Airline-Refund Reviews 24

2,4

1. Juridische dienstverlening

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Is uw vlucht vertraagd, geannuleerde of overboekt? Aansluiting gemist of instapweigering? U heeft mogelijk recht op een vergoeding tot 600 euro per persoon. Voor u risicovrij claimen en wel de vergoeding waar u recht op heeft!

2,4

Slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

In maart 2019 een claim ingediend, wacht nog steeds op het geld

In maart 2019 een claim ingediend; hierbij in het begin regelmatig mailcontact over gehad. Vorig jaar juli het mooie bericht gekregen dat de vliegmaatschappij over zou gaan tot betaling en dat dit binnen enkele weken zou plaatsvinden. Vervolgens nog verschillende reminders gestuurd, maar tot nu geen reactie van Airline Refund. Inmiddels komen mijn mails niet meer aan en is het telefoonnummer niet bereikbaar meer... Met andere woorden pure zwendel deze organisatie!

19 juli 2021

het is bijna 2 jaar geleden dat ik…

het is bijna 2 jaar geleden dat ik Airline-Refund heb ingeschakeld voor schade -claim .in de begin is er goed contact eerlijk is eerlijk uitleg gehad , stand van zaken hoe het er voor staat. Uiteindelijk na jaar niks gehoord weer gemaild . antwoord op de vraag waarom het zo lang duurt dit is normaal claim duurt soms 8 aan 14 maanden of langer . oke weer gewacht 18 maanden veder gemaild en gebeld geen gehoor. sinds 2 maanden geleden mails komen niet aan ,krijg de mails terug kunnen niet worden geleverd foute mail of de hele mail adres is niet meer geldig.??.oke verhaal kort te maken ik wacht nu 2 jaar wel schandalig , mij is beloofd dat ze zelf advocaat erop zouden gaan zetten en desnoods via de rechter de claim binnen zien te halen. dat gaf mij hoop in de begin maar naarmate maanden voorbij streven hebben ik niet meer zo veel hoop.Ik hoop dat ze contact op nemen met mij, via deze weg zodat ze zich kunnen verantwoorden .Anders had ik beter een andere party gekozen die sneller de claim binnen haalt.

28 juni 2021

Correcte firma die resultaten boekt

Heeft ongeveer een jaar geduurd, maar dat schijnt normaal te zijn in dergelijke claims tegen luchtvaartmaatschappijen. Hebben voor een vertraging een mooie compensatie gekregen. Airline-Refund is een aanrader. Correct en goede service.

13 augustus 2020

Na 2 jaar geduldig zijn en lang…

Na 2 jaar geduldig zijn en lang aandringen op een enkel bewijs van het indienen van mijn claim hebben ze het opgegeven. Ik zal niemand aanraden om gebruik te maken van airline refund. Een duidelijke claim door hun aangenomen is na 2 jaar niet binnengehaald.

5 juli 2020

Van hieruit wil ik jullie heel…

Van hieruit wil ik jullie heel hartelijk bedanken voor jullie medewerking naar de klant toe . Dit is echt een goede service . Ook aan iedereen wil ik laten weten dat Je echt wel op Trustpilot kan rekenen wanneer er iets mocht gebeuren. Hier kun je terecht zijn voor jou claim. Dank u !

28 februari 2020

airline refund

Alles aangemeld daarna heeft airline refund alles overgenomen en alles voor ons geregeld
Tussentijds geïnformeerd naar stand van zaken en hier steeds snel antwoord op gekregen. 9
Na kleine 4 maanden hebben we het bedrag netjes op onze rekening gestort gekregen
Perfect geregeld een dikke 10

11 december 2019

Goed werk!

Goed werk gedaan door Olaf, Cecilia & team.
Duidelijk zijn vooraf, denk aan condities enzo.
Binnen een aantal weken, al t geld op onze rekening.
Ontzettend goed gereageerd. Bedankt!

25 september 2019

Enorm tevreden

Goede service. Vriendelijke benadering en heldere, feitelijke communicatie. Zeer effectief in de afhandeling.

25 september 2019

Claim goed afgehandeld

Ik had met Lufthansa in Athene 4 uur vertraging. Dankzij Airline Refund heb ik het maximale bedrag terug gekregen. Vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon. Hopelijk in de toekomst geen vertraging meer, zo ja, dan ga ik hier weer naar toe.

7 september 2019

Aanrader!

Aardige mensen, wel kort zakelijk contact maar wij hebben het volledige bedrag op onze rekening gestort gekregen! Wij kregen ook nog een welkomstgeschenk (Fletcher bon ) . We kregen wel updates: soms snel , soms even wachten.. Wij vinden het echt een aanrader en gaan bij een volgende vertraging meteen weer met hun in zee!

6 september 2019

Snel, vriendelijk en professioneel

Na eerste kontakt met Airline-Refund al snel duidelijke informatie gekregen over de te volgen stappen. Uit regelmatige updates bleek al snel dat we waarschijnlijk in aanmerking zouden komen voor een vergoeding voor onze vertraagde vlucht. Communicatie over claim was vriendelijk en professioneel. Erg tevreden met positieve afwikkeling en de uitgekeerde vergoeding.

5 september 2019

Maakt mooie toezeggingen en reviews niet waar !

Gezien de mooie,niet kloppende, beoordelingen op de site van Airline-Refund mijn claim ,op Corendon, daar ingediend.
Geen bevestiging van aanname ontvangen,geen tussentijdse updates ontvangen. Zelf om moeten vragen !
Na vele maanden de uitslag: claim af gewezen en dossier gesloten.
Daar,vlgs mij,de claim terecht was naar AVICLAIM gestapt.
Direct bericht gekregen en regelmatig updates ontvangen en ze zijn zelfs naar de rechter gegaan.
Resultaat : de claim is toegewezen !!

A-R ONTKENT MIJN KTITIEK EN MAAKT HET DAARDOOR NOG BONTER. Daarom volgt mijn uitleg in het kort.
Data 21-1 t/m 23-5 waren om de documenten rond te krijgen.
Ivm met mijn afwezigheid langer geduurd.
Op 6-8 gevraagd waarom ik niets hoor,op 11-8 antwoord
Op 26-9 gevraagd waarom ik niets hoor, op 26-9 antwoord
OP 19-11 gevraagd waarom ik niets hoor,op 20-11 antwoord
Dus geen enkele spontane update uwerzijds.
Helaas kan ik de e-mails hier niet tonen maar u heeft ze ook.
Ik daag u uit om een onafhankelijk persoon te laten beoordelen wie de waarheid spreekt,dat mag iemand zijn van het advocaten kantoor waarmee u samenwerkt maar wel met zijn naam en titel en naam kantoor waarvoor hij/zij werkt,zodat ik bij leugens een klacht bij de orde van advocaten kan indienen. Hij/zij mag dan uw antwoord hieronder aanvullen.
Als u nog iets goeds wilt doen stuur mij dan de uitspraak van ILT zodat ik kan informeren of Corendon over de aankomstvertraging heeft gelogen (valsheid in geschrifte ?) en of de ILT domweg Corendon gelooft en geen onafhankelijk onderzoek heeft gedaan.
Ik had liever gehad dat u dat had opgepakt.
Net zo goed als het naar de rechter stappen.

2 september 2019
Logo Airline-Refund

Antwoord van Airline-Refund

Beste heer H.P. Hooiveld,

Bedankt voor je bericht.

De beoordelingen op onze website kloppen wel degelijk, dat zijn allemaal authentieke reviews van onze klanten.

Alleen de beoordeling van jou, de heer Hooiveld, klopt helaas niet:

Wij hadden op de volgende 13 data mail-contact, wederzijds: 29/1/'18, 1/2, 8/2,11/2,28/3,29/3, 23/5,5/6,11/8,26/9,28/9,19/11 en als laatste 20/11/'18 waaronder vele updates en aan jou eerlijk meegedeeld dat het een vertraging was van 2 u. en 59 min (terwijl de aankomstvertraging minimaal drie uur moet zijn, volgens de wetgeving), die mogelijk door de luchtvaartmaatschappij werd gemanipuleerd.

De luchtvaartmaatschappij heeft overigens een uitspraak van de Inspectie Leefomgeving en Transport opgestuurd, waaruit blijkt dat zij, na onafhankelijk onderzoek, van oordeel zijn dat de luchtvaartmaatschappij geen compensatie verschuldigd is, voor jouw vlucht. De Inspectie Leefomgeving en Transport stelde de luchtvaartmaatschappij dus in het gelijk.

Het was daarom een zeer moeilijke casus, omdat de luchtvaartmaatschappij bleef weigeren cq bleef liegen en de vertragingsduur een punt van discussie bleek. We kunnen jouw boosheid en frustratie daarover zeer goed begrijpen, erg invoelbaar voor ons. Tegelijk scheppen wij graag eerlijke verwachtingen.

Dus des te blijer zijn we nu voor jou dat je toch jouw vergoeding hebt gekregen, ook al moest de rechter eraan te pas komen. Jouw doorzettingsvermogen kwam je hierbij goed van pas.

Zulke claimdossiers krijgen wij ook wel eens van andere claimbedrijven, dan lukt ons het opeens wel en een vorig bedrijf bleef erop vastlopen. Dat gaat soms over en weer zo. Gefeliciteerd met jouw compensatie, doe er iets leuks mee!

Fijne dag!

Team Airline-Refund.com

Snel en vakkundige afhandeling

Snel en vakkundige afhandeling. Aanrader als je meent recht te hebben op een vergoeding ten gevolge van een vertraagde vlucht. Goede communicatie en een lagere fee dan andere bedrijven die dit voor je regelen.

26 augustus 2019

lange wachttijd en zeer slechte behandeling

Aanvankelijk verliep de indiening van de claim voorspoedig. De uitbetaling en afhandeling vanuit Airline-Refund heeft echter meer dan 2,5 maand geduurd, terwijl de luchtvaartmaatschappij zeer snel tot betaling was overgegaan. Al die tijd niets vanuit Airline-Refund, waarbij de algemene voorwaarden afhandeling binnen 10 werkdagen stellen. In deze lange tijd werden wij nauwelijks tot niet te woord gestaan door Airline-Refund.
De keren dat contact lukte werden wij zeer onbehoorlijk behandeld. Na lang aandringen werd de claim uiteindelijk afgehandeld.

7 augustus 2019
Logo Airline-Refund

Antwoord van Airline-Refund

Beste Danny,

Bedankt voor je bericht.

Zoals per email reeds aan jou gecommuniceerd, zijn wij ook blij met verbeterpunten. Echter in dit geval ligt het anders: onduidelijk was voor welk claimdossier de betreffende betaling was bestemd, daar onze referentie van jouw compensatie ontbrak. Hierdoor konden wij jou helaas niet eerder uitbetalen.

De Consumentenbond concludeert in vergelijkend onderzoek onder claimorganisaties:
-Airline-Refund betaalt het snelste uit (directe uitbetaling na ontvangst vergoeding en koppeling aan juiste claimdossier, dus niet wachten op vaste maandelijkse uitbetaaldagen, zoals bij collega-claimorganisaties);
-de consument ontvangt de hoogste netto vergoeding (door de laagste succesfee);
-bagage-claims zijn gratis.

Fijne dag!

Team Airline-Refund.com

Goed geholpen door airline refund

Na contact gekregen te hebben met airline refund,hebben zij onze claim goed opgepakt en ons continue op de hoogte gehouden over de ontwikkelingen.uiteindelijk heeft dit geresulteerd in uitbetaling door de vliegtuig maatschappij ,happy met deze positieve afwikkeling.

26 februari 2019
Reviews in alle talen tonen. (24 reviews)