Akut Kloakservice ApS Reviews

TrustScore 2 uit 5

2,1

Kan bare sige: Pas på! Deres regninger er voldsomt meget dyre end de selv oplyser telefonisk og ikke mindst i forhold til deres konkurrenter.

Jeg fik et akut problem med en stoppet kloak sondag eftermiddag og skrev en email til Taastrup Kloak Service doegn support. Jeg blev ringet op mindre end en 1/2 time senere og blev lovet support i... Toon meer

Det værste røverfirma. Vi havde spurgt til priser inden vi bestilte. Man oplyste timeprisen, men "glemte" at fortælle at der kommer diverse gebyr oveni. I tillæg tog opgaven under 15 min men man... Toon meer

De har en meget aggressiv markedsføring. Søgte en lokal kloakservice, men fik åbenbart ringet til Akut i stedet for, da deres hjemmeside dukkede op først. Har lige fået en rykker for en regning je... Toon meer

Over Akut Kloakservice ApS

Akut Kloakservice har døgnvagt 24/7 hele året rundt. Vi kan effektivt og hurtigt hjælpe dig, hvis du har problemer med kloakken. Vi sender altid en dygtig kloakmand ud til dig, hvis du ringer til os. Du kan få udført mange former for kloakservice af os bl.a. slamsugning, kloakspuling, kloakrensning, TV-inspektion. Vi dækker hele København inklusiv København K, Vesterbro, Østerbro, Nørrebro, Frederiksberg, Valby m.fl. Ligeledes yder vi kloakservice i hele Nordsjælland. Kontakt os døgnet rundt alle dage.

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Super service

Fik hjælp, rådgivning og en løsning på vores rotteproblem...Alt smidigt og uden at jeg behøvede at være hjemme..super service..Tak Bianca

13 september 2022

Hurtig, men..

De var hurtig ude hos os, men de kunne ikke løse opgaven selvom de havde fået at vidr, hvad det drejede sig om. De sendte opgaven videre til en anden leverandør. Denne leverandør var dygttig, men opgaven er desværre dtadig ikke løst 4 dage senere!

6 september 2022

Hurtigt og effektivt

Kom ud samme dag til en stoppet køkkenvask, selvom vi gjorde opmærksomme på at det ikke var en hastesag, så dejlig hurtig og venlig service!

12 juli 2022

Blandet oplevelse

Veludført arbejde.
Forfærdeligt høje priser og når man ringer ind og prøver en dialog om at få fjernet akut tillæg, fordi der ikke er blevet informeret om dette pga. Arbejdstidspunkt og lignende, bliver man mødt at en person med nedladende tale, grundet af hvad jeg tænker at jeg er studerende, og tingene bliver formuleret som om man er et barn, der ikke har forstand på arbejdslivet.

Overall - Veludført arbejde, alt for høje priser og af min opfattelse et ubehøvlet menneske man møder, når man ringer ind.

30 juni 2022