Adore Beds

We hebben gekozen voor de Adore Signaturre met matras. Het bed heeft een mooie uitstraling en luxe stof, opbergruimte is superhandig. Vooraf werden mijn vragen goed en snel beantwoord door adore... Toon meer

Vorige week mijn bed ontvangen. Snelle levering, montage ging ook snel. Aardige mensen die het kwamen monteren. Ik had een Classic gekocht met een matras en het bed ligt heerlijk.

Ik had een mindere ervaring met Adore Beds of althans, het bedrijf dat de bedden komt installeren. Deze wordt natuurlijk door jullie aangestuurd maar ze hebben het bed in eerste instantie niet goed ge... Toon meer

Ik ben helemaal happy met mijn nieuwe bed! Het was even puzzelen om de bezorging rond te krijgen omdat ik weinig thuis was maar met de klantenservice werd dat top geregeld! Al met al goede service e... Toon meer

1. Meubelwinkel

Ervaar het ultieme comfort & design met Adore Beds.

Schending van onze richtlijnen

Vorige week mijn bed ontvangen

Ik had een Classic gekocht met een matras en het bed ligt heerlijk.

10 april 2026

Hi Mohamed,

Blij om te horen dat alles naar wens is verlopen. Adore Classic blijft ook onze fav! We zullen ons montage team een complimentje geven. Geniet van je nieuwe bed, slaap lekker!

Heel blij met mijn Adore Signature

Heel blij met mijn Adore Signature. Naast dat het een heel mooi bed is ligt het matras ook nog eens heerlijk. Levering ging heel snel, het bed was binnen 1 week geleverd. Ik raad iedereen Adore Beds aan!

10 april 2026

Hi Maliha,

Bedankt voor de complimenten. Wij hopen dat je heerlijk zult slapen in je nieuwe bed!

Ik ben helemaal happy met mijn nieuwe…

Al met al goede service en een fijn bed !

19 februari 2026

Hi Inge,

Bedankt voor het vertrouwen in Adore Beds. Welterusten!

Luxe uitstraling en heerlijk matras

Vooraf werden mijn vragen goed en snel beantwoord door adorebeds.nl. Levering en montage verliep vlekkenloos en binnen no-time stond mijn bed gemonteerd in mijn slaapkamer.

Ik kan iedereen adorebeds.nl adviseren!

6 april 2026

Hi Sammy,

Adore Signature is een hele goede keuze! Blij om te horen dat alles naar wens is verlopen. Slaap lekker!

Enorm slecht

Bij de eerste levering miste mijn matras, het bed was vies en de meeste onderdelen waren incorrect. Vaker mail contact met ze gehad maar als ik niks liet weten gebeurde er ook niks. Er is me vaker een compensatie beloofd, nog nooit wat van gezien. Het juiste bed heb ik pas 2 maanden later ontvangen.

18 augustus 2025

Beste Y,

Dank voor uw feedback. Het spijt ons dat de levering en afhandeling van uw bestelling niet naar wens zijn verlopen. Dit is uiteraard niet de bedoeling geweest en wij begrijpen dat dit vervelend voor u is geweest.

Wij willen graag toelichten dat de uiteindelijke levering in overleg is afgestemd, omdat u zelf in die periode met vakantie was. Daarnaast is de toegezegde compensatie op 4 augustus in orde gemaakt. We zullen hierover opnieuw contact met u opnemen om te controleren dat dit correct is afgehandeld.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en dank dat u dit met ons deelt.

Past net niet perfect

Het model Melody is mooi maar iets te groot uitgevallen voor onze kamer. We hebben ons verkeken op het brede frame waardoor w eigenlijk wat ruimte tekort komen in de slaapkamer. maar goed..

20 maart 2025

Hi Chevelly,

Vervelend om te horen dat deze iets te groot is uitgevallen. We hebben op onze website de maten wel duidelijk vermeld, kan natuurlijk zijn dat je je hebt vergist maar we zijn blij dat alles verder naar wens is. Geniet ervan!

Teleurstellende ervaring

Bed kwam incompleet aan en klantenservice reageerde pas na een dag. Uiteindelijk opgelost, maar erg jammer

13 februari 2025

Hi Glenn,

Onze oprechte excuses voor het bed dat incompleet werd geleverd. Gelukkig was deze wel klaar om in gebruik te nemen, we zullen deze opmerking meenemen en hopen dat je toch een fijne slaapervaring zult hebben! Bedankt voor je feedback.

Vertraging jammer

Moest 2 weken wachten ipv 5 dagen. Bed is wel fantastisch.

23 januari 2025

Hi Jannifer,

Excuses voor de vertraging. Blij om te horen dat het verder naar wens is. Slaap lekker!

Paste niet, super opgelost!!

Als je een kleine voordeur hebt even navragen hoe groot het bed is. Bezorgers kwamen de levering doen maar paste net niet door de deur op geen enkele manier. Uiteindelijk konden ze het bed weer meenemen of moest ik zelf een verhuislift regelen. Ik heb gekozen voor de verhuislift. De monteurs szijn weggegaan naar een volgende levering maar na 2 uur netjes weer terug gereden om het bed alsnog te monteren. Echt een super goede service die je niet vaak meer mee maakt. bedankt Adore Beds. Alle lof gaat naaar jullie voor het meedenken.

14 januari 2025

Hi Enzo,

Altijd goed om inderdaad even na te vragen, gelukkig zijn onze toppers weer even terug gereden om dit in orde te maken, wel zo netjes!

Perfect bed voor ons gezin

Mijn man en ik zijn dolblij met ons nieuwe bed. IK had een aantal vragen die door de klantenservice via instagram goed zijn beantwoord. Stofstaal opgestuurd.. Wij overtuigd! Besteld en snel in ons bed aan het slapen... ADORE!

7 december 2024

Hi Sara,

We Adore you! Wij zijn blij om te horen dat het gehele gezin kan genieten van jullie nieuwe Adore Bed! Slaap lekker.

Aanbod ruimer

aanbod van matrassen viel wat tegen, er is 1 waar je eigenlijk maar uit kunt kiezen wellicht een tip om er meer toe te voegen

6 december 2024

Hi Emma,

Zullen wij zeker meenemen, bedankt!

4-5 sterren

Hey Adore Beds, jammer dat ik iets langer moest wachten op mijn bed dan vooraf aangegeven. Het was het wel waard want nu zijn we blij, gezellig films kijken in bed in deze periode met een cozy bed!

12 december 2024

Hi Jade,

Excuses dat de levering iets langer op zich heeft laten wachten, dit kan wel eens voorkomen. Gelukkig was het het wachten waard! Geniet ervan en fijne dagen!

Damaged floors

Ik heb lang gewacht met het schrijven van deze review omdat ik Adore en de montage firma de kans wou geven om mij verder te helpen en de nodige compensatie aan te bieden.
Jammer genoeg blijft het stil.
Op 19september hadden we ons Adore bed besteld. We wisten dat de levering 2-3 weken ongeveer ging duren. Met het montage bedrijf hebben we een datum gevonden om alles in orde te brengen. Belangrijke datum want die dag gingen we verhuizen. Zoals afgesproken kwamen ze af met het bed, maar was er een onderdeel dat niet paste, waardoor het bed niet toe ging. Bij de montage werd het bed ook wat beschadigd. (Ik heb laten weten aan Adore dat het voor ons niet heel erg was) wat belangrijker was voor ons wat het ontvangen van het bed aangezien we geen bed hadden. Uiteindelijk op 29 oktober (na weer een aantal weken wachten en we hierdoor echt wel wat problemen ondervonden hebben + extra kosten voor ander bed hebben moeten maken) komen ze opnieuw het bed in elkaar steken. De mannen gaven aan dat het echt moeilijk was en ik hoorde zelf ook dat het een hele klus was om het bed in elkaar te krijgen (wat me heel vreemd lijkt, bed zou moeten ineen passen).
Blijkbaar was het ook een hele zware klus, waardoor na al dat wachten ik zie dat de witte verf van de vloer is en de vloer zelfs op verschillende plekken enorm Beschadigd is. Iets wat je absoluut niet wilt als je net kunt intrekken in je nieuwe kamer. Ik heb adore hiervan verwittigd, ze sturen me door naar het montage bedrijf. Zij hebben zich nooit zelf verontschuldigt voor de schade. Gewoon een telefoontje dat ik 75 euro krijg (wat absoluut niet opweegt tegen de schade) haar volgende antwoord was dat ik het kon laten herstellen en dan factuur kon opsturen, maar dat ze niet weet of ze het gaan terug betalen. Weinig empathie en zoals ik al zei nooit een sorry gehoord. Wat erg jammer is. Onze kamer was net af.. we gaan hem niet meteen terug leeghalen voor nieuwe schilder en vloer werken. Wat we wel willen is een schade vergoeding. Wij gaan de vloer laten herstellen, maar wanneer de timing beter uitkomt voor ons en een loze belofte dat ze het misschien terug betalen is niet voldoende. Een schadevergoeding voor de vloer (iets meer dan 75€ aub) lijkt me hier zeker terecht. Zeker gezien al de voorgaande problemen, levering, stuk kapot, beschadiging aan bed stof etc, wat ik allemaal heb laten passeren. Nu is het echt wel genoeg. Stuur me aub weer niet door en kom zelf met een oplossing zoals ik al had aangegeven in mijn mails.

Mvg
Stephanie Dewit

29 oktober 2024

Beste Stephanie,

Wij begrijpen de frustratie, dat het langer heeft geduurd om deze review te schrijven waarderen wij dan ook. Dat neemt niet weg dat we het probleem minder serieus nemen.

Onze partner voor levering en montage heeft ons toegezegd dit met u op te pakken, maar geeft tegelijkertijd aan dat er nog geen offertes voor de onkosten zijn toegestuurd. Wellicht is het handig als u alvast de offertes opvraagt, ongeacht of deze zullen worden uitgevoerd op korte termijn, om dit zsm af te handelen.

Komt u er toch niet helemaal uit, dan vragen wij u, om onze eerder toegestuurde email te beantwoorden.

Adore Beds

Leuk maar kwalitatief minder

Bed ziet er leuk uit, maar kwalitatief stuk minder. Bij twee gaten om de panelen aan elkaar vast te maken zat er geen schroef draad in. Dus onmogelijk om ze aan elkaar te verbinden op een stevige manier. Matras heeft na 72 uur laten luchten nog steeds een chemische geur waar we af en toe hoofd pijn van krijgen… (Zelfs nog na meer dan een week)

28 november 2024

Hi Fip,

Bedankt voor je feedback! Uiteraard is deze klacht bekend bij ons en hebben wij je hier ook over gemaild (onderdeel vervangen waar schroefdraad mist & matras omruilen). Wij hebben hier 3 dagen geleden een mail over gestuurd, zonder gehoor. Ook gister nog een opvolgende mail toegestuurd, tot op heden nog geen reactie van je mogen ontvangen. Als je je inbox zou kunnen checken heel graag!

Straalt

het bed is echt een blikvanger in de kamer chapeau

24 juli 2024

Hi Frederik,

Mooi om te horen! Puur uit nieuwsgierigheid, vanwaar dan de 3* beoordeling? Enige kritiek? Dan horen wij het ook graag! Geniet ervan.