Banner for ABCforsikring

ABCforsikring Reviews 2.346

TrustScore 4.5 uit 5

4,6

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med ABC Forsikring, især takket være sælger Anders. Han var utrolig venlig og imødekommende gennem hele processen, og tog sig god tid til at forklare mine mu... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En rigtig god snak omkring forsikringer som passer til ens behov. Hurtig service. Glæder mig til at se hvordan det fungere med nyt forsikringsselskab, men det virker lovende. 🤗

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har bedt ABC om at kontakte mig for at høre, om de kunne matche mit nuværende forsikringsselskab. Her ringede Robin, som ydede en fantastisk service. Robin formåede at spare mig omkring 5.000 kr.... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Verzekeraar

Geschreven door het bedrijf

Hos ABCforsikring er ægte tryghed personlig. Vi lægger stor vægt på personlig rådgivning og god service, med rigtige mennesker og kort ventetid, når du kontakter os. Vi gør os umage for at forklare privatforsikringer i et sprog, der er til at forstå, så du føler dig tryg og velinformeret. Uanset om du har brug for en omfattende løsning eller blot den mest nødvendige dækning, hjælper vi dig med at finde det, der passer til dine behov. Hos os er du ikke bare et nummer i køen. Vi tager os tid til dig og din situation, for vi tror på, at “Ægte tryghed er personlig”.

Ægte tryghed er personlig

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Jeg fik billigere forsikringer

Jeg fik billigere forsikringer, efter en hyggelig telefon- samtale.

Hej Otto

Tak for din anmeldelse og de fem stjerner! Vi er glade for, at du havde en god dialog med vores kundeserviceafdeling, og at I sammen kunne finde en pris, du er glad for.

God personlig service.

10 april 2026

Hej Line

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har fået en løsning, der passer til dine behov. Vi glæder os til at byde dig velkommen til ABCforsikring!

Meget fin oplevelse.

Meget fin oplevelse.

10 april 2026

Hej Annika

Tak for din anmeldelse og de fem stjerner!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg fik svar på det jeg spurgte om han…

Jeg fik svar på det jeg spurgte om han var sød og høflig til at hjælpe mig

17 april 2026

Hej Maren

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at vores kundeserviceafdeling kunne hjælpe dig. Vi giver naturligvis din ros videre.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har haft en rigtig god oplevelse…

Han var utrolig venlig og imødekommende gennem hele processen, og tog sig god tid til at forklare mine muligheder på en klar og forståelig måde.

Anders var professionel, lydhør og ærlig i sin rådgivning, hvilket gav mig stor tryghed i mit valg af forsikring.
Man mærker tydeligt, at han sætter kunden i centrum og gør en ekstra indsats for at sikre den bedste løsning.

Jeg kan varmt anbefale både Anders og ABC Forsikring til andre, der ønsker kompetent og behagelig service.

9 maart 2026

Hej Sabrina

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er rigtig glade for, at læse at Anders var imødekommende og forklarende, overfor de spørgsmål du nu måtte have. Vi giver selvfølgelig de flotte ord videre til ham: det bliver han uden tvivl glad for!

Anbefaling af Bilal

Super flink sælger(Bilal) - hjælpsom og gav et tilbud som ikke kunne bliver slået af andre. Varm anbefaling

Hej Sara

Tak for din anmeldelse og din anbefaling. Vi er glade for, at Bilal kunne være behjælpelig med et godt tilbud!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Super behagelig medarbejder 👍

Super behagelig medarbejder 👍
5 stjerne ville komme med billigere priser 🙈

Hej Daniel

Tak for din anmeldelse! Vi håber, at vi med vores 5-stjernede service kan gøre os fortjent til den sidste stjerne inden længe. Velkommen til ABCforsikring!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Manden bag telefonen..? :)

Jeg havde en virkelig god oplevelse med [Bilal Kjær] i forbindelse med nye forsikringer. Han er super professionel, men samtidig mega nede på jorden og forstår virkelig at gøre det hele lidt sjovere der er plads til både grin og god energi undervejs 😄

Noget jeg især lagde mærke til var, at han faktisk tog sig tid til at spørge ind til mig som person blandt andet min rottweiler, hvilket bare gjorde samtalen endnu mere personlig og afslappet. Det er ikke bare standard snak, man føler virkelig, at der bliver lyttet.

Det var ærligt talt fedt at få et opkald fra ham, og jeg følte mig tryg hele vejen igennem processen.

Kan klart anbefales, hvis man vil føle sig velkommen et nyt sted Samtalen varet i blot 34 min: men følses som længere 😄

Hej Bosse

Tusind tak for din rigtig flotte anmeldelse af din oplevelse med Bilal! Vi er glade for at læse, at der var plads til grin og god energi i jeres dialog, og at du blev hørt. Vi giver selvfølgelig de flotte ord videre til ham; det bliver han uden tvivl glad for!

Super rådgivning

Super rådgivning
Tog selv kontakt til dem og fik Robin i røret. Imødekommende rådgivning i øjenhøjde.
Nem, hurtigt og klar kommunikation.

Fik et godt tilbud som jeg takkede ja til.

1 april 2026

Hej Malthe

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for at læse, at Robin rådgav dig i øjenhøjde med klar kommunikation. Vi giver selvfølgelig rosen videre til ham.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er dejligt simpelt at skifte

Det er dejligt simpelt at skifte til dem

15 april 2026

Hej Søren

Tak for din anmeldelse! Vi er rigtig glade for at læse, at du er glad for at skifte til os. Velkommen til ABCforsikring!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Manglende information og uklarhed om dækning

Overordnet set var det en god oplevelse i starten.

Dog blev jeg først efter en længere telefonsamtale informeret via mail om, at jeg selv skulle tage billeder af huset og sende dem ind, frem for at der kom en fysisk besigtigelse. Det er en væsentlig oplysning, som jeg gerne ville have haft i samtalen og ikke først efterfølgende på mail.

Vores nuværende rådgiver gennemgik efterfølgende tilbuddet sammen med os for at se, om de kunne matche det. I den forbindelse blev vi opmærksomme på flere forhold, som vi ikke selv havde været opmærksomme på at spørge ind til, og hvor vi på flere forskellige forsikringer stod dårligere stillet – blandt andet i forhold til entrepriseforsikringen.

Der opstod derfor usikkerhed omkring dækning i forbindelse med renovering af hele huset.

Derudover modtog vi ikke dokumentation på entrepriseforsikring i det fremsendte materiale.

På baggrund af den samlede usikkerhed valgte vi at trække os fra aftalen igen.

27 maart 2026

Hej Else-Marie

Vi er ærgerlige over, at du ikke ønsker at indgå i en dialog om forløbet, da vi selvfølgelig ønsker at blive klogere på sagen.

Af gode grunde, ved vi ikke hvad dit nuværende selskab har påpeget i vores tilbud, men vi håber selvfølgelig, at du har fået den løsning, der passer bedst til dig.

Såfremt du har brug for yderligere fra os, kan du kontakte os på kundeservice@abcforsikring.dk, eller på telefon 70 25 50 05.

Bilal

Bilal er super god og gav en fantastisk service med få min forsikring rykket over til dem hos ABC forsikring.

Hej Abdul

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at Bilal gav dig en fantastisk service og gjorde skiftet nemt for dig. Vi giver selvfølgelig din ros videre til ham. Velkommen til ABCforsikring!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super oplevelse fantastisk gennemgang…

Super oplevelse fantastisk gennemgang af forsikringer og muligheder. Dygtig og kompetent vejkedning

Hej Susanne

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Det glæder os meget at høre, at du havde en super oplevelse med en grundig gennemgang af dine forsikringer og muligheder!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Pas på disse "sælgere" de fylder dig med løgn.

Pas på disse "sælgere" der blev lovet guld og grønne skove, og det er fint nok. Vi gennemgik hele tilbuddet i telefonen, og jeg blev garanteret at det der stod i tilbuddet var lige præcis det der var snakket om i telefonen. De får en accept på tilbuddet, da jeg igen er blevet garanteret at det der står i tilbuddet er det vi har gennemgået. Så får jeg så læst tilbuddet igennem, og det er både fejlbehæftet, og der er blevet løjet noget så gevaldigt. Hold jer fra dette firma inden i bliver stavnsbundet. Hvis de kan lyve om en ting kan de lyve om mange ting, og gud forbyde at i en dag skal bruge firmaet.

9 april 2026

Hej Tobias,

Tak for din feedback og ikke mindst din tid i telefonen, hvor vi sammen fik afklaret forløbet.

Jeg synes bestemt, at der var ting i vores rådgivning, der skulle have været bedre. Som vi snakkede om i telefonen, var der også nogle misforståelser, som nu er tilrettet.

Som aftalt, er du altid velkommen til at række ud, hvis vi skal have en ny chance.

Nicklas Petersen
Kundedirektør

God samtale

13 april 2026

Hej Torben

Tusind tak for din anmeldelse af din oplevelse med vores kundeserviceafdeling! Det er vi rigtig glade for at læse, at du synes.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god og hurtig kundeservice.

Rigtig god og hurtig kundeservice.

31 maart 2026

Hej Nils

Tusind tak for din anmeldelse af din oplevelse med vores kundeserviceafdeling! Det er vi glade for at læse, at du oplevede.

God oplevelse

Jeg snakkede med Jakob, som var virkelig hjælpsom, tålmodig og rar at snakke med! Han hjalp med at tilpasse forsikringerne sådan de passede til mine behov

9 april 2026

Hej Iben

Tak for din anmeldelse og de fem stjerner! Vi er glade for at læse, at du havde en god oplevelse med Jakob, som både var hjælpsom, tålmodig og rar. Vi giver naturligvis din ros videre til ham - det bliver han glad for!

ABCforsikring

Lees meer over geverifieerde reviews.