In 2021 kaarten besteld en betaald. Door Corona niet direct kunnen gebruiken. Vervaldatum wordt verlengd. Maar voor de nieuwe einddatum vernieuwd Actie van de dag zijn website naar eigen zeggen was... Toon meer
De acties zijn van brede scala voor jong en oud. Mijn einige aandachtspunt is dat jullie ze zelf moeten uitproberen. Safari M. Sauvauge heeft hele slechte wegen die mijn auto ernstig hebben beschad... Toon meer
Vlotte bestelling (al voor de tweede maal) Snel doorgespeeld aan Interplein die een duidelijk scenario heeft hoe de computer dient te worden voorbereid Interplein geeft in detail aan hoe de software... Toon meer
Elke dag meer dan 100 scherp geprijsde deals.
Guldensporenpark 120, 9820, Merelbeke, België
Goede service. Op tijd geleverd. Geen moeilijkheden met terugbetaling. Directe feedback. Nooit geen problemen. Zelfs onze reis kon verplaatst worden.
Geen goede ervaring, dubbel gestuurd en verrekend. Een heel gedoe om terug te sturen. Wel het geld teruggestort van jullie vergissing.
Artikel was wel heel goed.

Antwoord van ActievandeDag - België
Heb Office 2019 licentie aangeschaft via Interplein. Ik had wat problemen met installatie maar ben uistekend online door hun geholpen. Zelfs op zondag een nieuwe licentie gratis toegestuurd gekregen omdat er problemen waren met de eerste. Het werkt nu perfect.
Peter
Ik heb al enige keren via Actievandedag besteld en ben zeer tevreden! Altijd correct en je komt niet voor verrassingen te staan..
2 nachten in Hotel (Kurhotel Quellenhof-Bad Bertrich) geboekt voor einde maart - door Corona niet kunnen vertrekken , verplaatst naar 9/9 ...sinds enige tijd code rood in Duitsland voor mensen uit Antwerpen. Wij kunnen niet vertrekken. Geen antwoord gekregen van hotel om nogmaals te verplaatsen door noodsituatie. Klantenservice van A V D heeft na herinneringen een mail gestuurd ; dat het hotel de boeking niet meer wil verplaatsen, omdat einde september het hele hotel wijzigt in "Healthy living Hotel" en de keuken volledig sluit; dit moet al lang geweten zijn. Geen enkele geste of tegemoetkoming van AVD , schande.
Wij zijn 185€ kwijt !

Antwoord van ActievandeDag - België
Mondmaskers besteld. Na een week niets ontvangen. Navraag gedaan en als antwoord dat ze niet meer in voorraad zijn en dat ze niet weten wanneer ze deze kunnen aanbieden. De aktie staat 1,5 week na mijn bestelling nog steeds op de website. Ze bieden iets aan waarvan ze weten dat ze het niet kunnen leveren binnen een redelijke termijn maar maken hiervan geen enkele melding. Schandelijke praktijken!

Antwoord van ActievandeDag - België
artikel zoals beschreven aan een goede prijs
voor eerste keer gebruik gemaakt van actie van de dag,
reis naar de moezel bij hotel moezelblick wittrich aan de moezel,
alles zoals beschreven en mooie reis gehad.
ga zeker nog gebruik maken van actie van de dag
steeds alles naar wens, correcte deal!
Het was vlug geleverd. Alles is gemakkelijk en vlot afgehandeld. Ook wat de prijs betreft ben ik tevreden.
alles verliep prima en vlot.
hebben een mega mooi en goed verblijf gehad!!!
op naar een nieuwe aankoop via actie van de dag!.
hoi
ik had een weekend weg geboekt
komen ginder aan is er niets van terug te vinden in het hotel
gelukkig waren er nog kamers vrij en hebben zij met u contact opgenomen
dit kan en mag eigenlijk niet gebeuren
indien het hotel volgeboekt was wat dan
met alle gevolgen vandie
nu dit is ook de eerste keer dat ik dit heb voorgehad andere keren liep wel alles vlekkenloos
groetjes
sandra

SNELLE EN CORRECTE LEVERING. PRIMA ARTIKEL
JACKY
Prima geen problemen. Enig minpuntje : bij bestelling van verschillende producten worden er ook verschillende keren transportkosten aangrekend.
ik had 2 stukken besteld waarvan er 1 stuk was en ik dit terug moet sturen, is wel de 1ste keer dat ik nu zoiets voor heb de vorige bestelling waren oke. dat is ofwel stuk gegaan bij vervoer ofwel in de fabriek waar gemaaakt is. misschien dat jullie zulke dingen 1 st een controleren eer je opstuurd en als rechtstreeks van de fabrikant komt dan moeten ze toch beter hun werk doen. het andere apart werkt perfect.