Bedrijf heeft geantwoord
Vi har haft Agria till våra tidigare djur, hund och katt, och har fortsatt med Agria även till vår nuvarande hund. Har aldrig varit några problem med kontakten med Er. Det är lätt att ringa, har a... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Agria har alltid visat sig ge en mycket bra service till kunderna och gett det bästa råd. Jag har haft Agria i många år och alltid varit mycket nöjd. Det är också bra att Agria har en telefon jour där... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jag kontaktade mitt ombud för att flytta över en försäkring till en ny ägare av en hund vi omplacerade! Ombudet ringde upp nya ägaren och allt ordnades snabbt och smidigt!
Bedrijf heeft geantwoord
Agria Djurförsäkring förser Sveriges djur, deras ägare och Sveriges växtodlare med flexibla försäkringslösningar. Agria är ett helägt dotterbolag till Länsförsäkringar och är Länsförsäkringsgruppens specialistföretag för djur- och grödaförsäkring.
Tegeluddsvägen 11, 115 41, Stockholm, Zweden
Vraagt klanten om een review
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Har varit kund hos Agria i många år. Från början var enligt mig, en bra försäkring, lite dyrare än andra men bra i stora drag.
Sista fem år har varit en ständig problem med betalning av skador. De lägger inte in rapporter, tar timmar innan de gör justeringar genom veterinären, och när man ändå lyckas få till en inlämnat rapport, de betalar inte.
Inte därför man har inte rätt till det, utan på grund av vilken anledning de hittar på. Jag har ringt 5 gånger de sista ärenden, varje gång påstår de att min kontonummer är fel, varje gång ger jag till de min kontonummer, vi rabblar nummer efter nummer, handläggare tycket att nu har hen det!!! Och jag väntar, och väntar och väntar längre. Inget kommer.
Idag var det samma. Och nu har jag verkligen tröttnat och lägger här min omdöme. Vi som bryr oss om våra djur får välja mellan att våra djur får vård eller att kunna köpa vår mat. Det borde inte vara så.

Antwoord van Agria Djurförsäkring
Väldigt tillmötesgående och trevligt bemötande. Jag är jättenöjd.

Antwoord van Agria Djurförsäkring
Vänligt bemötande vid kontakt och snabb handläggning, samt smidig direktreglering vid veterinärbesöken. Bra jobbat! Tack

Antwoord van Agria Djurförsäkring
Ombudet ringde upp nya ägaren och allt ordnades snabbt och smidigt!

Antwoord van Agria Djurförsäkring
De är alltid jättetrevliga och jag har alltid fått bra hjälp direkt.

Antwoord van Agria Djurförsäkring
Nekades ersättning fast att vetrinären misstänkt livmoderinflammation och tagit både röntgenbilder samt blodprover på tik med spänd buk och utebliven matlust.
Vetrinärensåg hittade inget avvikande, så hon fick ingen diagnos förutom gastrit och därav uteblev ersättning från försäkringen.

Antwoord van Agria Djurförsäkring
Agria är ett försäkringsbolag som inte står för sina egna värden!! Ett bolag som gör allt för att inte ge ersättning när det behövs samt höjer premien med 150% utan anledning! Detta är det värsta bolaget jag någonsin haft o göra med
Rekommenderas verkligen INTE
Förtydligande information: jag har ringt er Susanna och ifrågasatt! Jag betalar 925kr/månaden ni avböjde en operations ersättning för att ni inte vill betala när man har rätt till det ca 47.000kr sen nu till råga har ni avskrivit er min hunds urinblåsa då han fick en urin Sten av kost?!!! Och nu ännu värre nu höjde ni premien till 2250kr/månaden
Är det rimligt? Har aldrig varit med om ett sämre bemötande av er och hur ni lurat mig!!! Värsta bolaget som jag haft o göra med

Antwoord van Agria Djurförsäkring
Trygg och enkel försäkring för min katt.Bra app,där man ser tydligt vad som gäller.

Antwoord van Agria Djurförsäkring
Lite krångligt att registrera på nätet då SKKs program inte är kompatibelt med min webbläsare (Firefox) Gammal dator liten hårddisk och måste ha det så här. Måste tillfälligt installera Crome eller pilla på telefon, har man 8-10 valpar i en kull tar det lååång tid innan alla blir registrerade En och En. Varför inta alla i en följd!?

Hopplös fakturering
Svårt att logga in på företag om du har en gammal privatförsäkrinh
Ert ombud räddar Er

Antwoord van Agria Djurförsäkring
Agria råkade avsluta vår hundförsäkring via autogiro. Upptäckte det flera månader senare då ingen som helst information gått ut. Lyckligtvis hände inget under perioden men skrämmande att det kan inträffa utan att de får varningar i sitt system och ingen information går ut till kunden.

Antwoord van Agria Djurförsäkring
Agria har alltid kunniga och hjälpsamma försäkringsrådgivare

Antwoord van Agria Djurförsäkring
Trevligt bemötande och bra valpkull försäkring via Skk

Antwoord van Agria Djurförsäkring
Trevligt bemötande och lite mer personlig meddelande och svar!

Antwoord van Agria Djurförsäkring
Jag har en bra personlig försäkringsperson som hjälper mig med allt jag behöver.

Antwoord van Agria Djurförsäkring
Lees meer over geverifieerde reviews.