Aerialshop Reviews 20

TrustScore 4.5 uit 5

4,6

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service, imødekommenhed og kanon produkter! I forbindelse med min datters interesse for at 'hænge på hovedet', lave tricks, snore rundt og ellers lave denne form for akrobatik, som jeg intet... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Selvom der var lidt teknikbøvl, var de super søde og gode til at hjælpe med at få lavet en specialbestilling af en lækkert blå silk. God kvalitet, og god service. Der er ikke så meget mere at sige:)

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Fitnesswinkel

Geschreven door het bedrijf

Salg af aerial fitness udstyr til hjemmet: Aerial Silk- Aerial Hoop - Aerial Yoga Gynge

4,6

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Max antal stjerner

Max antal stjerner, alt var perfekt. Bestilt 2 gange kvalitetsfulde yoga gynger, begge gange blev de leveret dagen efter, spørgsmål besvares også hurtigt.

27 september 2024

Super kundeservice

Super kundeservice. Ejeren hjalp mig super meget, da jeg var kommet til at taste forkert mail ind. Produktet ankom 2 dage efter jeg havde bestilt. Så tilfreds.

12 augustus 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service, imødekommenhed og kanon produkter!

Super service, imødekommenhed og kanon produkter!
I forbindelse med min datters interesse for at 'hænge på hovedet', lave tricks, snore rundt og ellers lave denne form for akrobatik, som jeg intet kendte til, havde jeg nogle spørgsmål. Ringede ind til Maibrit, som var yderst imødekommende og venlig, fik svar på mine spørgsmål og guidning om deres forskellige produkter. Vi fik handlet de produkter min datter ønskede sig og jeg må sige at jeg er yderst tilfreds med hele oplevelsen.
Mvh. Andreas Ernen-Lyngholm

7 februari 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg bestilte en Yoga hammock på deres…

Jeg bestilte en Yoga hammock på deres hjemmeside, som der i første omgang var lidt problemer med. Det var intet problem at få den byttet. De var meget servicemindede og søde. Der hele foregik hurtigt. Jeg vil klart anbefale at handle her.

13 januari 2022

God service og vejledning

Jeg fik god vejledning inden mit køb- som i øvrigt viste sig at være super kvalitet.
Det var lækkert at min hammock var bundet, da jeg modtog den. Rart når man er nybegynder.
Fint lille kort med QR- kode til videoer, så man også hurtig er i gang med at binde selv.
Tak for en god handel.

17 juni 2021

Hej JmJ 🙋‍♀️
Tusind tak for en fantastisk anmeldelse og selv tak for en god handel! Vi gør vores bedste for at levere god kundeservice, så vi er bare så glade for, at du er glad🥳

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god og hurtig service!

Super god, venlig og hurtig service! Det gik virkelig stærkt, fra jeg bestilte til jeg modtog varerne.
Ejerne er meget venlige at kommunikere med.
Det er fantastisk, at vi endelig har en aerial shop her i Danmark :)

16 juni 2021

Hej Anne-Maj 🙋‍♀️
Tusind tak for din lækre anmeldelse! Vi er bare så glade for, at du er tilfreds med vores service, da vi virkelig prøver at yde vores aller-bedste til DK's bedste aerial kunder! Så tak for de venlige ord 🙏
Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der er noget vi kan være behjælpelige med !

// Nina, AerialShop.dk

Antwoord van Aerialshop

Hej Lene 🙋‍♀️ vi er glade for at høre, at du kan lide vores service - vi gør vores bedste! 🙌
Tak for dine lækre stjerner 🌟

Super god service

Super god service. Pakke blev sendt samme dag som jeg bestilte den. De var også meget hjælpsomme med at kontakte gls, da pakken ikke var modtaget.

12 april 2021

Hej Birgitte
Tak for din anmeldelse! 👏 Den er vi bare glade for, og vi håber du er godt tilfreds med dit nye aerial produkt ⭐️

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God service og god kvalitet af silk

20 maart 2021

Hej Nikoline
tusind tak for din anmeldelse :) Vi er super glade for at vi kunne være behjælpelige med lige præcis den farve silk du ønskede dig og vi håber du får rigtig meget glæde ud af den! 😍

Hurtig levering til tiden

Hurtig levering til tiden, ingen som helst problemer 🙂
Oplevede lidt problemer med webshoppen, men skrev en besked til dem og det var fikset i løbet af 0,5.

14 maart 2021

Hej Limara
Tak for din anmeldelse 🏆
og tusind tak for at gøre os opmærksomme på webshop-problemet - det var fantastisk at du fortalte os det, så vi hurtigt kunne rette op på fejlen🙏 Vi ønsker dig en fantastisk god dag!

// Nina

Unique

Lovely experience. Easy and lean

6 maart 2021

Hi Kristian
Thank you so much for your review and your purchase! Have a great day 🥳

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er et fantastisk produkt

Det er et fantastisk produkt til en god pris. Kundeservicen var utrolig venlig, og god til at hjælpe. Det var en god oplevelse. Kan helt klart anbefales.😊

3 maart 2021

Hej Ida

1000 tak for din flotte anmeldelse! :) Vi er så glade for, at du er glad for dit produkt! :D

God fornøjelse med din træning!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lækre produkter i god kvalitet

Lækre produkter i god kvalitet. Derudover fremragende kundeservice ❤️ kan anbefales til aeril nysgerige

28 februari 2021

Hej Camilla
Tusind tak for både din ordre og din flotte anmeldelse! ⭐️Vi håber du bliver meget tilfreds med dit nye aerial udstyr! 🤩

Antwoord van Aerialshop

Dejligt at høre, at du har været glad for vores service - det betyder meget for os, da vi går meget op i, at vores kunder er glade 🙏 God fornøjelse med din nye hoop! 👏

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nemt at bestille og hurtig levering

Nemt at bestille og hurtig levering!
Alt var som det skulle være og størrelsen passede perfekt!

19 februari 2021

Hej Johanne
Mange tak for din anmeldelse og de flotte stjerner ⭐️
Vi er glade for, at du er tilfreds med dit køb og at dine bukser passer som de skal 👏

Nina, AerialShop.dk 🙋‍♀️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Amazing experience all in all, definitely recommend!

Wonderful customer service! One of the items from my order turned out to be out of stock. Polerepublic replaced it with a similar item in stock and also arranged for me to have the one I ordered at a later date free of charge.
Amazing experience all in all, definitely recommend!

10 februari 2021

Hi Vytastic!
Thank you so much for your review! We are happy that you are pleased with both your product and our customer service :)

We will gladly be of service another time!

// Nina, aerialshop.dk

Lees meer over geverifieerde reviews.