Via Blokker STOFZUIGER van 1259 euro gekocht, Terug gestuurd naar Accessmarket voor reperatie ( 8 maanden geleden ) Nog steeds NIKS ONTVANGEN!!! LET OP!
Ik ben inmiddels juridische stappen aan het ondernemen tegen Accesmarket.nl en Phonemarket.nl. Phonemarket claimt niets te maken te hebben met Accessmarket, maar heeft zelfde vestigingsadres. Het is e... Toon meer
Even zoeken naar de minst prijzige aanbieding van de Ipad 2021. Eigenlijk bleek de zoektocht best kort: AccessMarket had ‘m. Bestelproces gaat makkelijk en razendsnel. De volgende dag werd er een keur... Toon meer
Ik had nog nooit van Accesmarket gehoord, maar gezien de goede reviews durfde ik het aan. Nieuwe mobiel vanuit buitenland gekocht (oude ging kapot). Bedrag was hoger dan de app daglimiet dus ik moest... Toon meer
AccessMarket.nl is hét platform in Nederland waar u een breed scala aan producten kunt vinden van een hoge kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Onze klanten zijn zowel particuliere consumenten als zakelijke relaties, onze producten zijn trending en uniek. Onze bedrijfsstructuur stelt ons in staat producten tegen scherpe tarieven aan te bieden. Uiteraard verliezen we daarbij kwaliteit en betrouwbaarheid niet uit het oog. Ook op onze service kunt u rekenen. Klantbeleving is voor ons van groot belang. Zoekt u de beste aanbiedingen op het gebied van consumenten elektronica, computers, huishoudelijke apparaten, gaming, smarthome producten, speelgoed of lichaamsverzorging? Hier vindt u het allemaal, van een goede kwaliteit en tegen scherpe prijzen.
Burgemeester Schalijlaan 28, 2908 LS, Capelle aan den IJssel, Nederland
- +31103076839
- service@accessmarket.nl
- accessmarket.nl
Snel en correct afgeleverd
de bestelling ging vlot en makkelijk
de bestelling ging vlot en makkelijk. Ben heel tevreden met de gang van zaken.
Prima verlopen zou alleen iets vlugger…
Prima verlopen zou alleen iets vlugger mogen voor mij
goed en netjes op tijd
Google Nest Mini levering TOP!
Vlotte en snelle levering van 2 Google Nest Mini's tegen een zeer aangename prijs. Top!
Snel en goed verpakt geleverd in…
Snel en goed verpakt geleverd in uitskende staat.
Zeer tevreden
Zeer tevreden, zowel over het product (Samsung telefoon) Als ook over levering. Snel en keurig verzorgd. Ik kende accessmarket niet dus vond het wel spannend om zo'n duur apparaat hier te bestellen maar alle zorgen waren niet nodig. Perfect gegaan
Zeer aan te bevelen verkoper
Alles netjes in orde. Levertijd de volgende dag, kwaliteit vh product. Gewoon goed
het was overzichtelijk en gemakkelijk…
het was overzichtelijk en gemakkelijk om mijn bestelling te kiezen.
Ik werd goed op de hoogte gehouden over mijn bestelling en betaling.
Ik ben bijzonder te Vreden.
Goede service en een goed product!
Uitstekende ervaring
Uitstekende ervaring
Snelle levering, product in perfecte staat en stukken goedkoper dan bij andere leveranciers. Zou hier opnieuw bestellen!
Snelle levering en mooie prijzen
Snelle levering en mooie prijzen!
Goed ingepakt (niet te ruime doos)
zeer tevreden!
Wacht nog steeds op mijn fiets wordt…
Wacht nog steeds op mijn fiets wordt beloofd volgende de dag te leveren maar zijn nu 4 dagen verder paket is nog niet aan gekomen bij post NL
Zending na 4 dagen nog niet verzonden…
Zending na 4 dagen nog niet verzonden of aangemeld bij Postnl. Schuiven de schuld door naar Postnl "wegens drukte"
Verwachting overtroffen, goed, snel en goedkoop!
Was een beetje huiverig door de site uitstraling. Maar gedurft door aansluiting van Thuiswinkel Waarborg certificaat. Super ervaring, producten voor een geweldige prijs, nergens goedkoper te vinden, zeer snel geleverd, ook goed stevig verpakt. Accessmarket heeft me verrast!
Prima in orde
Google nest mini gekocht waar die overal dezelfde prijs is maar hier aanzienlijk goedkoper. Verder goede service en snelle levering.
Prima bedrijf
Prima bedrijf. Mijn product was niet op voorraad maar degene aan de telefoon vroeg of ik het in een andere kleur wilde want die was nog wel voorradig dat is meedenken hou ik van.
Gevonden wat ik wilde.
Het is een duidelijke site vond snel wat ik zocht.
Snelle levering.
Prima prijs.
Goede en originele spullen tegen een…
Goede en originele spullen tegen een lage prijs. Waarom een google product kopen bij Mediamarkt voor 99euro terwijl deze leverancier het aanbiedt voor 64 euro!
Levering is snel en goed!
Bestelling vlot en netjes afgehandeld
Bestelling vlot afgehandeld. Netjes verpakt. Geen overbodige folders in de doos (wat toch wel vaak gebeurd). Factuur helder. Zeker een zaak waar ik terug zal komen.