Slechte service
Kapotte Creuset pan gekregen, maar retour wordt niet geaccepteerd. €100 weg 😢.
Verder is het bedrijf ook niet telefonisch bereikbaar. Zeer ontevreden over de service.
Thule helps you transport anything you care for safely, easily and in style so that you are free to live your active life. Thule - Bring your life
Burgemeester Pankenstraat 17, 5731 LW, Mierlo, Nederland
Kapotte Creuset pan gekregen, maar retour wordt niet geaccepteerd. €100 weg 😢.
MENSEN LET OP: Vanwege slechte reviews veranderen ze telkens van naam (en adres). Nu gebruiken ze de naam SMASH-BE en SMASH B.V.
Sturen spullen niet. Wel betalen en daarna niet meer in discussie wensen te gaan. Geld binnen en dikke pech voor jou. Niets kopen daar is mijn advies want je komt bedrogen uit.
Zeer klantvriendelijk. Denken niet in oplossingen maar in geld verdienen en ontevreden klanten zal ze schijnbaar zorg zijn. BOL is nu aan het bekijken om geen zaken meer met hem te doen. Goed plan.
Ik kocht via bol.com een pan ter waarde van 135euro. Ik ontving niet de pan maar wel een serveerschotel ter waarde van 50 euro ongeveer. Ik heb deze voor retour aangemeld en verstuurd maar hetzelfde artikel terug gekregen. Na telefonisch contact heb ik nogmaals de schotel teruggestuurd en opnieuw ontvangen, jawel u leest het goed… na nogmaals telefonisch contact werd nogmaals een nieuw verzendlabel aangemaakt maar toen was ik zelf te laat om het artikel binnen te brengen en nu zegt men mij dat er niets meer kan gedaan worden en dat het mijn eigen schuld is. Ik heb dus nu 135euro betaald voor iets wat ik niet gevraagd heb en niet kan gebruiken en wat minder dan de helft waard is. Ik vind dat oplichting… Dit is een onbetrouwbare firma
Erg slechte service. Doet gewoon bij voorbaat of de fout niet bij deze persoon kan liggen. Heb skeelers voor mijn dochter gekocht. Na twee dagen brak een schroef af… foto’s gestuurd, maar was heel makkelijk op te lossen; ik kon gewoon een nieuw schroefje bestellen. Ze begrijpt werkelijk niet waarom dat een hele onvriendelijke oplossing is voor nieuwe en kapotte skeelers. Nu krijg ik zelfs de wind van voren omdat ik “dreig” met een slechte review. Echt heel raar dit! Koop hier niet…
Hele slechte ervaring. Pan via bol.com besteld. Ontdekte echter dat er wel iets van teflon was gebruikt dus gemaild dat ik hem terug wilde sturen. Mw. Was erg verbolgen en ik heb hem op 16-09-2022 geretourneerd en zei dat ze niets kon vinden. Echter half oktober nog niet verwerkt. Gebeld en hadden niets ontvangen. Had gelukkig track and tracé. Nu 27-10-2022 weer gebeld, was nog niet verwerkt en de mw. Stond mij te woord met de vermelding dat de pan gevonden was maar dat ze hem niet terugnamen omdat hij was gebruikt! Beslist niet! Zo proberen ze er dus onderuit te komen. Bol.com echter goede service, zij gaan hem wel vergoeden. WAT EEN SLECHTE WINKEL. NIETS KOPEN BIJ ACTIVE STYLE!!!!!!!!
Gebruikte step ontvangen ondanks de bewering dat alles gecontroleerd wordt voor verzending. Omdat de voorraad beperkt was ruim op tijd besteld en daardoor retourtermijn van 14 dagen verstreken. Meerder malen via de mail contact maar geen enkele vorm van coulance of toenadering om tot een oplossing te komen. Is een partner van Decathlon. Ik zal me wel 10 x bedenken voor ik iets via Activestyle zal bestellen. Echt nog nooit zo’n slechte aftersales meegemaakt.