Speeddating Event Amsterdam, 12 juni 2026 Ik ben ontzettend tevreden over het speeddatingevent. Alles was uitstekend georganiseerd en de website is duidelijk en gebruiksvriendelijk. Ook de o... Toon meer

Ik had de speeddate event in Groningen gehad. Hele aardige mensen kwamen er op af en de organisatie is echt super. Ze reageren super vlot, zijn vriendelijk en alles was ‘s avonds super goed en strak g... Toon meer

Via jullie speeddate mijn huidige vriend ontmoet. Inmiddels zijn we ruim 5 jaar samen, 4 jaar samenwonend, we hebben een huis gekocht en verbouwd, veel leuke vakanties gehad ennnn over 6 weekjes verwa... Toon meer

Een mooie avond speeddaten heeft mij liefde opgeleverd! First time right! En zelfs zonder deze uitkomst zou ik terug kijken op een gezellige en ontspannen avond. Aardige mensen, toegankelijke sfeer. A... Toon meer

1. Evenementen en entertainment

About Love organiseert speeddates voor singles in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Nijmegen en Groningen.

4,6

Uitstekend

4,6

Alle reviews

12 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Was een geweldige avond!

Was een geweldige avond! Hele leuke manier om mensen te leren kennen. Mooi en lekker ruim restaurant. Alles tot in de puntjes geregeld. En ook nog een match!

28 juni 2022

Ik vond het helemaal geen leuke…

Ik vond het helemaal geen leuke ervaring. Je kreeg geen eens een drankje!
Totaal geen match met geen enkele kandidaat en je wordt helemaal niet gecheckt wbt opleiding.
Leeftijdsrange veel te groot.
En vier minuten 15/18 mensen spreken is veel te intensief achter elkaar.
Met hoofdpijn en zwaar teleurgesteld naar huis.
Locatie ook erg summier in slechte, onveilige buurt in Den haag.

24 juni 2022

Beste Roos,

Bedankt voor je feedback. Het is voor ons zeer waardevol om te weten hoe deelnemers het speeddaten ervaren! Wat ontzettend jammer dat je het geen leuke ervaring vond, dat je zelfs teleurgesteld en met hoofdpijn naar huis ging.

Excuus dat je een gratis drankje hebt gemist. Omdat wij de laagste prijsgarantie bieden, is er inderdaad geen drankje bij inbegrepen.

Qua opleidingsniveau werken we graag op basis van vertrouwen. Daarbij bedoelen we met 'hoger opgeleid' hbo-/wo- opleidings-, werk- of denkniveau, dat maakt het lastig te controleren.

Verder is 25-38 jaar bij ons een populaire categorie, maar als je de range te groot vindt zijn er ook categorieën met een kleiner leeftijdsverschil. En we willen een nog kleinere categorie zeker overwegen.

Het aantal van 15-18 dates op een avond is vrij gemiddeld bij speeddaten. We kunnen ons wel voorstellen dat dat erg intensief kan zijn.

En tenslotte: goed dat je aangeeft de buurt onveilig te vinden, dit nemen we mee in de beoordeling van de locatie.

Nogmaals bedankt voor het delen van je ervaring en laat gerust weten als we nog iets voor je kunnen betekenen. We hadden je dolgraag een geslaagde avond willen bieden en vinden het heel jammer dat dat niet gelukt is.

5 sterren omdat…

Superleuke ervaring! Dit was m’n eerste keer speeddaten en ik wist niet precies wat ik moest verwachten, maar het is heel leuk. Veel singles en gezellige avond gehad. Ook gebleven voor after een borrel (aanrader!).
(Contact met klantenservice verloopt prettig. Ik moest een keer verzetten door een COVID besmetting en ze reageren snel en meedenkend.)

5 maart 2022

Super!

Superavond gehad in Utrecht! Gezellige sfeer, leuke mannen.

19 oktober 2021

Gezellig!

Meerdere keren meegedaan met een speeddate bij About Love. Altijd heel gezellig!

14 september 2020

Leuke gesprekken

In Rotterdam een erg gezellige speeddate avond gehad. Organisatie had het goed geregeld. Het enige wat ik hoefde te doen was leuke gesprekken voeren.
Ik ga mijn matches nog benaderen en hoop dat er iets moois uitkomt.

N.

12 september 2020

Meeste nare ‘date’ ervaring en…

Meeste nare ‘date’ ervaring en incompetente organisatie.
Gister meegedaan. Vriendelijke mannen echter was er 1 man met racistische uitspraken. Melding gemaakt bij de organisatie, maar meer dan de man erop aan spreken dat 1 vrouw het gesprek ‘naar’ vond hebben ze niet gedaan. Ik heb gezegd dat ze hem weg moesten sturen. Maar ze vonden het mijn verhaal tegenover het zijne. Achteraf nagesproken met de deelnemers blijken veel vrouwen naar gevoel gehad te hebben door deze man. Ohja als ‘goed maker’ mag ik nog een keer Gratis mee doen.

11 september 2020

Beste T,

Nogmaals hartelijk dank voor het delen van je feedback, het is voor ons zeer waardevol om te weten hoe deelnemers de speeddates ervaren. We hadden je zo graag een positieve date-ervaring willen bieden, onze excuses dat dit niet gelukt is.

Je verhaal heeft veel indruk op ons gemaakt. Na afloop van de speeddate hebben we nog contact gehad met de betreffende persoon, die nogmaals zijn excuses aanbood en aangaf dat hij absoluut niemand heeft willen benadelen. We hebben aangegeven dat we geen enkele vorm van racisme kunnen tolereren en dat we alleen mensen kunnen toelaten die achter dit beleid staan.

We vinden het erg naar voor je dat je de avond op deze manier beleefd hebt en nemen graag contact met je op over een oplossing.

E-mail: info@aboutlove.nl
Telefoon: 085 401 95 36

Leuke ervaring!

Ik vond het een leuke ervaring! Het evenement zelf was goed georganiseerd. Heb leuke gesprekken gehad en veel gelachen. Het systeem dat je via je een website kon aangeven of iemand een match of niet was werkte goed voor mij. Volgende ochtend meteen een mail gekregen met de matches. Top ervaring, zou het zo weer doen.

31 augustus 2020

Niets voor mij

Leuke gesprekken gehad, maar jammer dat net als met Tinder 80% van de vrouwen voor 20% van de mannen gaat.

21 februari 2020

Goedemiddag,

Hartelijk dank voor je feedback, het is voor ons zeer waardevol om te weten hoe deelnemers onze speeddates ervaren.

Fijn dat je leuke gesprekken hebt gehad. Ook wij hopen altijd van harte dat alle deelnemers een match hebben en proberen hiervoor de juiste voorwaarden te scheppen. Het is inderdaad jammer als het desondanks niet lukt. Neem gerust contact met ons op via info@aboutlove.nl of 085 401 95 36, dan kijken we heel graag of we nog iets voor je kunnen betekenen.

Ik was verrast!

Ik was verrast!

De organisatie is verrassend goed.
Fijne rustige plekken om te speeddaten.
De plekken zijn ook goed bereikbaar met het OV.
Leuke mensen!

Je krijgt een webpagina toegestuurd per email waar je je keuze kan invullen.

Ik zou zo weer een keer meedoen!

2 maart 2019

Speeddate in Amsterdam

Mijn ervaring met het speeddaten bij About Love was erg goed. Leuke mensen leren kennen en verrassende gesprekken gehad.
Informatie voor- en achteraf duidelijk. De mail met matches had ik de volgende ochtend al binnen. Positieve ervaring.

15 februari 2019

Geslaagd met verbeterpunten

Leuke manier om in contact te komen. 23 gesprekken was intensief. De sfeer was goed complimenten daarvoor. Minder was de binnenkomst (restaurant Verne) en dat er geen drankje of hapje verzorgd was. De drankjes moest je zelf bestellen en afrekenen aan de bar. Dat ondanks het betaalde bedrag. Had bijvoorbeeld een karaf water en pinda’s op tafel gezet of een pauzedrankje met in de lobby wat nootjes.

26 januari 2019

Beste Kirsten,

Hartelijk dank voor je feedback! Het is voor ons zeer waardevol om te weten hoe deelnemers onze speeddates ervaren.

Prettig om te lezen dat je de sfeer tijdens het speeddaten goed vond.

Excuses dat je een gratis drankje/hapje tijdens het speeddaten hebt gemist. Onze missie is dat zoveel mogelijk mensen kunnen speeddaten. Om deze reden bieden we de laagste prijsgarantie en kunnen deelnemers zelf bepalen of ze een drankje/hapje erbij willen.

Nogmaals hartelijk dank voor het delen van je ervaring. Mocht je verder nog vragen/suggesties hebben, neem gerust contact met ons op: info@aboutlove.nl / 085 401 95 36.

About Love

Super gezellig en grappig goed…

Super gezellig en grappig goed georganiseerd in Amsterdam makkelijk te vinden,drankje kan je halen wel jammer dat sommige mannen daar niet voor iets serieus komen ga dan lekker naar een café toe om slap te praten dat vind ik rotte appels die mogen weg blijven,ik kom zeker terug helaas geen match deze keer.

5 januari 2019

prima!

Leuke vrouwen ontmoet tijdens de speeddate. Zeker de moeite waard.

18 juli 2018