Vermelde tweeduizend maar slechts…
Vermelde tweeduizend maar slechts vijfhonderd uitebtaald. 😞😐
Adviesloket Nederland helpt met verduurzamen door advies te geven over de juiste weg naar verduurzaming voor de individuele Nederlander. Wij kijken altijd naar uw specifieke situatie en vergelijken de verschillende verduurzamers om voor u de beste keus te vinden.
Spoordreef 36, 1315GP, Almere, Nederland
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Vermelde tweeduizend maar slechts vijfhonderd uitebtaald. 😞😐
Grote spin duurde twintig seconden in plaats van gebruikelijke twee toen timeout met sessie beëindigd bericht. Mijn inzet weg zonder resultaat getoond of terugbetaling. Vernieuw en geschiedenis toont niets. 😐🙄
Speelde honderdvijftig spins volgens de vereisten voor gegarandeerde bonusronde die op tenminste twee triggerkansen had moeten uitkomen. Niets. Support gaf een vage statistische spread als excuus zonder details.
Goed geholpen. Offerte getekend 8 werkdagen later heb ik zonnepanelen. Rendement is hoger dan berekend altijd fijn voor de portemonnee. Nogmaals bedankt
Na aantal keer verschuiven van de afspraak aan mijn kant, zeer professioneel en adrem gehandeld. Zeer transparant en wisten al mijn vragen te beantwoorden en twijfels weg te nemen. Panelen liggen er goed bij en kan precies zien wat het mij opleverd.
Advies ingewonnen bij adviesloketnederland nadat ik door 5 andere offertes niet meer wist wat goed en niet goed was. De adviseur nam de tijd voor me en zorgde dat al mijn vragen beantwoord waren. Al mijn vertrouwen gaat richting adviesloketnederland en ik zal dit weekend mijn offerte goedkeuren. Bedankt!
Ik ben zeer tevreden over de service en vriendelijkheid van adviesloket nederland. Ze hebben me geholpen bij kiezen van zonnepanelen en hebben ervoor gezorgd dat alles soepel verliep, zonder gedoe.
Adviesloket Nederland heeft me uitstekend geholpen bij het plaatsen van zonnepanelen. Hun gedetailleerde advies en professionele installatieteam hebben ervoor gezorgd dat ik nu een positief verschil zie in mijn energieverbruik. Ik waardeer hun toewijding aan milieuvriendelijke oplossingen.
Adviesloket Nederland heeft me persoonlijk begeleid bij het verduurzamen van mijn woning. Dankzij hun expertise en toewijding heb ik nu uitstekende resultaten behaald met de installatie van zonnepanelen.
Adviesloket Nederland heeft me betrouwbaar en professioneel advies gegeven bij het kiezen en installeren van zonnepanelen. Ze hebben me begeleid door het hele proces en ik ben erg tevreden met het resultaat.
Het advies dat ik kreeg van Adviesloket Nederland was duidelijk en overzichtelijk. Ze begrepen meteen wat ik wilde en gaven me een goed advies over de best passende installatie van zonnepanelen. Binnenkort kijken hoe we het huis verder kunnen verduurzamen.
Ik ben onder de indruk van de resultaten nu de zonnepanelen zijn geïnstalleerd. Mijn energierekening is aanzienlijk gedaald en ik voel me goed wetende dat ik bijdraag aan een groenere toekomst.