Alensa Reviews 3.148

2. Brillengroothandelaar
  3. Zonnebrillenwinkel

Info over Alensa

Entrega gratuita acima de 39€
A entrega é gratuita para todas as encomendas superiores a 39€ e começa a partir de apenas 2,49€ para as restantes encomendas. Todas as encomendas são acompanhadas de um número de rastreio e a maioria é entregue em menos de 3 dias úteis.

Presentes grátis acima de 70€
Escolha um presente fantástico com uma compra superior a 70€. Os presentes mudam frequentemente, por isso fique atento.

Expedição rápida
Processamos mais de 200.000 encomendas por mês e orgulhamo-nos de enviar aproximadamente 98% dessas encomendas no mesmo dia.

Preços sempre baixos
Comprometemo-nos a oferecer-lhe o preço competitivo mais baixo do mercado e, se encontrar uma oferta melhor, igualá-la-emos.

Fornecedor Europeu Nº 1 de lentes de contacto
Orgulhamo-nos de ter o maior stock de lentes de contacto e respectivos acessórios da Europa, o que nos permite manter preços baixos e um serviço de excelência devido à expedição imediata.

Armações de alta qualidade
Dispomos apenas de artigos originais de todos os grandes fabricantes. A nossa loja online oferece mais de 19,000 modelos de óculos e óculos de sol de mais de 80 marcas, incluindo Ray-Ban, Polaroid, Crullé, Carrera, Hugo Boss, Tommy Hilfiger e Prada. Temos todas as armações em stock e prontas para envio imediato.

Qualidade SUPERIOR de lentes de óculos
Fabricamos todas as lentes de óculos personalizadas para si na Europa. Para o efeito, trabalhamos com fabricantes de lentes líderes mundiais, como a Zeiss, a Adrial ou a Essilor. Os nossos médicos mantêm critérios elevados na produção e montagem de óculos graduados.

Alensa.pt
O conhecimento e a experiência que adquirimos ao longo de 20 anos no mercado ajudaram-nos a desenvolver um vasto catálogo de produtos, uma equipa de serviço ao cliente dedicada e milhões de clientes satisfeitos.

4,7

Uitstekend

3K reviews

Waardeloos

Ik vind de klantenservice echt waardeloos. Mijn account is geblokkeerd omdat ik jaren geleden twee zonnebrillen heb teruggestuurd die mij niet stonden en een jaar later lenzen teruggestuurd waar ik niks door kon zien, waarschijnlijk een productiefout. Blijkbaar hebben zij klanten genoeg.

24 december 2025

Geachte heer/mevrouw,

Dank u wel voor uw bericht. Het spijt ons te horen dat u deze ervaring heeft gehad en dat dit tot ontevredenheid heeft geleid.

Wij begrijpen uw frustratie en willen dit graag zorgvuldig met u bekijken. Om uw situatie correct te kunnen beoordelen en samen tot een passende en bevredigende oplossing te komen, verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met onze klantenservice. Ons supportteam kan uw account en eerdere bestellingen nader controleren en u verder helpen.

Bij voorbaat dank voor uw medewerking. Wij hopen u alsnog naar tevredenheid van dienst te kunnen zijn.

Klantenservice

7 november 2025

Beste Klant,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling.

We zijn zeer verheugd te horen dat de snelle levering u zo tevreden heeft gesteld. Het is onze prioriteit om onze klanten een efficiënte en vlotte service te bieden, en uw feedback bevestigt dat we hierin geslaagd zijn.

Klantenserviceteam

Eigen slechte administratie levert geen klantrespect op .

Ik kan de eerdere reviews niet geloven!

Pakket gekocht en lenzen ontvangen. Vis Klarna betaald op 15 okt 88,23 euro en door Alensa bevestigd .
Getouwtrek tussen Klarna en Alensa met mijnals klant ertussen.
Ik was er klaar met en pakket via post nl. op 5 nov 2025 maar Alensa heeft nu niets ontvangen on Epe.

Geen bestelling hier meer voor mij en advies ook niet voor nieuwe klanten want ze geloven klanten niet als ze wel geld hebben ontvangen maar geen retourpakket kunnen traceren . Ruben onbeleeft als klantenservice en de eeuwige chat bot die in cirkeltjes blijft draaien.
17 nov : op verzoek van Alensa hieronder contact opgenomen met klantenservice Alensa.
Geen andere oplossing als voorheen en dit doen ze alleen om de review hier een beter karakter te geven . Dus geen oplossing van klantenservice en nu 5 x zelfde antwoord gehad door hun matige administratie en tanende klantloyaliteit .

Terug naar Lens online !

10 november 2025

Beste klant,

Onze oprechte excuses voor het ongemak dat u heeft ondervonden.

Wij willen u erop wijzen dat deze review is geplaatst op Alensa.pt, dat uitsluitend in Portugal opereert. Hoewel wij een multinationaal bedrijf zijn, werken onze winkels afzonderlijk en onafhankelijk van elkaar.

Wij verzoeken u vriendelijk om contact op te nemen met de klantenservice van Alensa.nl via info@alensa.nl voor verdere assistentie met betrekking tot deze kwestie.

Met de meest professionele groeten,

Klantenserviceteam.

perfect service always

14 oktober 2025

Dear Customer,

Thank you so much for your incredibly kind words and for taking the time to share your positive experience. We are absolutely delighted to hear that you consistently receive "perfect service" from us. It means a great deal to our entire team to know that our efforts to provide exceptional service are recognized and appreciated.

We are committed to maintaining this high standard and ensuring every interaction you have with us is a positive one. Your satisfaction is our greatest reward, and we truly value your continued support.

We look forward to serving you again soon and exceeding your expectations.

Sincerely,

Customer service team.

Toon reviews in alle talen. (3.148 reviews)