Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering 👍Jeg har købt kortene til Påskeæggejagten /udendørs. Barnebarnet og vi voksne synes det var en rigtig dejlig måde at finde æggene på. God opfindelse. 😉

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Julemagi og nissesjov på højt plan. Har købt forskellige ting blandt andet pdf filer, som fungerer godt og farverne er virkelig gode, når de bliver printet. De små ting til nissedør/hus skaber en... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

A dash og magic kan skabe en magisk, fortryllende og eventyrlig stemning for store og små. Især med deres nissebreve og gode ideer til nissedrillerier. Min datter på 7,5 har fået nissebreve i 5 år og... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Kinderwinkel
  2. Kinderboekwinkel

Geschreven door het bedrijf

Breve fra Nissen, Julemanden, Suttefeen, Påskeharen, Tandfeen og Eventyr Post - klar til at fylde dit barns liv med magi! A Dash of Magic´s eventyrlige breve er designet til at skabe stjernestunder og barndomsminder...Til at hjælpe barnetroen på vej, for den er bardommens dyrebareste gave. For at sælge magi er du nødt til at leve og ånde det. Føle det i hver eneste fiber i kroppen - fuldt ud. Det gør vi! Forestil dig en verden fuld af muligheder, fantasi og barnetro - Det er A Dash of Magic.

4,4

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg købte Påskeharen og det var en…

Jeg købte Påskeharen og det var en kæmpe succes,
vil gerne prøve flere af de sjove og gennemtænkte, "lege" som vi gerne vil give vores børn og børnebørn,
men ikke lige har tiden til.
Dejligt at det kan findes og så gennemført. Tak Tak

31 maart 2024

Antwoord van Adashofmagic

Tak for de søde ord Hanne.

Hvor er det skønt at høre, at I har haft en god oplevelse med Påskeharen.

Vi ser frem til at byde jer velkommen i vores univers en anden god gang :)

Magisk koncept

Jeg har købt både påskeharen og busketrolden og jeg glæder mig sådan til at komme i gang❤️ jeg elsker konceptet, når man som forældre SÅ gerne vil være magisk, men ikke har fantasien til det, er det en kæmpe hjælpende hånd.
Vi oplevede lidt problemer med modtagelse af mails, men det blev løst hurtigt og effektivt af teamet, som var utrolig søde og hjælpsomme.

2 maart 2024
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jeg købte buksetrolden og han er fin

Jeg købte buksetrolden og han er fin. Der står i pakken at man, når man benytter voucheren til brevene, kan vælge/købe dem, i en trykt version. Det kan man ikke.
PDF-filen med brevene kom ikke og jeg måtte kontakte kundeservice for at modtage filerne.

13 maart 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Der var et mindre problem. Men det blev løst med go service . Super godt produkt 🙂

12 maart 2024

Hej Simon

Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for vores kundeservice og produktet.

Tak <3

Tina og Natasja

Magiske drømme i topklasse 👌🏽

Jeg drømmer om at give mine børn den samme magiske oplevelse af jul (og andre højtider), som jeg selv husker fra egen barndom og havde derfor købt kassen med nissen til jul 2023! 🎄
Hold nu op, hvor pigerne de syntes det var spændende med sådan en nisse i december måned 😍 vi nød det, hele familien og vores piger snakker stadig om det og spekulerer i, om Kanelius Filigran mon kommer igen til julen 2024😉
Vi har nu købt påskeharen og selvom pigerne endnu ikke ved det, så snakker de om hvorvidt påskeharen mon kommer - så jeg er sikker på det bliver et kæmpe hit 🤩 regner bestemt også med at skulle have tandfeen når den tid kommer 👌🏽

Vi er, som familie, helt tossede med jeres magiske univers 🥰

#TinaERjulemand😉

2 maart 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg tror jeg er en smule forelsket

Jeg tror jeg er en smule forelsket!
Julen 2023 skulle vi have vores første rigtige nisse, så den bestilte jeg selvfølgelig her fra. Han er så sød og giver den helt rette stemning. Jeg bestilte lidt andre sager til ham også, men jeg blev hurtigt kontaktet af personalet fordi systemet havde lavet en fejl og vist noget var på lager, men det var det desværre ikke. Det var en enkelt ting, men som kompensation for fejlen sendte de flere forskellige ting til nissen med - enormt god service altså!
Og så i forgårs vandt jeg Suttefeen i deres konkurrence på Instagram, den glæder vi os enormt meget til at modtage!
Kan kun varmt anbefale!

28 februari 2024

Antwoord van Adashofmagic

Ih altså Christina - Vi tror også vi er en smule forelsket i dig :)

Tusind tak for den fine anmeldelse :)

Husk at du til næste år, kan få besøg af nissen igen, ved blot at bestille et nyt sæt breve på shoppen.

Vi håber at I bliver lige så glade for suttefeen. Det er en sød skabning der hjælper og trøster igennem suttestoppet.

Rigtig god fornøjelse <3

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Konceptet påskeharen er egentlig godt…

Konceptet påskeharen er egentlig godt nok, men voucheren til brevene virkede ikke, dog sendte de dem efterfølgende. Vejledning var ej heller med påskehareæsken, så intet i æsken gav mening. Også den kom efterfølgende. Der manglede fodspor ,som der stod skulle være i æsken.
Man skal som forældre/bedsteforældre være fantasifuld for at lege med, ellers falder konceptet lidt til jorden.
Så en lidt blandet følelse, men prøver måske med nissepakken.

25 februari 2024

Kære Bettina

Det er helt korrekt, at vi desværre har oplevet problemer med vores QR koder i æskerne. Vi arbejder hårdt på en løsning og indtil den er løst, sidder vi selvfølgelig klar til at hjælpe over mailen.

Ang. Vejledningen, er der i alle æsker en del af vejledningen med og den resterende del kommer sammen med brevene. Det har vi valgt at gøre simpelthen for at sparre på papirforbruget i æsken.

Jeg er rigtig ked af at fodsporene ikke var med i æsken. Det er en tynd plastik fordsporsskabelon, som godt kan være lidt svar at se imellem papirene - Tjek evt lige en ekstra gang. og hvis ikke den er der, så send mig gerne lige en mail på post@adashofmagic.dk, så vi kan få sendt dig en fodsporsskabelon.

Vi håber du får mod på at bruge nisseæsken alligevel <3

Og HUSK - Vi står altid klar til at hjælpe over mailen :)

A Dash of Magic.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Den personlige vaucher til at udskrive…

Den personlige vaucher til at udskrive breve fra suttefeen virkede ikke. Hvorfor skulle man så købe suttefeen?

17 februari 2024

Kære Cecilie

Tak for din anmeldelse. Ja, vi har desværre fundet ud af, at det er en fejl på vouchers i nogle af vores æsker. Det er meget beklageligt og vi arbejder hårdt på en løsning.

Selvom voucher ikke linker dig ind til det rigtige sted, skal du selvfølgelig, ligesom alle andre, have dine breve fra Suttefeen. Send os en mail til post@adashofmagic.dk så sidder vi som altid klar til at hjælpe :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og meget søde ting

Hurtig levering og meget søde ting, og da jeg af uvisse årsager ikke kunne åbne PDF’en med brevet fra julemanden, sendte jeg en mail d.23 december 14:53 og allerede kl 16:46 havde jeg fået svar, vedhæftet en ny fil. God service så tæt på jul, og midt i travlhed og sikkert 2000 mails.

Brevet fra julemanden passede perfekt til vores nattebesøg fra ham d.23 og var med børnenes navne og gave ønsker. Helt perfekt!

Jeg er kunde igen næste år :-)

23 december 2023

Nisseting

Den bedre kundeservice, hurtig respons.
Vare helt i orden og hurtig levering, kan kun anbefales

14 december 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig service og for lange breve.

Nissebrevene er for det første alt alt for lange det burde bare være et lille skriv også er det underligt at Nissen er så meget væk i stedet for at være i sit bo hele december som børnene har glædet sig til. Jeg synes det er elendig kundeservice. Jeg har både prøvet at ringe og skrive en mail men får ingen svar! Skrev d. 24 november men har stadig ikke fået svar det synes jeg virkelig er dårligt. Kommer desværre ikke til at købe derfra igen.

24 november 2023

Kære Mette

Først og fremmest er vi kede af at brevene ikke falder i jeres smag der hjemme. Vi skiller os netop ud fra vores konkurrenter ved at lave længere "rigtige" historier og ikke bare små korte breve, som en hvert kunne finde på. Derfor er der også mange forskellige historier at vælge imellem. Jeg kan næsten regne ud, at du har valgt en af de historier, hvor nissen rejser væk hjemme fra. Vi har jo i velkomstbrevet til børnene gjort det klart, at nissen godt kan lave løjer og hygge om børnene, selvom han er på tur. Han er jo et magisk væsen :)
Når alt det er sagt, så er vi som sagt kede af at vi ikke har ramt i jeres smag, men vi kan desværre ikke ramme alle rigtig hver gang.

Ang. den dårlige kundeservice du påpeger, så er vi virkelig kede af hvis du har den opfattelse, at vi ikke er til at komme i kontakt med. Jeg kan se én mail fra dig fra den 3. november, som vi har besvaret 2 dage senere og faktisk i samme mail undskyldt for den lange svartid, da vi i den periode havde ekstraordinært pres på kundeservice kanalerne. Måske er svaret endt i din spam mappe? Jeg kan ikke se nogen mail fra dig i vores system, som er fra den 24. november. Send den endelig igen, vi sidder klar på kanalerne og gør en dyd ud af at svare alle hurtigst muligt.

Vi ønsker dig og dine en rigtig glædelig jul

God oplevelse

Hurtig forsendelse og alt perfekt. Blot kunne jeg ønske at man kunne hente direkte, da jeg kun bor få km væk

17 december 2023
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg havde bestilt lommelygten/tussen…

Jeg havde bestilt lommelygten/tussen samt skabelonen til at lave nissespor. Det er simpelthen så fantastisk og så eventyrligt for mit barn at han kan se nissens spor med den magiske lommelygte.
Fra da jeg bestilte det til det kom gik der kun 1-2 dage.
Det eneste jeg ville ønske var blevet gjort anderledes er at selve skabelonen var lavet af hårdere materiale. Jeg bruger næsten skabelonen dagligt og den er er allerede blevet ødelagt lidt da tussen gør det skabelonen våd. Når man skal lave flere nisse spor så opløser skabelonen sig fordi det er papir. Det er lidt øv at man ikke længere kan se de små fingre på nissens hænder da det er væk nu 😊

2 december 2023

Kære Verena

Mange tak for din anmeldelse. Hvor er det skønt at det bliver brugt flittigt hjemme hos jer og at din bare bare elsker magien <3

Tusind tak for den fine feedback - Det vil vi helt sikkert tage med i overvejelserne til næste års indkøb.

Glædelig jul til dig og dine <3

Skuffende oplevelse

Jeg er oprigtigt skuffet over nissebrevene (Den forsvundne julestemning), da jeg nu står midt i en historie med en nisse, som rejser væk i 10(!) dage midt i december og børn som er kede af at Nissen er nødt til at rejse. Jeg forstår ikke hvordan det hænger sammen med at kunne hygge sig med nisseløjer herhjemme i december og jeg er meget forundret over at det ikke fremgår i beskrivelsen af produktet, for så havde jeg aldrig købt det. Nu må jeg selv lave om på historien for at redde julestemningen. ØV!

5 december 2023

Kære Mette Maj Johansen

Vi er rigtig kede af at høre, at brevene ikke passer ind hjemme hos jer.
Vi bruger rigtig lang tid på at teste brevene af til målgruppen og får feedback fra børnene. Det er første gang vi møder denne problematik.

I velkomstbrevet (det til den 30 nov) står der: "Vi er travle væsner,
som har meget at gøre i december. Derfor er vi ofte ude på eventyr flere dage i træk og
dermed også nemme at have boende. Nu tænker du måske: ”Hvad skal vi med en nisse,
hvis han alligevel ikke er her det meste af tiden? ” men da nisser er både trofaste og
betænksomme, og samtidig magiske væsner, betyder det at I stadig kan være heldige at få
både overraskelser og hilsner, selv mens vi er borte."

Så hele den problemetik du nævner har vi taget højde for med ligenetop dette brev. Så vil vil blot opfordre dig til at hive det brev frem igen og bruge det som forklaring til dine børn.

Vi håber dette kan rede julen og julestemningen hjemme hos jer <3

De varmeste anbefalinger herfra

Har bestilt i julen 2022 og 2023 - Vores søn på nu 7 år, elsker nissebrevene. Og der følger en lille seddel med, hvor man kan lave lidt løjer, som hænger sammen med dagens nissebrev.
Vi har 2 nisser i huset, men det er ingen problem, der bliver tilføjet i brevet, hvorfor den ene har måtte tage til Nordpolen, for og hjælpe julemanden :)

1 december 2023

Kære Tina

Tusind tak for de fine ord <3 Det er så dejligt, at han bare elsker dem <3
Vi er SÅ glade for at I trofast følger med.

Vi står også klar til at assistere med at sende den ene nisse på mission igen næste år. :)

Natasja og Tina
A Dash of Magic

Lees meer over geverifieerde reviews.