Affinia – Kleding die generaties verbindt Affinia is een Nederlands kledingmerk dat zich specialiseert in stijlvolle en comfortabele vader-en-zoon outfits. Ons merk is ontstaan vanuit één simpel idee: kleding die niet alleen mooi is, maar ook een emotionele verbinding creëert tussen ouder en kind. Wij ontwerpen hoogwaardige tracksuits en accessoires die perfect op elkaar afgestemd zijn, met oog voor detail, pasvorm en kwaliteit. Alle producten worden zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan de geldende Europese normen voor kinderkleding. Bij Affinia staat familie centraal. Wij geloven dat speciale momenten samen nog waardevoller worden wanneer ze gedeeld worden – zelfs in wat je draagt. Wat klanten van ons mogen verwachten: Hoogwaardige materialen en afwerking Snelle en betrouwbare levering vanuit Nederland Persoonlijke klantenservice Eerlijke en transparante retourprocedure Honderden families hebben inmiddels gekozen voor Affinia. Wij werken elke dag aan het verder verbeteren van onze producten en service, zodat elke bestelling een positieve ervaring is.

4,4

Uitstekend

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Goeie stof en leuke pakken/kleuren

Het was een cadeau voor mijn broer en zijn zoontjes..
Ik heb de bestelling gedaan en het was de volgende dag al in huis.
Ik werd goed op de hoogte gehouden via de mail.
En heb alweer een volgende bestelling gedaan, en die is ook goed verlopen.

25 maart 2026

aanrader

Na bestellen (in het weekend) binnen 48 uur geleverd! Mooi pak voor het sporten en naar mijn inzicht goede prijs kwaliteit verhouding!

20 januari 2026

Wat een geweldig merk

Wat een geweldig merk! Matchen in kleding met mijn zoontje. Ik heb zelfs al aanspraak gekregen van iemand die vroeg waar het vandaan kwam. Ik ga hier zeker opnieuw bestellen!

24 januari 2026

2 pakken besteld

2 pakken besteld , en die kwamen netjes aan . Kleding is van goede kwaliteit en word netjes verzonden met kaartje en al!

Ik kom hier zeker terug!!

18 januari 2026

Zeer verrast met de kwaliteit

Zeer verrast met de kwaliteit, site werkt goed en levering was keurig optijd. Heb 2 kleuren besteld voor mij en me zoontje, zal in de toekomst zeker opnieuw halen👍

26 januari 2026

Super kwaliteit met snelle levering!

Zojuist mijn bestelling binnen gekregen voor mij en mijn zoontje. Ben super te spreken over de kwaliteit en de bezorging. Alles ging super vlot en mijn bestelling was de volgende dag binnen. Top kwaliteit, top service. Ik ben benieuwd wanneer jullie gaan uitbreiden want ik ben vaste klant!

26 januari 2026
Reviews in alle talen tonen. (20 reviews)