2,5

Slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

KOOP HIER NIET! Wat een slecht bedrijf is dit...

Wat een ongelooflijk slecht bedrijf is dit. Prachtige foto van een professionele bruidsfotografe af laten drukken op acryl. We extra betaald voor het I-perfect beeldoptimalisatie. En dan krijgen we een afdruk thuisgestuurd waarbij de kleuren volledig anders zijn dan het origineel, grijze vlekken op de foto en de rand rafelt al van het acryl en de foto laat al los. We hebben de klacht 2x gemeld, reactie gekregen dat we nergens recht op hebben en dat dit aan de foto ligt??? Nogmaals om een oplossing gevraagd en daarna werd het stil. Geen enkele reactie meer ontvangen. Wat een slechte service, kwaliteit en onprofessioneel gedrag.

29 november 2025

Slecht product en slechte service

Slecht product en slechte service. 1x1m plexiglas poster besteld. Acrylglasfoto site gaf aan dat dit in 3mm dikte geleverd kan worden. Na levering (veel later dan beloofd) bleek dat het plexiglas bol ging staan, omdat 3mm dikte te dun is voor dit formaat. Er was nergens aangegeven op de site dat dit niet wordt geadviseerd. Toen ik contact opnam zei men dat ze niets voor me kunnen doen. Poster ziet er nu niet uit aan de muur, staat helemaal bol. Voor E125 mag je toch een goed product en fatsoenlijke service verwachten. Niet bij acrylglasfoto. De reviews op hun site zijn geselecteerd (fake?), je kan geen review achterlaten. Ik zou zeggen, zoek een ander bedrijf.

15 mei 2024

Zeer teleurstellend

Slechte afdrukkwaliteit en beroerde service. Levering een week later dan beloofd. Afdruk flets en kleurloos, ondanks bijbetalen voor iPerfect ("verhoogt het beeldcontrast en de kleurverzadiging, wat resulteert in sterkere contrasten en levendige kleuren in drukwerk.") Desondanks krijg ik als excuus: "De afdruk ziet er precies zo uit als het afdrukbestand." Maar als dat zo is, waarom heb ik dan bijbetaald voor iPerfect?? "De optimalisatie iPerfect werkt met standaardinstellingen die mogelijk niet bij elke bestaande foto passen. Er is niets dat we kunnen doen." Dus geen enkele kwaliteitscontrole of overleg, gewoon afdrukken en de klant afschepen met een slechte print en laten betalen voor iets waarvan je weet dat het niet werkt. Zeer teleurgesteld. Print kan meteen bij het vuil. Bestel niet hier.

29 maart 2024

Zeer slechte print op acryl en nog slechtere service

Bestelling bij acrylglas-foto.nl duurde veel langer dan opgegeven was, 1 maand in plaats van 1 dag. Reden? Afmeting was niet op voorraad, had dat dan bij de bestelling gemeld.....

Toen de plaat eindelijk aankwam, bleek rondom aan de zijkanten de fotolaag niet te hechten, dit meteen na levering aan de klantenservice gemeld. Acrylglas-foto.nlwisten te vertellen dat dit bij het ophangen is gebeurd, wat niet mogelijk was omdat de plaat nog helemaal niet was bevestigd en zelfs de originele beschermfolie nog op de plaat zat. Dit hebben we aan de hand van foto's en een filmpje onomstotelijk kunnen aantonen.
Na diverse mails bleef men ons als leugenaar uitmaken en volhouden dat wij zélf de fotolaag hebben beschadigd, toen hebben besloten dit met een rechtskundige te bespreken.
Jammer dat je zover moet gaan je gelijk te halen, terwijl een simpel excuus van acrylglas-foto.nl al voldoende was geweest.

Wij kopen NOOIT meer bij acrylglas-foto.nl

Wordt vervolgd!

Voor wie wil, stuur ik graag de mailwisseling met hen, neem daarvoor contact met me op.

21 januari 2024

Slechte kwaliteit afdruk en geen service

Mijn foto met mooie primaire kleuren werd op acrylglas flets en vaal afgedrukt. Hierbij vielen ook de kleurtinten afwijkend uit, blijkbaar als gevolg van de extra iPerfect service die ik betaalde. Dit is vooral duidelijk te zien als de foto van achteren met ledlicht wordt belicht. Deze techniek wordt op de website specifiek aanbevolen voor acrylglas. Na reclamatie is men op geen enkele wijze bereid mij tegemoet te komen bij het leveren van een nieuwe afdruk met gewijzigde instellingen, zoals meer verzadiging, minder luminantie en zonder iPerfect. Eerste en laatste keer dat ik hier iets bestel.

2 februari 2024

Duurt lang en slechte kwaliteit.

Duurde lang en het uiteindelijke resultaat was belabberd. Alle tekst was weggevallen in de print en de zijkanten van het acryl zijn lelijk bijgewerkt. Na contact was het excuus dat ik het verkeerde type bestand had gebruikt. Echter in de online preview zag het er prima uit en was de kwaliteit perfect. Geen optie gegeven om het verder op te lossen.

30 oktober 2023

Na een maand nog mijn bestelling niet binnen.

In december een bestelling geplaatst en deze tot nu niet ontvangen.
Geen e-mail ontvangen dat er vertraging zou zijn en op e-mails met vragen wordt kort en onvriendelijk geantwoord.
Geen excuses of verklaring, op de site hebben ze het over een levering rond 5 werkdagen, we zijn inmiddels een maand verder en nog niets.
Heel erg vervelend zeker omdat het om een persoonlijk cadeau gaat.

18 januari 2023

Belabberde snelle levering service

Belabberde snelle levering service. Uiterlijk vrijdag zou er geleverd worden, maar ik wacht nog steeds, wat nogal vervelend is aangezien het voor een verjaardagsfeest was.

Klantenservice reactie is dat ze me verzekeren dat de jarige het ook nog vast wel leuk vindt als het pas later na de verjaardag aankomt. Uitstekend inlevingsvermogen....

2 oktober 2021

Klantenservice..

Klantenservice... bestaat hier niet.

Er was een probleem met mijn bestelling. Klantenservice gemaild, dadelijk een verwijt dat ze niets konden doen en alles aan mij lag. Met resultaat dat ze nu niet reageren meer op mails. Ik wordt compleet genegeerd.

30 september 2020
Reviews in alle talen tonen. (25 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken