Fedt som supplement til min…
Fedt som supplement til min overvågningsliste på Nordnet. Klasse med tilføjelse af ETF'er!

Antwoord van Aktiesignaler
Aktiesignaler.dk gør teknisk aktieanalyse enkel og overskuelig. I stedet for selv at analysere grafer og en lang række tekniske indikatorer, får du et klart overblik over, hvilke aktier modellen vurderer har de stærkeste tekniske forudsætninger lige nu. Kernen i platformen er AlphaScore – en kvantitativ model, der analyserer hver aktie ud fra trend, momentum, relativ styrke, volatilitet og likviditet. Resultatet er en samlet score fra 0-100, som omsættes til en trend-vurdering fra Stærk optrend til Stærk nedtrend.
Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Antwoord van Aktiesignaler
Aktiesignaler . dk er bestemt værd at se nærmere på. Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Aktiesignaler. Platformen er et af de mest overskuelig jeg har set, og signalerne er nemme at følge. Det, jeg især kan lide, er den systematiske og databaserede tilgang, hvor der er klare signaler for både køb og salg. Det giver ro i beslutningerne og fjerner meget af mavefornemmelsen fra investeringerne. Kan klart anbefales til alle, der ønsker en mere struktureret tilgang til aktieinvestering.

Antwoord van Aktiesignaler
Hjemmesiden er super overskuelig og gør det nemt at få et hurtigt overblik over aktiemarkedet og de signaler, der er relevante. Den sparer mig for en masse forarbejde ved at komme med kvalificerede bud, og som en, der ikke er ekspert på området, sætter jeg stor pris på de forklaringer, der gør det faglige sprog lettere at forstå. Det gør siden både brugervenlig og værdifuld.

Antwoord van Aktiesignaler
den giver et overskuelig overblik og sparer mig for et stort forarbejde da den kommer med kvalificeret bud.
for en som ikke er ekspert på området, er det rart at den kommer med forklaringer til det faglige sprog.

Antwoord van Aktiesignaler
Super overskuelig hjemmeside med brugbare aktiesignaler. Det er nemt at navigere, så man hurtigt kan danne sig et overblik over hvad der rører på sig.

Antwoord van Aktiesignaler
Utroligt nemt og mega god service

Antwoord van Aktiesignaler
Et godt værktøj, dels til at holde sig opdateret, og dels til at indhente inspiration til investeringer.

Antwoord van Aktiesignaler
Super nem måde at få signaler til nye aktier. Fedt at man kan følge modellens stop niveauer 👍🏼👍🏼

Antwoord van Aktiesignaler
Super god service. Daniel svarede hurtigt og var meget hjælpsom.

Antwoord van Aktiesignaler
Det er rart ikke at skulle lede efter aktier med mavefornemmelsen

Antwoord van Aktiesignaler
En rigtig god hjælp til at følge trends og tendenser på aktiemarkedet. Det giver en hurtigt overblik og sparer mig for en masse tid.
Jeg savner etf'er og fonde, håber de kommer med i en kommende opdatering :)

Antwoord van Aktiesignaler
Fed feature med trend heat map så man kan følge aktuelle trends