1. Aanrechtwinkel

Chillax krijgt u de beste service!

2,4

Slecht

Slechtste sauna ervaring ooit....vuil

Slechtste sauna ervaring ooit. Fire sauna genomen. Tafel was niet proper. Jacuzzi buiten werkte niet en water was vuil, 1/2 infrarood elementen werkten niet.
Het volledige gebouw ziet er verloederd en niet onderhouden uit (roeste paal aan oprit, kapotte steen, brik a brak van houten afsluiting
Voor 120€ + 20 € handdoeken had ik veeeeel properder en luxueuzer verwacht.

28 augustus 2024

WOOD NOOIT DOEN Dit was de slechtste…

WOOD NOOIT DOEN Dit was de slechtste sauna ervaring ooit
Heelvuil aan de wc boven op de bril lag nog een stukje stront van de jacuzzi werkte de helft van de jets niet ook heelvuil vol kalk
En de sauna staat een emmer met lepel voor water op de steen te gieten maar de lepel was half stuk
Dus werd zeker niet gekuist voor we aankwamen
We hadden voor 2 uur geboekt maar zijn na een uur al door gegaan omdat het echt zo vuil was.

15 februari 2022

Zeer mooi en verzorgd

Zeer groot binnenzwembad, lekker warm. Alles is tot in de puntjes verzorgd, ook de hapjes. Alleen was de parking volzet, maar in de straat is er plaats genoeg.

20 januari 2022

Wood unit

Wood unit
Zeker en vast geen aanrader, slechtste ervaring ooit in een private Welness, douche stuk, valt uit de muur, zwembad vuil, jacuzzi vol kalk en maar de helft van de jets functioneren, sauna zeker en vast niet proper, in de lounge licht een soort tapijt dat dringend aan vervanging toe is, in de frigo zitten frisdranken die buiten data zijn, allee teveel mankementen om op te noemen, spijtige zaak,

15 november 2021

Onprofessionele sauna!

160 euro voor unit blue, we komen er aan alles lijkt te werken, na dat we in de jacuzzi gaan merken we al dat het aan 1 kant defect is en de jets niet fatsoenlijk werken, daarna gingen we in de ‘medische’ infrarood die geeft normaal stralingen en die horen rood te worden, dit was ook niet het geval! In de sauna was er geen water voor op de stenen te doen, en in het zwembad heeft mijn man zich gesneden aan zijn hand bij de hoek van het zwembad! Dit hebben wij allemaal gemeld, ik heb gevraagd of ze een compensatie konden geven hiervoor, we hebben een halfuur staan wachten op een ‘antwoord’ van de baas die had natuurlijk niet gereageerd en een andere collega heeft dan gezegd dat de jacuzzi met kalk zit in de jets en dat de infrarood zo hoort, het zwembad zou volgende week leeggepompt worden voor het zwembad te repareren. Ik raad dit zeker niet aan normaal gezien doe ik nooit moeite om een review te schrijven maar voor dit wil ik toekomstige klanten toch waarschuwen!!!!!!

28 februari 2021

Top privé sauna!

Prachtige faciliteiten! Top ontvangst en zeer proper! Een echte aanrader om in stijl te relaxen! 👍👍👍👌👌👌💖

16 oktober 2020

2 uurtjes relaxt

2uren relaxt. Groot binnenzwembad helemaal voor ons alleen. Wij kregen een uitstekende service, hygiëne dik in orde, lekkere hapjes.

6 oktober 2019

Unit Fire Prima

Wij waren dit weekeinde in de unit Fire. Heerlijk genoten van het buitenterras en de buitenjacuzzi. Het was er natuurlijk het perfecte weer voor. Een grotere tafel buiten voor de hapjes zou wenselijk zijn.

25 juni 2019

Genoten

Geen opmerkingen. Hygiënisch top en mooie faciliteiten. Vlakbij Brussel dus ideaal om dit te combineren?

25 augustus 2018
Logo Chillax

Antwoord van Chillax

Leuk dat te horen. Waneer zijn jullie juist geweest? Dan geef ik nog een pluim aan onze medewerker!
Gr. Akwa

Prima!!!

Wij boekten een overnachting bij prive sauna Akwa in de buurt van Brussel. Vriendelijk ontvangst, mooie omgeving, top service. Hier zien ze ons terug!

Jean-Paul
25 juni 2017
Hilversum

25 juni 2017
Reviews in alle talen tonen. (21 reviews)