Banner for ABAX AS

TrustScore 4.5 uit 5

4,3

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Den var enkel å montere. Jeg hadde litt problemer med apper, men det var bare å begynne å bruke så fant jeg fort ut hvem som skulle brukes og hvem som ikke var nødvendig for meg. Grunnen til at dere... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God og personlig service, bra kvalitet på utstyr og enkle forståelige løsninger med uendelige muligheter og tilpasninger om man ønsker. Abax er ikke de rimligste men du får garantert valuta for penge... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Fikk ikke den sporingsenheten jeg ble forespeilet, men det er ikke så farlig. Det oppleves ganske rotete å komme seg i gang. noe på app og annet på pc. Ble plutselig tungvint. Men support er bra! Grei... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kjørebok: Har virket feilfritt siden anskaffelse i 2019. Ikke én feil adresse, registrering av bomstasjon trekk eller annet. Super-enkel å bruke for både private og jobb-turer. Kundeservice: Rask... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Telematicadienst
  2. Softwarebedrijf

Over ABAX AS

Geschreven door het bedrijf

Forenkle administrasjonen av flåte, utstyr og maskiner

Hvorfor velge ABAX?
ABAX hjelper bedrifter med å spare tid, kutte kostnader og overholde regelverk med én smart, brukervennlig plattform for flåte- og utstyrsstyring – betrodd av tusenvis over hele Europa.

Smart sporing gjort enkelt
Spor og administrer kjøretøy, maskiner, verktøy og feltarbeidere – alt fra én og samme plattform. Ingen profesjonell installasjon kreves.

Betrodd av tusenvis
Over 500 000 eiendeler er allerede koblet til ABAX. Fra bygg og logistikk til energi og service – våre kunder drar nytte av:
  • Redusert administrasjon og papirarbeid
  • Raskere og mer effektiv drift
  • Bedre etterlevelse av regelverk og rapportering
  • Støtte for ESG- og bærekraftsmål

Beviste resultater
Bedrifter på tvers av flere bransjer ser avkastning (ROI) fra dag én med ABAX. Rull ned for å se hvorfor kundene våre gir oss høy vurdering.

Kom i gang
Oppdag hvordan ABAX kan fungere for din bedrift. Besøk abax.com/no eller ring 22 22 22 99 i dag.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 20% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fungerer veldig bra for oss!

Fungerer veldig bra for oss. Enkelt å se hvor mange km som er kjørt og bompenger

12 november 2024

Hei,

Vi setter stor pris på din flotte tilbakemelding! Det er fantastisk å høre at du har hatt en så positiv opplevelse med våre produkter og vår kundeservice. Din tilfredshet er vår høyeste prioritet, og vi er glade for å kunne bidra til å gjøre din hverdag enklere. Takk for at du valgte ABAX!

God respons

Så lenge de tar telefonen eller ringer tilbake og samtidig løser mitt problem da må man være fornøyd 😊

6 februari 2025

Hei,

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive en hyggelig tilbakemelding. Vi jobber kontinuerlig med å kunne gi god kundeservice, så det er fint å høre at du er fornøyd :)

Perfect service

5 februari 2025

Rask kontakt og enkelt

3 februari 2025

Hei,

Vi setter pris på at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding. Det er viktig for oss å høre fra våre kunder, og det er fint å vite at du er fornøyd med vår service.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Var en fin og enkel gjennomføring av bruken til ABAX

Synes det var en fin gjennomføring av hvordan man skal benytte seg av Abax sin plattform. Følte meg godt tatt i mot og alle spørsmål som jeg måtte ha tok han på strak arm.

22 januari 2025

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Synes de funker ganske bra de eneste…

Synes de funker ganske bra de eneste negative då så lant er at noen ganger mister appen kontakt med gravemaskin mi

22 oktober 2024

Supert

Skikkelig hyggelig og bra kundeservice.

20 januari 2025

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service da jeg trengte hjelp.

13 januari 2025

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Cumbersome to use when entering trips…

Cumbersome to use when entering trips manually.

The popup window that appears when entering trips manually cannot be enlarged or moved. When you try to move the popup window, the popup window disappears without warning. All input is lost.

Why can't you enter the date manually but browse through the calendar?

It's a pain in the ass when you try to choose a different route than the map suggests (in the popup window). The route jumps and bounces involuntarily :((

When you try to delete a trip, why do you have to go through several steps to delete a trip? Unnecessary and time-consuming? Why do you have to click first on the trip, then press delete and then press OK?

Why not have a DELETE button next to each current trip that you can just press to delete, and confirm with OK?

Why isn't it possible to delete an entire day at a time?

9 januari 2025

veldig fornyed med kudeservice

veldig fornyed med kudeservice
tusen takk
mvh sentrum kamiran frisør

18 december 2024

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service. Hyggelig og serviceinnstilt…

Hyggelig og serviceinnstilt kundebehandler

2 december 2024

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget god service og får den hjelpa jeg…

Meget god service og får den hjelpa jeg har behov for👍🏻🤩🤩🤩🤩🤩

27 november 2024

Hjelpsomme

Hjelpsomme. Kom raskt igjennom.

25 november 2024

Døgnhjelpen virket

Døgnhjelpen virket. Fikk svar på det verken Google eller KI kunne hjelpe meg med.

25 november 2024

God service pålitelige systemer

God service pålitelige systemer
Priser som avtalt

22 november 2024

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.