Bedrijfsgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det er ikke korrekt Harald din kollega…

Det er ikke korrekt Harald din kollega sagde 425 plus moms så du kan jo ikke have sat den ned fra 500 til 400 hvis jeg gav 537 kr for det selv om tingene ikke var i orden. Det er sku dårlig service at de gange man har benyttet jer har der været problemer men man skal stadig betale fuld pris sjovt ik.

14 oktober 2024

Hej igen Kim
Du kigger bare i vores online prisliste
hvor en stanghækklipper koster 500,-
+ 5% forsikring + moms
Du fik den for 400,- + 5% af bruttoprisen
+ moms ialt 537,-
Så ikke fuld pris, men - 20% rabat
Og du fik hækken klippet.
God dag til dig
VH Harald

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bruger ABC til min husqvarna automower og har gjort det i snart 8 år, altid hjælpsomme og stor viden om produktet og reservedele.
Kan klart anbefale dem

19 april 2024
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Dårlig kommunikation

God service at i hjælper med at læsse den havetraktor af og på som skulle ordnes. Vi afleverede med den tro at den gik under garantien, hvilket vi også siger. I finder rigtig nok ud af at garantien udløb sidste måned, i vælger at lave havetraktoren alligevel uden dette var aftalt, jeg fortæller at jeg tænker det var god stil og ringe inden man lavede noget så, dertil siger der: at i ikke vil ringe for 900 kr men at i ville gøre det hvis det drejede sig om 3000-4000 kr. Dårlig stil!!

22 mei 2023

Hej Christian Holm
Du ringer til os og vil gerne have repareret sin Stiga, som springer sikringer.
Du siger, at du tror der er garanti på den, da du mener den er købt i juni 21
Jeg ringer til dig, da vi har fejlfundet, og oplyser at det er en stopspole på karburatorren der danner overgang, og oplyser at det tager et par dage at skaffe spolen.
Da vi har monteret spolen, melder vi
traktoren repareret og klar.
da vi skal oprette garantisagen, opdager vi at maskinen er købt i april 2021, i stedet for i juni 2021.
Og den er derfor ikke reklamations berettiget mere.
Jeg mener ikke vi kunne have ageret anderledes, og heller ikke at det er dårlig stil.
Vi blev fortalt af dig, at maskinen var købt i juni 2021. og har handlet i god tro.

Rent Svindel, hold dig væk

Her er der tale om en virksomhed der vil gøre alt for at lave et salg, inkl lyve, fortælle dig at et dyrt produkt vil passe dit behov, og når det ikke gør, vil de selvfølgelig ikke tage det tilbage, og sige det må være en bruger fejl. Du som kunden er altså for dum til at sætte en simpel robotplæneklipper op.

Jeg håber inderligt at du læser deres trustpilot INDEN du køber noget af dem, og desværre ikke ligesom os, ser hvordan de behandler deres kunder efter det er for sent.

Jeg har købt en robotplæneklipper til den lette sum af 9500,- der efter sælgeren som er ejerens søn, skulle være fin til at dække mit behov. Efter vi får den sat op viser det sig at den ikke virker. Vi har flere til at komme og kigge på den, men den virker ikke, og er slet ikke som bekrevet af sælgeren. For at sige det mildt sælger de dig noget værre skrammel, og løber for alt ansvar efterfølgende. Den har kørt i 13 timer (vi skulle jeg prøve at fejlfinde på den) og sælger nægter at tage den tilbage, fejlen må være os.

De tilbyder dog at komme og sætte den op for os, det koster kun 2500,- plus kørselpenge ca 500,- i timen fra ejerens søn kører fra sin adresse i Jylland til Sjælland og selvfølgelig også tilbage igen. Altså noget der ligner 6000,-? Han ville dog ikke give en præcis pris efter jeg spurgte flere gange.
Alt i alt skal i læse folks anmeldelser, hvad andre kunder siger ligger jeg kun genkendelse til. Det er en svindler virksomhed der er ligeglade med deres kunder.

26 april 2023

Respektløs og ubehøvlet service

Min kæreste og jeg havde en rigtig dårlig oplevelse hos ABC Ikast. Diraktøren, Harald, er både uforskammet og stor i munden.
Vi fik hverken det rigtige vi bestilte, eller nogen form for venlig service. Han gjorde nar af os da vi ringede ind og spurgte om hjælp til produktet vi skulle leje. Han grinede og hånede os i telefonen. Da vi kørte retur til værkstedet var han så ubehøvlet overfor os. Vi kommer ikke her igen, og kan på ingen måde anbefale stedet til andre.

1 juli 2022

Elendig service

Har fået elendig behandling ifm. en reparation. Prisindikation og hvad der skulle laves, blev anslået til at koste 1 time (575 kr) og reservedele for 2.200 kr. DA jeg skulle betale, var der brugt 4 timer (dvs 1.725 kr dyrere end indikeret, eller 300%) og dels hjalp det ikke, hvilket vil sige der også er brugt unødvendige reservedele (som IKKE kunne returneres) for 2.200 kr. samlet er jeg altså blevet omkring 4.000 kr fattigere, og står med en maskine der stadig ikke har fået udbedret fejlen. Butikken refunderede 400 kr (Kontant) og mente de havde gjort deres part. Jeg havde inden dette, skriftligt foreslået et “forlig” på at jeg betalte dele (selvom de var unødvendige) og så skulle de acceptere kun at fakturere en time istedetfor 4. Det ville give mig 1.725 kr igen, men koste butikken mindre efter moms og avance - det synes de ikke kunne være en løsning. Jeg fik kun svar på min henvendelse efter jeg mødte personligt op på virksomheden og spurgte til det. Elendig behandling. Jeg har forståelse for, at det kan være svært med reparationer og fejlsøgninger, men en efterfølgende dårlig behandling/"syltning" af en kunde er der ikke grund til.

Sidenote: fejlen de lavede er "sjældent set" da de fejlsøger den, men da jeg skal betale er det "en almindelig fejl" - jeg kommer ikke til at være der igen. Ejeren “digter” og udviser ingen form for konduite.

14 december 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig service

Havde brud på kantkabel til robotplæneklipper - Kevin kom forbi indenfor få timer og fandt fejlen med det samme, det simpelthen super service.

31 augustus 2021

Svindel med priser!

Svindel med priser!
Skulle leje en maskine til at rense taresse med og i samarbejde med en sælger fandt vi frem til en benzin dreven højtryksrenser med roterende ø30 cm hoved og fik oplyst prisen 450kr+ moms for hele weekenden, for det første kunne den ikke engang fjerne almindelige alger selv om der var brugt algefjerner først og jeg måtte bruge den almindelige dysse der kun tog hvad der svare til en 5kr.
For det andet: da jeg skulle aflever maskinen møde jeg ejeren Harald og så var prisen en hel anden, blev opkrævet 1100kr + moms fordi jeg jo havde haft den i 2 dage, jeg klagede over at det ikke var det der var aftalt og at det heller ikke passede med de 1100kr da 2x450kr giver 900kr. Harald lovede at sende det der var opkrævet for meget tiltage og så fik jeg 175kr tilbage som så heller ikke passer med den første pris eller nogen som helst anden pris jeg blev oplyst da jeg bestilte maskinen. Så mit råd er at holde jer væk fra ABC Ikast, Harald er en svindler der kun tænker på mønt i lommen.

20 juni 2021

HOLD DIG VÆK DERFRA

Kan kun råde folk til at finde et andet sted at leje maskiner, end Abc-Ikast. Mage til dårlig og uprofessionel service, skal man virkelig lede længe efter. De har ikke styr på hvem der har lejet hvilke maskiner og hvilke dage.
Harald (chefen) er uforskammet, råber af kunder og gør grin med kunderne. Aldrig mere abc-Ikast!

11 april 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har aldrig oplevet så dårlig en service…

Har aldrig oplevet så dårlig en service som den jeg Fik af Harald... havde lejet et pælebor fredag kl 13 i et døgn. Harald ringer mig så allerede til mig 4 timer efter og fortæller han har en anden der gerne vil leje den lørdag morgen. Jeg lover så at prøve at komme med den inden han lukker jeg ringer så kl 16.55 og fortæller jeg kan være der 17.15 men da de lukker kl 17 og Harald har mere travl med at komme hjem siger at det kan være ligemeget så jeg kommer så derud lørdag kl 12.30 men konstater han lukker kl 12 meget beklagelig man da de har lukket søndag tænker jeg det går nok. Mandag morgen kl 07 bliver jeg så ringet op af Harald som meget flabet spørger hvor længe jeg har tænkt mig at leje den men da jeg er familie far fortæller jeg ham jeg lige skal køre min søn i børnehave så ville jeg komme den med det samme han siger så det okay bare jeg er der inden kl 09 jeg er indfinder mig så på adressen kl 08.36 og får så regningen for leje af 3 døgn også mandag fordi jeg skulle ha afleveret den inden kl 08. Jeg tænker bare hvorfor fortæller han ik det så pga af 36 minutter skal man lige betale en extra leje.. plus han oplyser mig en pris på 250kr da jeg er privatperson går jeg naturligvis ud fra det er pris inkl moms hvilket loven siger man skal.. gøre men nej det var uden moms.. tænker manden har kun dårlig anmeldelser måske han skulle prøve at kigge ind ad sætter aldrig mine ben derude igen

19 mei 2019

Kære Nicolai
det har aldrig været vores intention at genere dig,
Vores åbningstider er i hverdagene fra 6.30 til 17.00 og om lørdagen fra 8.00 til 12.00
det er vist OK åbningstider i vores branche.
Du skulle betale for 4 dage, nemlig fredag, lørdag, søndag og mandag.
Vi havde som du er bekendt med en lejer lørdag formiddag som ikke kunne få maskinen
Ligeledes var der en kunde mandag morgen kl 8.00 som heller ikke kunne få boret,
Og kan vi ikke leje ud til andre, må den der har boret jo betale for den.
jeg godskrev så mandag, så du kun betalte for 3 dage.
Med hensyn til moms, er 95% af vores materieludlejning erhvervskunder.
Vores udlejningskatalog på nettet er klart vist med + moms priser.
Vi kan desværre ikke i telefonen høre om det er en privat kunde eller erhverv.

Venligst Harald

Uacceptabelt

Jeg lejede en bad/toiletvogn på grund af en rørskade i huset.
Vognen blev leveret og første gang jeg brugte toilettet skyllede toilettet ud i brusekabinen, op gennem afløbet, ulækkert.
ABC sendte en medarbejder som oplyste at der var afføring og papir i kværnen og dette var skyld i fejlen. Han rettede fejlen skyllede bunden i kabinen med rindende vand og efterlod vognen, som var beskidt.
Jeg bad firmaet afhente vognen, efter at have talt med direktøren, som påstod at fejlen skyldtes at afløbsslangen var ført gennem et vindue.
Fik lejet en vogn mage til hos et andet firma, denne vogn fungerer upåklageligt trods det at slangen er ført gennem samme vindue.
ABC har nu tilladt sig at sende en faktura på 2x800kr for levering og afhentning samt leje af vognen i 2 dage. UFORSKAMMET vi har kun brugt vognen den ene gang hvor toilettet skyllede ud i brusekabinen.
Direktøren er utroværdig, bliv langt væk. Jeg agter iøvrigt ikke at betale regningen, vi har ikke fået nogen form for ydelse leveret.

21 maart 2019

Antwoord van Abc Ikast

jeg er nødt til at sige at det er hr. Mørup der er utroværdig
vi har aldrig sendt en regning på 2x 800,-
og anmeldelsen har flere usandheder

ALDRIG mere ABC-Ikast a/s

6 oktober 2017

Hej Flemming.

Det er vi meget kede af at høre.
Set fra vores side:
Du bestilte en Stiga frontrider hos os over en telefonsamtale og vi aftalte du skulle overfører penge til os når vi havde sendt maskinen(ligesom i alle andre webordrer)
Vi tager kontakt til dig dagen efter du har fået maskinen(onsdag) og hører til betaling, hvorefter du siger du har været ude og kører på maskinen og har sat betaling til om fredagen 2 dage senere igen, vi siger pænt til dig at dette ikke var aftalen og du slutter opkaldet kort efter.
Du ringer til os 30 min senere og siger at de er overført og så troede vi alle var glade.

Du er meget velkommen til at kontakte os, så vil vi gøre alt for at rette op på det.

Mvh. Kevin Jensen
ABC Ikast

DÅRLIG uprofessionel betjening.

Havde aftale om at der skulle komme en i dag kl. 10.00 så vi kunne vurdere hvilke maskiner jeg skulle leje til min have. Kl. 13.00 var der ikke kommet nogen endnu og havde ikke hørt noget. Jeg ringer så for at høre hvor de bliver af, og får vide at de havde det travlt. Jeg pointerer med at jeg syntes de kunne ringe og give besked, da det er ret irriterende og gå og vente når man har en aftale. Manden i røret (nævner ikke navn) reagerer med at sige "du finder bare en anden og handle med, farvel" og lægger røret på, ret uprofessionelt.
En ting er sikkert, jeg handler aldrig med ABC Ikast

26 april 2016

Antwoord van Abc Ikast

Jeg skal først meddele at vi ikke er et rådgivende anlægsgartner firma, og ingen speciale har indenfor dette område. Vi er et professionelt udlejnings firma og
har 98 % professionelle kunder. Når vi alligevel enkelte gange tilbyder vores kunder at besigtige en privat anlægsopgave, er det ren service fra vores side,
og ikke noget vi tager betaling for.
I omtalte sag, var vi i en meget travl periode, og vi er selvfølgelig mest fokuseret på vores erhvervskunder, som har første prioritet i alm arbejdstid. Og så plejer jeg selv at køre ud til privat kunder efter fyraften, hvis det er nødvendigt.
I telefonsamtalen kl 13.00 bliver Kirsti Andersen meget ubehøvlet, over ikke at få en serviceydelse, som hun slet ikke skal betale for.
Og jeg vælger derfor at afslutte med at hun nok hellere må handle et andet sted. Da vi åbenbart ikke kan leve op til Kirstis forventninger.

Lees meer over geverifieerde reviews.