AdAgenzy ApS - SEO & Google Ads Bureau Reviews 3

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super oplevelse

Kenneth var både professionel, hjælpsom og super imødekommende. Han tog sig tid til at forklare tingene grundigt og gjorde hele processen meget lettere for mig. Det er tydeligt, at han går op i det han laver! god service, og jeg følte mig virkelig godt behandlet. Stor ros herfra Super oplevelse!

14 maart 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super dygtig !

Har kun rosende ord:) har haft mange forskellige firmaer på og må bare sige, at efter at være endt i Kenneth’s hænder har jeg vækstet yderst positivt….☺️…..
Der er helt sikkert fem store stjerner fra mig⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

7 december 2023
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Kenneths arbejde lever slet ikke op til…

Kenneths arbejde lever slet ikke op til mine forventninger, og han får ikke fulgt op på de ting, han anbefaler.
Jeg skulle selv finde ca. 900 stk. 404 sider i GSC. Dette bør være noget af det første en seo-mand går ind og kigger efter.
Efter ca. 4 måneders arbejde, er det kun gået nedad, og jeg får ikke tilsendt det vi aftaler.
Han havde sat mig i udsigt, at jeg kunne få en 100-150% fremgang.
Så alt i alt, vil jeg ikke anbefale Kenneth Vilster, ejer af Adagenzy.dk, til at lave seo arbejde for nogen.
Måske han er go nok til google adds. Det ved jeg ikke. Jeg tør ikke gøre forsøget, desværre.

22 februari 2023
Logo AdAgenzy ApS - SEO & Google Ads Bureau

Antwoord van AdAgenzy ApS - SEO & Google Ads Bureau

Hej Michael

1) Vi har samarbejdet 2 måneder, da du i januar valgte ikke at betale faktura, før 2 uger efter betalingsfristen. Denne blev først betalt efter gentagne påmindelser.

2) Dernæst får du en plan, som skal godkendes af dig, før arbejdet kan fortsættes - denne svarer du ikke på før 2 uger senere. Der skriver du så du ikke kan forstå der ikke er nogle ting lavet til trods for jeg har rykket dig for svar både den 7. og den 17. feb og gentagne gange har ringet til dig uden at få fat i dig.

3) Der er ikke tale om 404 sider der findes nogen andre steder. Blot URLer der har eksisteret tidligere. De findes ikke på shoppen eller med links til disse URLer fra andre sider. Så de sider der har betydning ift SEO er scannet og fundet.

4) Jeg har aldrig til dig eller nogen andre lovet 100-150% vækst på få måneder. Til dig har jeg helt konkret estimeret 50-150% organisk vækst, efter 12 måneders samarbejde. Vi samarbejdede i 2 måneder.

Når man samarbejder forventes det også at en faktura betales, samt at der kommunikeres retur. Hvis dette ikke er tilfældet er der ikke mange der ønsker at levere en masse opgaver til dig.

Jeg vil ønske dig held og lykke med forretningen.

Lees meer over geverifieerde reviews.