Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Da Båden og ATV manglede en plads til vinter kom jeg i kontakt med AL Containerservice APS Fik bestilt en NY 20 fods isoleret sort contaner Hele forløbet gik som planlagt Kan varmt anbef... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi i Hørup frivillig Brandværn bestilte en 20 f isoleret container, da en af vores brandmand var oppe og se hvad han havde, sagde han at disse kunne leveres til og i løbet af 3 uger, nem da vi gerne... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super effektiv service. Talte med Andreas som hurtigt forstod at finde en container som kunne dække mit behov og så til en god pris. Mindre end 24 timerne senere blev jeg kontaktet af chaufføren... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Skulle bruge 3 isoleret 20 fods container til fodder og andre tørvare, billigst muligt. Stødte på Andreas fra AL i Randers, som jeg indgik en aftale med pga prisen. Ventetiden var længere end forvente... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Containerleverancier

Geschreven door het bedrijf

Køb eller lej en container hos AL Containerservice ApS I Randers. Vi kan hjælpe, uanset om du skal bruge en standardcontainer, en isoleret container, en sidedørscontainer, en frysecontainer eller andre typer af containere. Vi har mere end 80 forskellige muligheder på lager, til omgående levering I hele Danmark. Tag kontakt for et uforpligtende tilbud og en snak, så finder vi den type, der passer bedst til dig eller din virksomhed. Vi svarer mellem 06-23, alle dage, herunder også på helligdage, ferier og i weekender.

4,7

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Al Container Aps

Al Container Aps. var fra start til slut, meget behjælpelig, meget hurtig til at svarer på mail. Oplevede en meget behagelig kommunikation, og ærlighed, stor tak for det👏👏👏. De kan varmt anbefales omkring køb af container. Jeg købte en brugt container som de isolerede.
Hans Aksel Farver. Restaurant LADEN Samsø

23 mei 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Seriøs behandling af forespørgsel med…

Seriøs behandling af forespørgsel med klar besked om produktet. Selv om der var en forsinkelse grundet sygdom og maskinnedbrud blev der gjort alt for at aftalen blev overholdt. Det så også midt i påsken.

29 april 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Al Container service har været seriøse…

Al Container service har været seriøse fra start til slut i vores handel af 2 containere.
# svarer hurtig
# beskriver kort og godt hvad du får
# leverede til tiden og blev kontaktet før aflæsning

Er ikke som andre i den branche, er blevet snydt af andre for 15000 kr. det her er ikke snyd kort og godt en god service og et firma man kan regne med.

4 mei 2025

Rigtig god service

Rigtig god service, selv i weekenden er der svar og betjening. Købte en container uden problemer og en god anbefaling på vognmand, venlighed og imødekommenhed fra begge parter.

30 april 2025

Super god service

Bestilte en isoleret container for 2 uger siden. Den var 3 dage forsinket, så der gik 17 dage, fra jeg bestilte til den stod hos mig, hvilket var lidt irriterende, men jeg fik en god lås og god service som kompensation.

Man skal aldrig regne med at tingene går efter bogen, men så længe man kan regne med at dem man handle med, så synes jeg at det er velfortjent (5-stjerner) og dermed kan jeg varmt anbefale AL Containerservice.

21 april 2025

Fantastisk service

Fantastisk service, hurtig levering trods kort varsel og helligdage. Svare nærmest 24/7 på beskeder.
Har en fantastisk vognmand som ved hvad han laver, perfekt levering på adressen.
Ps. Tusinde tak for låsen 🥰
Mvh. Claus

24 april 2025

Rigtig god service

Dette er anden gange vi har købt en container igennem AL Containerservice. Begge gange har de været leveringsdygtige til vores behov på tros af lidt korte frister og helligedage.

21 april 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig professionel virksomhed som…

Virkelig professionel virksomhed som har styr på det hele skulle bruge en container til opmagasinering af entreprenør udstyr så fik jeg godt tilbud men ikke kunne sige nej til de klarede mere eller mindre alt så et stort skulder klap herfra kan varmt anbefale

11 februari 2025

God dialog.

Fra kontakt til levering var der en god dialog.
Ikke så meget pjat, vi havde et ønske - det talt vi om - fik hvad vi ønskede - til tiden

11 maart 2025
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.