Niet mee in zee gaan
Eerst duurde het heel lang voor ze binnen kwamen. Vervolgens bleek pasvorm niet goed en voetbed heel anders dan op de foto. Toen ik wilde proberen te retourneren kreeg ik vervolgens geen enkele reactie meer.
Duurde lang voor ik ze binnen kreeg. Oplichters slecht harde slipper. Totaal niet wat ze laten zien. Reageren niet op mail of de chatbox . Gaan zo de prullenbak in. Zonde van tijd.
Ten eerste veel later geleverd dan bij bestelling aangegeven. Ten tweede véél te klein. Ten derde niet mogelijk om te retourneren, terwijl dit wel werd aangegeven bij bestelling. Zijn alleen aan het cashen.
Ondanks de maattabel op de site, blijkt het product toch veel te klein. Daarnaast is het product niet wat je verwacht van de kwaliteit, puur hard plastic. Bedrijf is niet te bereiken om het product terug te sturen. Benadert via mail, sms, chatvoicemail, maar krijg geen reactie. Inmiddels 2 weken bezig om wat gedaan te krijgen.
Nooit wat kopen bij hun, ook niet bij Airsteps
Wat ik besteld heb is nep, identiek aan item besteld bij aliexpress, alleen 3x zo duur! Superslechte kwaliteit en artikel veel te klein. Ik probeer ze herhaaldelijk via mail en telefoon (enkel voicemail) te bereiken omdat ik het item wil retourneren, maar krijg geen reactie. Wat een teleurstellend 'bedrijf'.
Bezorging heeft 9 dagen geduurd. Had kleur lichtroze besteld, maar ontvangen oranje. Voetbed erg hard. Geen reactie op chat....
De bestelling liet anderhalve week op zich wachten, terwijl ze adverteren met: vandaag besteld, morgen verzonden.
Verder had ik 1 maat groter besteld dan ik normaliter draag, maar de slippers die arriveerde waren zeker 2 tot 3 maten te klein.
Chat gestart, dat is nu drie dagen geleden en nog steeds geen enkele communicatie geweest.
Product zelf voelde keihard (de zool en de hand zelf) en ik zag er nauwelijks een voetbed in. Absoluut niet waar men mee adverteert en het geld niet waard. AliExpress biedt betere producten voor een fractie van het geld.
Slippers besteld,na 11 dagen deze ook gekregen.
Ik had beige besteld,heb roze gekregen,slippers zijn ook niks,erg goedkoop,slecht voetbed.
Heb contakt proberen op te nemen,reageren niet op mail,chat en hebben voicemail erachter.
Hier nooit bij bestellen😠