Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

De ødela motoren vår og tok betaling for det

Satte bilen på verksted der. Det gikk fort fra at en vannpumpe måtte byttes til at hele motoren måtte byttes. Så gikk mekaniker ut i ferie og vi avtalte at bilen(som ikke hadde fått ny motor) skulle stå til han var tilbake. Midt i ferien til mekaniker fikk vi SMS om at bilen måtte hentes ASAP. Vi ringte verkstedet og fikk beskjed at bilen var ferdig og at den måtte hentes. Siden vi var på jobb, gikk to kamerater inn for å hente bilen. På verkstedet fikk de beskjed at bilen var ferdig, og at de måtte betale regningen før de fikk nøkkelen. Så kameratene våre måtte legge ut for hele verkstedregningen på stedet. De fikk nøkkelen, men da de kom ut til bilen var hele motoren i deler og ødelagt. Motordelene lå strødd i baksetet, i babysetet og i trunken uten beskyttelse mellom interiør og deler. Da mekaniker kom tilbake fra ferie sa han at her har det skjedd en feil, at bilen aldri skulle vært ute av verkstedet. Likevel ordner de ikke opp. De har nå lovet oss å finne ny motor i ett år uten at det har skjedd noe. Styr unna. De skrudde istykker motoren vår, tvang og lurte oss til å betale for det og vi sitter igjen med en bil med ødelagt motor.

10 juli 2023

Proffe og billige

Har hatt bilene mine på verksted her flere ganger. Aldri vært no tull, hyggelig og profesjonelt personal alltid gjort jobben til avtalt pris. De driver ikke med upselling. Prismessig er de nok ca halv pris av andre verksted. 👍👍👍

28 maart 2024
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Kjøpte Arnott luftbelg for 4,5

Kjøpte Arnott luftbelg for 4,5, lekker nå, skulle vare minst like lenge som originalen. Syns de viser lite forståelse og dårlig på kommunikasjon og nå fremstår som lite hjelpsom. Trist, for de var meget bra å ha med å gjøre tidligere.

2 mei 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig på reklamasjon

Dårlig på reklamasjon. Har kjøpt luftkompressor som ikke gikk mer enn 2 år. Når jeg spør om de er ment å vare lenger enn 2 år, svarer de ja. Men de er ikke interessert i å følge reklamasjonsretten på 5 år, selv om de skriver det på hjemmesiden sin.
Anbefaler ikke å kjøpe noe her.

22 januari 2024

Hilsen fra DK

Vi var på weekend tur fra Danmark, og vi fik problemer med den ene bærearm til forhjulet, Arni var lynhurtig på pletten og fik fixet bilen super hurtigt, og det var endda på en lørdag. Vi kan kun anbefale Arni og hans gutter på værkstedet...
Hilsen fra Danmark

8 mei 2022

Rask, Riktig og Trygg Side

Var litt skeptisk til denne siden da jeg ikke hadde hørt om den før, men bestilte meg en del til min bil og kom raskt til postkontoret og delen var som forventet, til og med en ekstra overraskelse oppi, vil anbefale.

20 mei 2021

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.