Dak reparatie was geen reparatie. Is gewoon weer terug gekomen en toen waren ze niet meer bereikbaar. Heeft veel geld gekost! We kunnen fluiten naar onze garantie...
Nadat ik gebeld had voor de vervanging van de zinken dakgoot kwam er binnen een paar dagen al iemand kijken over hoe en wat. Er is toen goed duidelijk en helder overleg geweest over de werkzaamheden... Toon meer
Offerte gehad van dit bedrijf om nieuw dakleer te leggen om ons dak ivm lekkage. Vind de bedragen die dit bedrijf vraagt echt oplichterij. Hebben ook bij anderen geïnformeerd en deze deden dit... Toon meer
IK RAAD IEDEREEN AF OM ZAKEN MET DIT BEDRIJF TE DOEN. Eigenlijk niet eens 1 ster waard!! De vorige eigenaar van onze woning heeft de dak lekkage voor de overdracht laten repareren. Eindstand… lekka... Toon meer
Over ons Voor uw dakprojecten krijgt u één aanspreekpunt, die alle zaken coördineert zodat onze professionele dakdekkers hun werk optimaal kunnen uitvoeren en u zorgeloos kunt genieten van uw dak. Kortom: wij verzorgen en onderhouden graag uw complete dak, ongeacht de omvang. Bij ons gaan aandacht en kwaliteit hand in hand. We verstaan ons vak en nemen alleen genoegen met het beste resultaat. Om dit te kunnen realiseren werken we uitsluitend met A-kwaliteit leveranciers die betrouwbare producten leveren. Bel: 085 303 8824 Wij gebruiken uitsluitend de beste materialen Al onze dakdekkers zijn gecertificeerd We hebben een hoge klantentevredenheid
Het Ravelijn 1, 8233 BR, Lelystad, Nederland
- acdak.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Dak reparatie was geen reparatie
Failliet
Verschrikkelijk bedrijf met slechte communicatie en slecht afgeleverd werk. Gelukkig zijn ze failliet volgens het faillissement register met KVK 82087822!
ZE ZIJN FAILLIET
Mensen ZE ZIJN FAILLIET! Nr niet meer in gebruik ook. Kwamen bij mij ook niet opdagen, na eerst 100 keer te zijn langs geweest maar het probleem niet te hebben opgelost.
Ga niet in zee met acdak
App openen
Je locatie
Meer informatie over juridische kennisgeving voor openbare reviews op Google Maps.
Madeleine van Harten
247 punten
2 weken geleden
Opdracht: dak isoleren, nieuwe dakpannen en plaatsen van 2 dakramen. Acdak krijgt 1 ster wat ons betreft en die hebben ze alleen te danken aan de vriendelijke onderaannemer die ze de opdracht hebben laten uitvoeren.
Superslechte bereikbaarheid, onbetrouwbaar en heel ontevreden met het eindresultaat.
- 1 van de dakramen lekt
- bij het plaatsen van de dakisolatie zijn de schroeven door de afgewerkte binnenkant van het huis gekomen. Op onze vraag of dat hersteld of vergoed kan worden, wordt niet gereageerd.
- dakisolatie haalt de beloofde waarde niet
- afspraken over start en einde van de opdracht werden niet nagekomen
- als je hen wilde spreken omdat je vragen had, kreeg je na heel vaak bellen en mailen zo nu en dan een belletje terug
- we hebben een grote aanbetaling gedaan. Toen de opdracht klaar moest zijn, lag de oprit nog vol puin en wilden ze dat we binnen 2 dagen betaalden. We gaven aan dat we dat zouden doen zodra alles netjes was afgerond. Daar waren ze het niet mee eens. De medewerker die kwam opruimen heeft nog een hele laadbak vol puin meegenomen en was het er wel mee eens.
- we hebben niemand van acdak zelf gezien, het waren tussenpartijen die waren ingehuurd
- op onze herhaaldelijke verzoeken om de schade te herstellen of te vergoeden, wordt niet gereageerd.
Kortom: ga niet in zee met ACDak.
Reageren niet
OPLICHTERS
OPLICHTERS! kijk uit al die 5 ster reviews zijn nep en gekocht. Let op de locatie van de reviews. Allemaal India. IN of ID.
Malafide praktijken. Zijn langsgeweest en hebben er een bende van gemaakt. Dak gelegd vol met gaten en hebben een lekkage verergerd. Contact? Onmogelijk.. wordt compleet genegeerd al maanden. Doe niet wat wij hebben gedaan en blijf dus WEG bij deze mensen.
Geen contact mogelijk
Ik begrijp onderstaande reviews niet. Ik probeer al sinds begin januari contact met AC dak op te nemen maar krijg steeds de melding dat ze telefonisch niet bereikbaar zijn en iets in moet spreken. Gemaild, ingesproken, contactformulier ingevuld maar geen reactie. Ik was super tevreden met ACdak maar vind het wel gek om reviews te lezen terwijl ze onbereikbaar zijn…
BLIJF WEG VAN DIT BEDRIJF
BLIJF WEG VAN DIT BEDRIJF!
Maar dat zal niet moeilijk zijn want volgens mij zijn ze inmiddels met de noorderzon vertrokken. Mij met een lekkend dak achterlaten. Al een maand geen reactie meer, dus die zal er ook wel niet meer komen. Ook al werd er telkens actie en beterschap beloofd.
Het hele traject heeft ongeveer twee jaar geduurd. Werd er iets gedaan dan ontstond ergens anders weer een lekkage en dat tot 4x toe.
Komen niet of te laat opdagen. Komen geen afspraken na en leveren dus prutswerk.
De service en kwaliteit van dit bedrijf is een verschrikking
De service en kwaliteit van dit bedrijf laten ernstig te wensen over. Na de oorspronkelijke installatie – die gepaard ging met extra gaten in de muren en onafgewerkte regenpijpen – was het dak gedurende 1,5 jaar zo lek als een mandje.
Hoewel ik dit probleem ongeveer zes keer heb aangekaart, duurde het zes maanden voordat er eindelijk actie werd ondernomen. Er kwam iemand langs om de situatie te beoordelen en stelde vast dat het inderdaad hun fout was. Vervolgens werd er een afspraak gemaakt voor de reparatie, maar een dag van tevoren werd deze geannuleerd omdat er plotseling geen monteur beschikbaar was. Dit zorgde opnieuw voor een vertraging van vier weken.
Toen het eindelijk zover was, kwam er opnieuw niemand opdagen – en dit keer werd ik niet eens geïnformeerd. Ondanks dat ik inmiddels dertig keer heb gebeld en meerdere e-mails heb gestuurd, wacht ik tot op de dag van vandaag nog steeds op een reactie over hoe het dak en de bijbehorende schade hersteld gaan worden.
Ik raad ten zeerste af om met deze partij in zee te gaan. Zoek verder en kies een bedrijf dat wél kwaliteit en service levert.
Neem even de tijd om dit te lezen (voordat jij ook in de problemen komt)
Ga niet met dit bedrijf in zee. Hieronder lees je waarom niet.
Op 5 januari 2024 is AC Dak bij ons langs geweest om ons dak te isoleren en van een nieuwe dakbedekking te voorzien. Dat gebeurde in de stromende regen. Dat vonden wij destijds opvallend, net als de lelijke vloeinaden, maar ons werd verzekerd dat dat geen probleem was.
Het dak was lelijk afgewerkt met veel korte en scheve stukjes daktrim. Daar is iemand van AC Dak voor terug geweest, maar we zagen weinig verschil. Al redelijk snel kregen we lekkage achter de boeidelen. Daar is een aantal keren iemand voor langs geweest, maar het lukte niet om het op te lossen.
Vervolgens kregen we op 6 december 2024 lekkage binnen. We zagen dat ons dak veranderd was in een waterbed door liters water in de isolatielaag. AC Dak kwam langs en na enig aandringen van onze kant werd afgesproken dat ze het dak op zaterdag 14 december compleet zouden vervangen.
Er kwam niemand opdagen, zonder telefoontje, appje of berichtje. Ze waren onbereikbaar die dag. Daarna werd de lekkage snel erger. Met liters water in de isolatielaag kwam er op steeds meer plekken water uit het plafond. We hebben gevraagd of het alsjeblieft voor de kerst opgelost kon worden, maar dat lukte niet. Wij hebben zelf gaten in het plafond geboord om het water weg te laten lopen. Inmiddels hadden we behoorlijk wat waterschade.
Daarna werd een nieuwe datum geprikt: 4 januari. De week ervoor hebben we meermaals geprobeerd te bellen, mailen, appen om nogmaals te bevestigen dat de afspraak 4 januari door zou gaan. Ook hierop werd niet gereageerd. We zijn zelfs langsgegaan in Lelystad bij het ‘kantoor’ van AC Dak maar dat bleek niet te bestaan. Op 4 januari kwam weer niemand langs, weer zonder afmelding. Op mails, telefoontjes, appjes en berichtjes van onze kant is niet gereageerd.
Omdat we al lange tijd met lekkages kampten, flinke waterschade hadden (onze keuken staat vol emmers en speciebakken, er waren nachten dat we ’s nachts de wekker moesten zetten om de 2 uur om de bakken te legen) waren we genoodzaakt om met een andere partij in zee te gaan. Dit hebben we gedaan nadat we AC Dak ruimschoots de tijd hebben gegeven om de schade te herstellen.
Er is een nieuwe dakdekker langsgeweest en inmiddels weten we dat het nog veel erger is dan we dachten. Een greep uit de misstanden: Ze hebben goten langs de zijkant gemaakt waar de isolatie stopt. Hierdoor ontstaan koudebruggen, wat niet mag volgens bouwregels. Er zijn geen koppelstukken gebruikt om de verschillende onderdelen van de daktrim stevig en waterdicht tegen elkaar te zetten. De dakbedekking is niet vast gezet, het ligt dus gewoon los op het dak. De isolatie en dakbedekking zijn tegen de dakdoorvoer en lichtkoepel aangelegd. Hierdoor komt het water makkelijk via de lichtkoepel en dakdoorvoer naar binnen.
Volgende week gaat een professionele dakdekker het werk van ACDak verwijderen en ons dak opnieuw isoleren en een dakbedekking aanbrengen. Dit kost ons nog meer dan de oorspronkelijke klus omdat ook fouten hersteld moeten worden en al het huidige materiaal vervangen moet worden. De isolatielaag is drijfnat dus zomaar op het dak lopen kan vanwege de grote hoeveelheid water in de niet. Ook hebben we kosten van de waterschade binnen.
We hebben het oorspronkelijke bedrag teruggevraagd van AC Dak. We hebben daarin niet het extra geld dat we kwijt zijn voor het sloopwerk meegerekend. En ook niet het bedrag dat we kwijt zijn aan waterschade. Heel schappelijk dus. Toch hebben we het bedrag niet teruggekregen en nog geen enkele reactie ontvangen. Helaas zullen we dus nu andere stappen moeten nemen.
Hopelijk helpt deze review andere mensen want het is behoorlijk balen als je in deze situatie terecht komt. We voelen ons opgelicht.
PS: Laat je niet misleiden door de 5-sterren recensies op deze website. Ze komen allemaal uit het buitenland.
Dit bedrijf kom afspraken niet na
Al vanaf juli met dit bedrijf in gesprek. Na offerte goedkeuring van ons kan. September gaan ze beginnen. Na 5 x afspraak verzetten komen ze. De reden was, 2x niet de goede materialen binnen gekregen. De bus was stuk, ze kunnen dak niet op met het weer. Dan komen ze wel 3 dagen maar de eerste dag werken ze 4 uren de tweede dag 2 uren en de derdedag 4 uren. Het werk is nog lang niet klaar, geen pannen op het dak en nog steeds geen dakplaten, we stellen voor om de materialen dan zelf te bestellen, dit was akkoord. De spullen zijn binnen een week geleverd de mannen komen en werken hard het werk is 4 dagen klaar. Jammer genoeg lijkt het mooi, maar als we zelf maten moeten op nemen voor de dakgoten, zien we dat het werk niet klaar is. We sturen foto's en vragen of ze dat nog komen herstellen. Alleen de factuur maar geen antwoord ons vragen.
Slecht bedrijf
Slecht bedrijf. Komt gemaakte afspraken tot een paar keer toe niet na. Komen gewoon niet opdagen, bellen ook niet af. Lekkage blijft maar komen, na een jaar nog steeds niet opgelost.
Niet betrouwbaar
Afspraak gemaakt met deze mensen,vrijde dag voor genomen-maar op de laatste moment werd afgezegd omdat er "niemand beschikbaar" was om langs te komen.
Eigenlijk is 1 ster al te veel
Eigenlijk is 1 ster al te veel.
Tot 3 jeer toe werd een gemaakte afspraak afgezegd. Steeds met de reden dat er geen mensen beschikbaar waren. WAARDELOOS.
Administratie onvriendelijk.
Administratie onvriendelijk.
Ik wacht al weken dat iemand langs moet komen iedere keer is er wat.
Dan wil je toch niet met deze mensen in zee gaan.
Neemt u even de tijd dit te lezen.
Neemt u even de tijd dit te lezen.
Wij hebben ACdak ingehuurd om te helpen met een daklekkage. Wij hebben een plat dak van bitumen, en onze buren een plat dak pvc. Acdak stuurde iemand langs die ons vertelde dat het gehele dak vernieuwd moest worden.
Al het personeel schijnt gecertificeerd en vakkundig te zijn. De mannen die op kwamen dagen: iemand die net 1 jaar bij hun werkt zonder enige diploma's, en een buitenlander (aannemelijk ook zonder certificaties).
Ik uitte mijn omgenoegen met deze situatie, maar de kantoorhouder gaf aan dat er garantie op zat en alles goed komt.
Nog geen jaar later kwamen de natte vlekken in de muur weer terug. Precies in dezelfde vorm, de lekkage was totaal niet verholpen.
Het heeft 2 maanden, 10+ telefoontjes, 3 afgezegde afspraken en 2 nagekomen afspraken geduurd, voordat ze zich realiseerde dat ze dit probleem helemaal niet kunnen oplossen.
Ze beloofden het geld terug te storten. Dat is netjes, echter hebben ze dit na 5 weken nog steeds niet gedaan. Ze doen alsof ik nooit mijn IBAN heb doorgegeven. Dit bedrijf is een oplichter, en het zou mij niets verbazen als dit bedrjf dit jaar nog failliet verklaard wordt.
Aanvulling:
Na het schrijven van bovenstaande review heeft ACdak binnen 2 dagen de terugbetaling voldaan. Dit is bewijs dat het bedrijf geen oplichter is, maar wel nog het e.e.a. kan verbeteren aan haar communicatie, planning en deskundigheid
Slechte Ervaring met Acdak: Onprofessioneel Werk en Overdreven Kostennak en koos Acdak…
Ik had een lekkend dak en koos Acdak voor een reparatie van 2500 euro. Ze brachten slechts wat verf aan op de randstroken, wat slechts 1,5 uur duurde en gebruikten 4,5L goedkope verf zonder merknaam. Het werk was onprofessioneel en verf kwam overal op mijn balkon terecht. Ondanks herhaaldelijke pogingen tot contact, reageerde Acdak niet. Hun kosten zijn buitensporig hoog en ik raad ze ten zeerste af.
Naar onderbuik gevoel bij deze organisatie
Wij wachten nu al een derde keer op onze dakrenovatie. Er wordt niet tijdig gecommuniceerd. Er wordt inmiddels zelfs niet meer opgenomen bij dit bedrijf. Wij zijn er heel erg bang dat wij ons geld kwijt zijn en dat wij worden opgelicht. Vandaag maar weer een mail gestuurd in de hoop iets te horen van deze mensen. Wij snappen dat als het weer niet goed is, dakwerkzaamheden niet uitgevoerd kunnen worden. Maar als je niets hoort van een organisatie terwijl het weer top is, dan begin je bang te worden voor het enorme geldbedrag wat je hebt ingebracht.
Afspraken niet nagekomen
Al tweemaal eerder een middag voor niets gewacht voor een opname bezoek. Er werd niet afgebeld, er kwam gewoon niemand.
De derde afspraak stond gepland voor de middag, tussen 12.30u en 17.00u. Deze ochtend werden wij gebeld om 07.30u door de medewerker of hij nu langs kon komen, hij was nu in de buurt. Maar wij lagen nog op bed. In de middag zou het he-le-maal aan het eind van de dag worden en dan ging het waarschijnlijk niet lukken.
Maar we hebben al twee keer voor niets gewacht. Daarop antwoordde de medewerker 'OK, dan houdt het op' en verbrak de verbinding.
Ac Dak heeft mijn dak in Amsterdam…
Ac Dak heeft mijn dak in Amsterdam volledig voorzien van nieuwe bitumen. Echter daarna was er meer lekkage dan daarvoor. Ik denk dat ik wel 20 keer gebeld heb om de zaak opte lossen. Er is een onafhankelijk technisch rapport wat de slechte kwaliteit bevestigd. Na een half jaar bellen, nog geen niets gebeurd.