Ondanks mijn anti aero fysiek heb ik verschillende producten van dit merk in het bezit, knitted sokken, aero sokken, overschoenen, goat sokken en handschoenen En tot nu toe erg tevreden over... Toon meer
Overschoen pasvorm is prima. Kan niet beoordelen hoe stevig deze zijn na 1x dragen, ze voelen niet heel degelijk en sterk aan maar dat gaat toest uitwijzen. Sokken de Aero sok zit prima en de lite n... Toon meer
Aero overschoenen besteld, bleken een foutje te hebben in het stiksel na mail verkeer met uitleg en foto's de dag erna al een nieuwe set mogen ontvangen welke perfect zitten! Super service en produc... Toon meer
De kousen hechten niet vodoende op mijn kuiten. Smallere benen van de kousen zou voor mij veel beter zijn.
Airoman.cc biedt hoogwaardige en duurzame wielrenkleding, waaronder aero sokken, overschoenen, handschoenen en sleeves, tegen concurrerende prijzen. Ons assortiment onderscheidt zich door de combinatie van premium kwaliteit, innovatief ontwerp en betaalbaarheid, waardoor fietsers kunnen genieten van comfort en prestaties zonder compromissen.
Molenhof 10, 7241 CK, Lochem, Nederland
- info@airoman.cc
- airoman.cc
De kousen hechten niet vodoende op mijn…
Goede kwaliteit en heel snel geleverd
Fan, pasform en kwaliteit is top
goede kwaliteit producten, pasform perfect voor een vrouw is het soms maar afwachten bij vele merken, ik ben fan
Ik had aerooverschoenen en handschoenen…
Ik had aerooverschoenen en handschoenen besteld, deze werden de volgende dag netjes geleverd.
Vooraf had ik nog wat vragen, deze werden ook binnen een dag beantwoord, zodat ik het juiste kon kiezen.
Overschoen pasvorm is prima
Sokken de Aero sok zit prima en de lite niet deze zakken af. Toch andere strip aan de benen.

Antwoord van Airoman
Snelle levering en top material
Top producten, top bedrijf met perfecte service
En tot nu toe erg tevreden over elk van deze producten.
Sokken blijven ook met ongeschoren benen goed zitten.
Overschoenen passen over al mijn brede schoenen en zitten goed strak.
Handschoenen had van mij iets meer padding in gemogen, maar dan moet je niet voor aero gaan. Dit gaat ten koste van de grammetjes.
Knitted sokken zijn perfecte allrounders, draag ze dagelijks, en kan na je werk meteen de fietsschoenen aantrekken zonder dst het misstaat.
Aero overschoenen besteld
Super service en producten!
Ik zou er meteen weer kopen.
Goed product op tijd geleverd zoals…
Goed product op tijd geleverd zoals aangekondigd. TOP!
Goede en snelle service
Ik ben erg tevreden over de klantenservice
Ik ben erg tevreden over de klantenservice. De grootste maat was te klein. Maar dankzij de klantenservice hebben ze mij geholpen aan een extra grote maat. Voor de rest zijn de overschoenen van top kwaliteit!

Geweldig
Echt top, geweldige kwaliteit voor een hele scherpe prijs. Snel en netjes geleverd. Voor de mensen die zeggen dat producten niet goed aansluiten of sokken die oprollen, hebben gewoon de verkeerde maat.
Er is geen telefoonnummer om contact op…
Er is geen telefoonnummer om contact op te nemen, ondanks dat telefonisch contact als optie in het retourbeleid staat vermeld. En na het invullen van het contactformulier krijg je geen reactie.

Mooie producten!!
Na een test periode kunnen we echt wel zeggen dat deze producten echt top zijn!!!
-kwaliteit
-design
-prijs
Mooie service en een snelle levering een echte aanrader!!!
Superdienst en snelheid
Makkelijk online aankoop, en binnen de 24u reeds geleverd. De koerszoon is very happy! Zeer goede koerssokken.