Man kan jo næsten ikke skrive dårlig kunde support. For der var ingen support. Købte en masse extra udstyr til min pro sec alarm, men panelet viste fejl så jeg kunne ikke rigtig komme videre.,... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Man får vist hvad man betaler for desværre. Bestilte 2 stk dummy kameraer, men jeg ved ikke om de skruer tingene anderledes i ovre i kina hvor de er lavet, for sliskerne til skruehullere vender modsat... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Rigtig god service, og kod kundekontakt. Var tilgængelig til rådgivning efter køb. Nem at komme i kontakt med, og varerne blev sendt hurtigt. Jeg er yderst tilfreds med oplevelsen, og vil helt sikke... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Min pakke var i første omgang blevet væk og jeg mailede derfor til Alarmkompaniet og selvom chefen var 4000km væk på ferie tog hans sig af problemet og dagen efter fik jeg min pakke. Det kalder jeg s... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Alarmkompagniet tilbyder alarmer og overvågning uden yderligere abonnement og andre tillæg. Personlig service hele vejen (før, under og efter en handel). Træk på vores erfaring fra sikkerhedsbranchen siden 1995. Godkendt af E-handelsfonden / E-mærket
Contactgegevens
Kirstine Pedersnes Vej 15, 2610, Rødovre, Denemarken
- 71990335
- info@alarmkompagniet.dk
- alarmkompagniet.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Supergod installationsservice😊😊😊
More than 5 stars
More than 5 stars. quality products, excellent communication with the person who is ready to help you.
Fast delivery
I recommend this company

Alarmerende hurtig levering
Alarmerende hurtig levering
Der gik en dag så kom min dør-alarm og ovenikøbet den helt rigtige da den var vel beskrev i annoncen (har købt en forkert en andet sted på nettet hvor den var dårlig beskrevet)
Tak for en god, hurtigt og billig handle

Fantastisk Support
Fantastisk Support. Meget hjælpsomme i produkt rådgivning. De er rigtig gode til at sætte sig i kundens sted, og tilbyde et produkt der passer os.
God vejledning
Super hurtig levering og deres…
Super hurtig levering og deres kundeservice er helt i top. Svarer hurtig tilbage når man skriver til dem. :D
Hurtig og fin betjening
Hurtig levering
Helt fantastisk kundeservice
Helt fantastisk kundeservice, når ét eller andet ikke fungerer optimalt. Altid hurtige og venlige.

Antwoord van Alarmkompagniet ApS
Hurtig levering og godt produkt
Verdensklasse…
Verdensklasse….
Det er en af de bedste oplevelser jeg har haft online. Svarer hurtigt på mail mm. Hjulpet med kodning, så alarmen var lige til at klister op. Hurtig levering inden jul.. Alarmer i alle prisklasser, vi har valgt Trueguard.
God jul og tak for en dejlig oplevelse.

Super godt 💪👍
Alt i skønneste orden ☀️🙏
Alt i skønneste orden. ☀️🙏
Leveringstiden var dog lidt lang (næsten 1 uge), men det var vidst et generelt problem hos både PostNord, GLS og andre, da der har været snestorm i Danmark.
Jeg er ganske tilfreds, og regner med at lægge endnu en ordre snart. 👍
God oplevelse
Dit is Trustpilot