Nette en comfortabele boxers voor een tof maandelijks prijsje. Makkelijk opzegbaar en daarmee voor mij een fijne keuze. Aanrader!
Het beste boxershort concept voor mannen. Maandelijks ontvang je de beste boxershort in een stijlvolle kleur door je brievenbus. Eindelijk geen versleten onderbroeken meer in je kast. We hebben 40+ boxershorts getest en de beste punten in onze boxershorts toegepast. Perfecte pasvorm, zachte en ademende bamboestof.
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Boxershorts zijn prima, maar...
Boxershorts zijn prima, maar klantenservice is echt verschrikkelijk slecht bereikbaar, reageren niet op mail of app (enige beschikbare contactmogelijkheden), zelf niet na weken wachten. Dat moet gewoon op orde zijn. Had verkeerde maat boxer ontvangen (XL ipv M), ja kan ik niet dragen, moet gewoon geregeld worden. Vind dit toch wel echt minder hoor, zou niet aanraden.
Reveived No boxershort
Nog steeds zeer tevreden met…
Nog steeds zeer tevreden met maandelijks een verse boxer op de deurmat!👌🏼
Betrouwbare partij
De aanmelding, levering en kwaliteit is top. Ik heb zelf een probleem met boxers die meer als een tientje kosten. Maar deze toch maar even geprobeerd en ze bevallen zeer goed.
Ik heb altijd goede boxershorts gehad
Ik heb altijd goede boxershorts gehad, maar deze van Ace vind ik tot nu toe echt de beste. Goed ademend stof en geen opkruipende pijpen. Het concept met abonnement vind ik ook zeer interessant en valt goed in de smaak. Kortom, zeker een goed product! Altijd netjes optijd geleverd ook.
Zeer tevreden met de prijs-kwaliteit…
Zeer tevreden met de prijs-kwaliteit verhouding. Het zijn fijne comfortabele en kwalitatieve boxershorts. Ze worden maandelijks netjes thuis geleverd. De maat is zoals je zou verwachten. Hier was ik al een tijdje naar op zoek!
GEWELDIG
GEWELDIG! Snelle service en kwaliteit!
Je beseft het pas als je hem aan hebt. Draag het liefst niets anders meer! Top
Aanrader!
Klantenservice pakt een klacht snel op en komt met goede oplossing
Een abonnement afgesloten voor mijn vriend, maar na een aantal keer dragen van de onderbroek lieten de stiksels wat los. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, dus direct contact gezocht met de klantenservice en dit is gelijk heel goed opgepakt. Wij zijn tevreden!
Super fijne onderbroeken
Super fijne onderbroeken, je voelt het verschil echt
Beste aankoop sinds tijden
Beste aankoop sinds tijden. Erg comfortabel en de juiste pasvorm. Lekker elastisch en qua kwaliteit gaan ze lang mee. Gebruik ze nu al een paar maanden en zien er nog als nieuw uit!
Snelle levering en goede kwaliteit
Snelle levering en goede kwaliteit, zeker een aanrader
Ondergoed besteld voor mijn vriend en…
Ondergoed besteld voor mijn vriend en hij is er super blij en tevreden over!
Prettig materiaal
Prettig materiaal, mijn vriend was erg blij met de boxers!
superrr
Het zijn fijne onderbroeken.
Redelijke abonnement goede prijs goede service. Het wordt altijd op tijd bezorgd
Goede service en kwaliteit onderbroeken!
Top onderbroeken!
Top kwaliteit!
Geweldige pasvorm en een heerlijk zachte stof! Ik zou dit zeker aanraden.
Beste kleine maandelijkse cadeau
Ik heb het abonnement een paar maanden geleden voor mijn vriend gekocht en het is echt een leuk cadeau. Hij krijgt elke maand een nieuwe boxer en is er elke keer weer helemaal enthousiast over 😂
De kwaliteit is echt geweldig, ze zijn zacht, gemaakt van hoogwaardig materiaal en ze zitten perfect.
In eerste instantie twijfelde ik een…
In eerste instantie twijfelde ik een beetje om te bestellen, maar uiteindelijk toch maar gedaan. Binnen enkele dagen ontving ik netjes een track&trace voor mijn eerste boxer. Ben erg blij met de boxer en ben nu langzaam al mijn oude onderbroeken aan het weggooien!
Tip: de website kan nog wel een kleine upgrade gebruiken.