Bestelling gedaan op woensdag. Kreeg de volgende dag een mail dat een gedeelte niet leverbaar was. voorstel aanvullen met voorn of gedeelte geld terug. Gekozen voor aanvullen met voorn. Mail retour da... Toon meer

Ik geef 3 sterren omdat de voorraad aasvis te laat is aangeleverd bij Kost no terwijl mijn bestelling wel vroegtijdig was. Hierdoor kreeg ik mijn aasvis 1 dag te laat en natuurlijk volledig ontdooid... Toon meer

Bevestiging van bestelling en ideal betaling kwam terecht in 'ongewenst'. Geen reactie op e-mail en telefonisch niet bereikbaar. Dood aas werd na een week volkomen onverwacht toch geleverd.De helft wa... Toon meer

Vis werd zoals beloofd goed bevroren en heelhuids geleverd, zowel de sardines als de makreel. De vissen zijn uitstekend vacuüm verpakt, los van elkaar. Dit scheelt een hoop gedonder. Kortom, Topkwal... Toon meer

1. Hengelsportwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Uw roofvis specialist

2,8

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Mensen keken ook naar

Bestelling

Bestelling was er tussendoor geglipt maar werd net netjes gebeld dat ze alles in orde maken!

11 april 2024

Op 28 februari bestel ik een molen op…

Op 28 februari bestel ik een molen op de sit van AbuGarcia. Nadat ik de bestelling geplaatst heb zie ik dat het een bedrijf gevestigd in Singapore is. Omdat ik het bedrag met mijn creditcard besteld heb is er geen weg meer terug. Een dag later zie ik dat er €11-12 teveel staat gereserveerd. Dit heb ik via de site gemeld en ik zou, naast excuses, een presentje opgestuurd krijgen. Heb laten weten dit niet te willen. Maar toch, een paar dagen later een belachelijke zonnebril. Nu ruim een maand later heb ik nog steeds geen molen ontvangen!

Wat er verkeerd is gegaan weet ik niet maar ik bestel een molen bij Abu García via zachtkarperaas en kom uiteindelijk terecht bij Aasvis. Nu ruim een maand later heb ik nog steeds niets ontvangen.
Als ik de site van AbuGarcia open dan zie ik een adres in Amersfoort staan maar ook dat van Aasvis.nl in Katwijk. Deze twee adressen hebben hetzelfde KVK nummer! De een in Katwijk en de ander in Amersfoort. Ik weet het niet maar ik vermoed dat er sprake is van misleiding.

Tot nu toe nog steeds geen molen ontvangen en kan ook niet meer de site benaderen!

5 april 2024

Echt niet goed

Echt niet goed. Ik aarzel altijd om slechte beoordelingen te geven op internet, maar aasvis.nl bakte het toch wel heel bruin. Ik deed de bestelling op 15 januari. Op 17 januari nog niets te zien. Ik schrijf een mailtje op die dag. Antwoord op 18 januari "er was iets tussengekomen" Ik laat die dag weten: als ik de aasvissen nog kan ontvangen op 19 (vrijdag) of ten laatste op 20 januari (zaterdag), laat de bestelling dan maar doorgaan. Niets ontvangen. Nu vandaag 22 januari (een volle week na de bestelling geplaatst te hebben) kom ik thuis van mijn werk en vind een doos met ontdooide aasvissen in de bus die recht het afval opkunnen. Geen blije klant hoor en niet voor herhaling vatbaar.

15 januari 2024

Goede service, nadat bestelling verloren was gegaan. Ik werd netjes gebeld en de oplossing werd meteen geboden. De dag erna was mijn bestelling aasvis binnnen. Mooie aasvis voor een goede prijs.

9 november 2023

te late levering en slechte communicatie

Ik heb op woensdag 15 november rond 23:00u een bestelling geplaatst. Op de website staat vermeld dat mijn bestelling binnen 2 werkdagen geleverd zou worden. Vandaag is het woensdag 22 november, en er is dus al een week voorbij. Mijn pakket is nog steeds niet geleverd. Ook heb ik nog geen mails aangekregen met verdere informatie over mijn bestelling of de specifieke levering. Ik ben hier heel erg ontevreden mee, ook ben ik zeer gefrustreerd over de slechte communicatie rond mijn bestelling.

15 november 2023

Aasvis warm en stinken

Hi dame/heer van aasvis. De bestelde aasvissen (sprot). Kwamen erg laat binnen en bij het openen van de krat kwam er een stank van af. Heb helaas alles zo in de container moeten gooien. Uiteraard kan dit aan de trage levering van postnl liggen. Echter na herhaaldelijk op jullie site (aasvis.nl) een bericht te hebben gestuurd geen reactie er staat ook geen telefoonnummer op de site. Dat vindt jammer. Hopelijk krijgen jullie dit beter op orde. Fijne dag toegewenst Sas

21 september 2023

4 zakken diepgevroren sardine (kreeg 1x…

4 zakken diepgevroren sardine (kreeg 1x extra zak mee ivm mis communicatie bij het bestellen) besteld en in de winkel afgehaald in bevroren toestand meegenomen naar Friesland en ook daar bewaard in de vriezer maar waarschijnlijk lag de vis al lang in de vriezer want bij het ontdooien in het water was hij zo zacht dat hij soms uit elkaar viel en er kwam een rottende geur af.
Nog wel wat snoek mee gevangen maar daarna overgegaan naar plaatselijk gevangen vissen.
Uiteindelijk twee zake weg gegooid en dat is best zonden.
Vis altijd met sardine als dood aas dus zag en rook het verschil.
Normaal haal ik diepgevroren bij de visboer maar deze waren uitverkocht.
Dus beste Aasvis.nl hou in de gaten ondanks dat de vis in de vriezer zit kan hij wel degelijk oud worden.
Doe er jullie voordeel mee want het is zonden van jullie mooie zaak zal mijn niet weerhouden om nogmaals te bestellen maar zal dan wel beter controleren op de vis.

17 september 2023

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering. Alleen de niet thuis en op een ander adres was minder. Alleen via een QR code het juiste adres, had ook met een papiertje afgehandeld kunnen worden.

28 januari 2023

Niet binnen 1 maar 2 dagen geleverd.

Niet binnen 1 maar 2 dagen geleverd.
Dus alsnog ruimschoots op tijd voor mij.
Echter waren de bevroren vissen wel inmiddels ontdooid.

3 november 2022
Logo Aasvis.nl

Antwoord van Aasvis.nl

Dankjewel voor de review, jammer dat uw zending vertraging heeft gehad. Als het niet meer bruikbaar is kunt u contact opnemen via ons contact formulier.