Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Varene kom på døra med PostNord etter 5 virkedager. Kjapt mtp at varene kommer fra Europa, så til Oslo og så videre til meg. Ingen ekstra gebyrer til Norge. Mva og porto er inkludert. I eska lå returk... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

***ANBEFALER PÅ DET VARMESTE*** Jeg liker veldig godt når jeg kan gi en positiv vurdering og anbefalinger. Dette gjør jeg kun når mener jeg det virkelig. Nettbutikken "About You" ble m... Toon meer

Bedrijfsgegevens

Geschreven door het bedrijf

ABOUT YOU er din personlige mote nettbutikk. Her blir dine individuelle highlights foreslått til deg fra over 1500 toppmerker - og du velger. Deg og din stil er i fokus. FEEL-GOOD er ​​veldig viktig. Den rolige shoppingrunden kommer til deg på skjermen; pluss personlige tipps og inspirasjon på samme tid. ABOUT YOU gir deg ikke bare gratis frakt*, men også en 100-dagers returrett; Og slik at du kan bruke alle disse fordelene komfortabelt mens du er på farten, har vi nå den nye ABOUT YOU -appen. Dette handler om deg. Det handler ABOUT YOU.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Esta empresa es un fiasko

Esta empresa es un fiasko. Cuando le compras productos y lo tienes que regresar por alguna razon , te bloquean de la app y np puedes seguir comprandoles nada, vamos que te castigan por eso. Esto nunca me ha pasado antes , ni con zalando .

20 juli 2025

Useriøse.

Useriøse.. har sendt tilbake en var for over 1 måned siden og ikke fått pengene mine tilbake.

31 maart 2025

Svindel! Vare verdt 5000 kr manglet ved levering, null hjelp og kun robotsvar

Edit 12. desember 2024: jeg har fått flere negative robotsvar, men i dag slettet de plutselig betalingskravet, etter 2 mnd og 2 dager. Tydeligvis bare å fortsette å svare på robotmailene, så blir det registrert i et system at du ikke har gitt deg. Lykke til!

Bestilt 24.9, pakke mottatt 2.10. Pakken var laget slik at den lett kunne åpnes, og et par støvletter var fjernet fra skoesken. Etter første henvendelse fikk jeg raskt et robotsvar om at AboutYou ikke ville hjelpe. Så dokumenterte jeg vektforskjell på pakken fra et tidspunkt til et annet, da brukte de 14 dager på å sende meg et tilsvarende robotsvar om at de ikke tar ansvar, fortsatt uten å oppgi noen grunn.

2 oktober 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fikk en tom eske ved levering

Fikk en tom eske ved levering, lite villige til å løse saken, måtte mase for å få fremgang, mye mail frem og tilbake for å trenere saken. Kunne løst det enklere ved å bare sende en ny jakke. Har behov for å sikre kvaliteten på servicen ved lagersted, da flere har problemer med at de ikke får det som er bestilt.

26 september 2024

Veldig fornøyd med AboutYou.no

Veldig fornøyd med AboutYou.no. Jeg har handlet mye på Zalando tidligere pga gratis frakt og retur. AboutYou tilbyr det samme, men de gjør det mye enklere med retur fordi de legger ved ferdig returlapp i pakken. Man kan også sjekke ut med klarna her, det kan jeg ikke med zalando. Det gjør også at jeg mottar varene raskere når jeg bestiller hos AboutYou. Jeg har returnert noen varer allerede med AboutYou, og det har aldri vært noe problem(har også beholdt mange:). Det blir ordnet opp med en gang via klarna og de registrerer returer raskt. Jeg har også tatt kontakt med kundeservice en gang, og de svarte veldig raskt og var veldig hyggelige. Er ikke noe risiko å handle her. Kan anbefales.

22 april 2023
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

9⭐️av 10 på kvalitet

9⭐️av 10 på kvalitet, pris og brukervennlighet.
1⭐️ på levering fordi de bruker PostNord. Varene skal som regel bli levert på døra , men med PostNord skjer det ikke.
Er ellers meget fornøyd .

24 januari 2023

Nothing to complain about

Nothing to complain about, I received everything I ordered. I wish they would offer cash on delivery or invoice to have the option to pay later not just Klarna. Other than that it was a great experience.

15 september 2022
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Dårlig informasjon

Varene er veldig forsinket evt. dukker de ikke opp i det hele tatt.
Bestilte for flere uker siden, fått beskjed om at pakken ble sendt rimelig fort, men etter det har det stått stille på sporingen. Ved kontakt med kundeservice (som forøvrig svarer ganske raskt, får jeg beskjed om at varene er forsinket i tollen. Har fått to datoer om levering og etter siste kontakt med kundeservice ingen dato å forholde meg til. Har full forståelse for forsinkelser, men her hadde det vært bedre om AboutYou informerte kundene om slike forsinkelser.

Har forøvrig alltid vært fornøyd før, men mangle på informasjon pluss forsinkelser gjør at jeg heller vurdere å bestille fra andre nettsider neste gang.

12 januari 2023

Hei Benedikte,

Takk for din tilbakemelding!

Jeg beklager veldig at du har hatt en dårlig opplevelse med nettbutikken vår, og at du ikke har mottatt varene dine enda.

På grunn av en teknisk feil i nettbutikken vår har vi hatt problemer med bestillingene fra slutten av desember til nå, noe som også har ført til problemer med tollen. Vi har jobbet hardt for å løse dette problemet, og det ble heldigvis løst denne uka. Derfor skal leveringstiden være normal fra og med nå igjen.

Dessverre så har kundeservicen heller ikke muligheten til å spore posisjonen av pakken din nøyaktig, før den har kommet gjennom tollen og blitt levert til PostNord.

Vi er veldig lei oss for denne hendelsen og håper at du vil motta pakken din snart!

Mottok aldri pakken min

Mottok aldri pakken min og kundeservicen var grusom når jeg ringte og fortalte om problemet. Har ennå ikke fått refundert pengene!

2 januari 2023

Hei Frida,

Takk for din tilbakemelding!

Vi beklager å høre at du har hatt en dårlig opplevelse med vår kundeservice. Vi jobber stadig med å forbedre kundeservicen vår og jeg kan bare be deg om å kontakte dem igjen enten på e-post (kundeservice@aboutyou.no) eller via telefon: 80069193 for å få ytterligere hjelp.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Det er ok.

Now I had recieved the package.
Correct items.

15 januari 2023

Hello,

We are sorry to hear that your parcel hasn't been delivered to you within the expected delivery time-frame.
We are doing our very best to ensure a timely delivery of our products, sadly customs is a process that can at times cause some complications in delivery and it out of our hands.
The reason for the tracking link not working is that it only works after PostNord has taken over the parcel, which happens after the customs checkpoint.
We hope your order will be through customs soon and that you will enjoy your new products eventually!

Best regards,
Sofie from ABOUT YOU

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Trygg og god handle opplevelse hos…

Trygg og god handle opplevelse hos About You. Varene har vært av god kvalitet, det var enkelt å få god hjelp hos kundeservice når jeg hadde spørsmål om varene, og det var enkelt både å bestille og returnere. Penger kom raskt tilbake på konto uten noen problemer. Det begynner også å bli godt utvalg av varer. Det eneste jeg savner av og til er mer detaljer om enkelte av varene, som for eksempel nøyaktig hælhøyde på sko og vurdering fra kunder om hvordan klær og sko er i størrelsen. Når man må gjette ut fra bilder og annen informasjon, ender det dessverre oftere opp i retur når ting ikke passer. Men ellers kjempe bra!

4 december 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

About You la ut en mengde varer til…

About You la ut en mengde varer til 5kr. Om det er en feil eller en måte å tiltrekke seg kunder på er ikke godt å si. Bestillingene ble kansellert og jeg mottok en mail med 20% rabatt ved neste kjøp.
Merkelig at de beklager feilen mens det fortsetter å komme nye varer i nettbutikken til 5kr og under.

25 december 2022

Hei Hilde,

Takk for din tilbakemelding!

Jeg beklager veldig at prisene i nettbutikken vår ikke var angitt riktig. Som du allerede fikk vite gjennom e-posten vi sendte til deg, oppsto det dessverre en teknisk feil, som førte til denne uheldige hendelsen. Vi jobber hardt for å unngå at slike feil vil oppstå i fremtiden. Hvis du fortsatt har spørsmål eller trenger hjelp, kan du gjerne kontakte vår kundeservice på telefon: 80069193 eller via e-post til kundeservice@aboutyou.no.

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.