Afrikaresor Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi blev hämtade och lämnade på flygplatsen vilket gjorde att vi kände oss trygga och säkra under hela vår resa. Afrikaresor och Mamaland Safari arbetar dessutom främjande både för djuren och människor... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Madelene på Afrikaresor gjorde ett fantastiskt arbete för att ge oss en minnesvärd semesterupplevelse i Kenya. Personlig service, kunnig, tillgänglig och lösningsorienterad hjälpte hon oss både före... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Afrikaresor med Madelene Segelöv ordnade en fantastiskt fin Kenya-resa för oss och överträffade alla våra förväntningar. Till skillnad från stora arrangörer som ofta säljer färdigpaketerade standardr... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Afrikaresor har i flera år skräddarsytt mina resor till Kenya på bästa sätt- en kombination av arbete i avlägsna byar och avkoppling på savannen. Allt har fungerat- flygresor med Ethiopia, privatcha... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Reisbureau

Geschreven door het bedrijf

Upptäcktsresor till Afrika för både enskild och grupp - från lyx till budget. Safari, bestigning av Kilimanjaro, gorillatrekking i Uganda, äventyrsresor, temaresor, bröllopsresor & bad på Zanzibar, Pemba, Mafia och Seychellerna

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

25 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Afrikaresor ordnade en fantastisk…

Afrikaresor ordnade en fantastisk safariresa åt vår familj!

24 oktober 2019

Hej Tomas,
Tack så mycket för det fina omdömet! Härligt att höra att ni haft en sån fin resa!
Vänligen
Madelene, Afrikaresor

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag rekomenderar helt klart att anlita

Jag rekomenderar helt klart att anlita afrikaresor och mara Explorer camp för er safariupplevelse, ni kommer inte bli besvikna!Det finns inte något över huvudtaget att klaga på, min resa till Afrika blev ett av mina bästa upplevelser någonsin. Jag rekomenderar varmt att ni väljer att tälta, vilket var helt underbart att vara så ett med naturen, underbart att ligga och lyssna på de vilda djurens läten.

Stor extra eloge också med tanke på att jag har diabetes, maten som lagades var inte bara de råvaror jag kunde äta utan var även fantastiskt god! Detta sköttes utmärkt. Har tidigare rest ganska mycket och aldrig att jag kunnat äta all mat som lagats även fast jag informerat om min diabetes så ett stort stort plus för detta!!
Vi såg även alla djuren i " the Big five" samt en massa andra djur som zebror giraffer flodhästar hyenor krokodiler schakaler sköldpaddor osv!
Ken var fantastisk!

Jag har träffat människor som jag kommer bära med mig i mitt hjärta för livet!
Hoppas kunna återvända en dag.

22 juli 2019

Hej Jane,
Tack så jättemycket för det fina omdömet och för din utförliga beskrivning av resan!!
Härligt att höra att du hade det så bra på din safari!
Glada hälsningar,
Madelene, Afrikaresor

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har varit en riktig "once in a…

Har varit en riktig "once in a lifetime" resa! En vecka i Uganda och en vecka i Tanzania. Välplanerad ihop med Afrikaresor, med hänsyn till våra personliga önskemål. Duktiga och tillmötesgående guider som visste precis vad vi ville ha när vi väl var på plats. Den bästa semestern ever!!!❤❤

3 juli 2019

Hej Marie,
Tack så mycket för ert fina omdöme! Härligt att resan var till belåtenhet :)
Hoppas ni har en skön sommar!

Fantastiskt bra bemötande!

Fantastiskt bra bemötande! Fick hjälp med att skapa min drömresa. Lyhörd personal och en fantastisk upplevelse på plats. En resebyrå jag med varm hand rekommenderar till andra. Jag kommer absolut att resa med Afrikaresor igen!

25 juni 2019

Antwoord van Afrikaresor

Hej Sarah och tack för ditt fina omdöme!
Så kul att få vara med och planera din drömresa!
Hoppas du har en skön sommar,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service ledde till en…

Fantastisk service ledde till en fantastisk upplevelse!

Fick snabb och bra respons från Madelene på Afrikaresor. Hon hjälpte oss att skräddarsy vår dröm resa genom Namibia och vidare in i Botswana för att avsluta i Zimbabwe.
Resan överträffade våra förväntningar och vi kommer definitivt att vilja besöka Afrika igen, och då självklart med hjälp av Afrikaresor!

18 juni 2019

Antwoord van Afrikaresor

Hej Peter och tack för ditt finfina omdöme! Härligt att höra att resan var till belåtenhet :)
Vi på Afrikaresor önskar er en glad sommar!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastiska upplevelser i ett land som…

Fantastiska upplevelser i ett land som hela tiden överträffade sig självt i geologiska, natur o kultur upplevelser.

4 juni 2019

Antwoord van Afrikaresor

Hej Anna, ett stort tack för ditt fina omdöme!

Med Anders Åkerlunds planering blir det ++

Med Anders Åkerlunds planering och reseledarskap kan det inte bli annat än bra.

Antwoord van Afrikaresor

Hej Eric och tack för ditt fina omdöme! Vi håller med helt och fullt! När herr Åkerlund är med som reseledare med så blir resorna alltid extra spännande!
Trevlig sommar önskar vi på Afrikaresor

Super

Klart rekommenderas

Hej Anders med familj :)
Tack så jättemycket för ert fina omdöme!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Det var en fantastisk resa!

Det var en fantastisk resa med mycket bra boende och väl organiserade utflykter och transporter mellan Lodgerna. Lite sen information innan alla bokningar vart klara men sedan fungerade allt perfekt.

Hej Annika,
Tack så jättemycket för ditt fina omdöme!

Allt klaffade utan problem

Allt klaffade utan problem
Vår guide Francis på safarin var oerhört kunnig, lyhörd samt hade ett otroligt öga för att hitta djur

Antwoord van Afrikaresor

Hej Claes, tack så mycket för ditt fina omdöme! Härligt att höra att resan varit till belåtenhet!
Glada hälsningar

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Vi hade en mycket fin kombinationsresa…

Vi hade en mycket fin kombinationsresa i Tanzania, med Safari, Beach och stadstempo. Allt fungerade mycket bra, men ett litet minus att efter en sådan resa där man ändå lägger en del kapital att man inte ens får en fråga när vi har kommit hem,, Hur hade ni det? Gick allt bra? mm, kostar inte mycket, men betyder mycket..
Mvh
Lasse

Antwoord van Afrikaresor

Hej Lars, tack så mycket för ditt fina omdöme! Underbart att höra att ni har haft en bra resa i Tanzania (även om vi skulle ha hört av oss tidigare och frågat detta). Vi tar till oss din feedback! Det är något vi måste jobba mer på för att bli bättre! Tack än en gång!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Med prästen Anders Åkerlund som…

Med prästen Anders Åkerlund som reseledare blev min färd till Namibia ett minne för livet.

Antwoord van Afrikaresor

Hej Sten, tack så mycket för ditt fina omdöme! Ja en resa med Anders Åkerlund är sannerligen ett minne för livet!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Afrikaresor ordnade en väldigt bra resa…

Afrikaresor ordnade en väldigt bra resa till Tanzania där vi först besteg Kilimanjaro, sen hade några dagars safari innan vi avslutade på Zanzibar. Resan vart bra ihopsydd av Monica och Åke där vi fick stora valmöjligheter att påverka som vi ville. Alla guider som de bokat på plats var ytterst professionella och duktiga. Jag kan starkt rekommendera Afrikaresor för resor till Tanzania.
/Henrik

Antwoord van Afrikaresor

Hej Henrik och tack så mycket för ditt fina omdöme! Härligt att höra att ni är nöjda med resan!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi fick en fantastisk ”egen” resa i…

Vi fick en fantastisk ”egen” resa i Namibia tack vare Afrikaresor med lokala partners!!

21 mei 2019

Antwoord van Afrikaresor

Tack så mycket för ert fina omdöme! Härligt att höra att ni fick en sån fin resa!
//Vi på Afrikaresor

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

12 dagars julresa + 5 dagar på Zanzibar …

12 dagars julresa + 5 dagar på Zanzibar - Tack Åke på Afrikaresor.se för vår "mesta resa", för gemytliga guider (Tony i Uganda o Emanuel i Tanzania) och fina boenden och väl valda parker.

13 januari 2018

Dit is Trustpilot