1. Badkamerinstallateur

Alexander Paul staat voor unieke en tijdloze badkamers. We werken graag met natuurlijke materialen. Elk project zien we als een kunstwerk en krijgt dan ook onze volle aandacht. We werken met team van vakmensen die met liefde jouw droom badkamer ontwerpen en bouwen.

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

Alex regelt het hele proces – van A tot Z

Een aantal jaar geleden heeft Alex bij ons een renovatie uitgevoerd waar we nog steeds zeer tevreden over zijn. Zijn vakkennis en ervaring onderscheiden hem duidelijk van anderen in de markt – dat is zonder twijfel een feit.

Wij waren destijds op zoek naar een partij die betrouwbaar is, afspraken nakomt én werkelijk verstand heeft van bouwen. Dat lijkt misschien vanzelfsprekend in de bouwsector, maar dat is het helaas lang niet altijd. Na enige twijfel over met wie we in zee zouden gaan, hoorden we dat Alex niet alleen bouwprojecten uitvoert, maar ook het hele proces – van A tot Z – regelt. Dat gaf ons vertrouwen.

Wat ons uiteindelijk over de streep trok, was het feit dat we via kennissen hoorden dat hij ook professionals opleidt, zoals aannemers en interieurarchitecten. Dat was voor ons het teken: “Die moeten we hebben.”

Inmiddels is het alweer enkele jaren geleden dat Alex bij ons onder andere de badkamer heeft gerenoveerd – een technisch uitdagend project, omdat wij iets unieks wilden. Het resultaat was precies wat we voor ogen hadden.

We kunnen Alex en zijn team dan ook van harte aanbevelen. Zelfs een kennismakingsgesprek met hem levert al zoveel inzicht op.
Wij zijn ontzettend blij met het werk en bevelen Alexander Paul met volle overtuiging aan!

1 mei 2025

Erg behulpzaam

Erg behulpzaam, zeer fijne ervaring. Sterk in de communicatie, wij zijn kortom erg tevreden met het resultaat van de verbouwing!

17 mei 2024

Van het begin tot eind geweldig

Van het begin tot eind geweldig! Alex heeft ons van goed advies voorzien en het resultaat is super! Ben je op zoek naar iemand die niet alleen over de juiste kennis en vaardigheden beschikt, maar ook iemand die afspraken nakomt en altijd oog voor detail heeft. Dan ben je bij Alex aan het goede adres. Nogmaals bedankt

15 januari 2025

Alex heeft mij geholpen met mijn…

Alex heeft mij geholpen met mijn renovatie. Echt iemand met passie voor bouwen. Dat zie je echt, zijn team waren ook stuk voor stuk zeer aangename mensen om mee te werken.

Alex heeft mij goed advies kunnen geven over de afwerking van mijn badkamer. In plaats van tegels heb ik Mortex op mijn wanden en hier ben ik heel blij mee. Een mooi natuursteen zonder naden.

Ik ben zeer blij met de resultaten

9 mei 2024

Fijne, ervaren aannemer die Alex

Beste Alex en team,

Ik wil graag mijn oprechte dank en waardering uitspreken voor het uitstekende werk dat jullie hebben geleverd bij de renovatie van mijn badkamer. Alex heeft niet alleen vakmanschap getoond in de bouw zelf, maar heeft ons ook bijgestaan met bouwtekeningen, vergunningen en waardevol advies over het interieur. Het resultaat is verbluffend en heeft onze verwachtingen overtroffen.

Alex is uiterst flexibel en heeft te allen tijde het eindresultaat als prioriteit gehad. Zijn toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid is duidelijk merkbaar in het eindproduct. Daarnaast is zijn fijne omgang en zorg voor zijn team opvallend. Het is duidelijk dat hij niet alleen goed voor ons project heeft gezorgd, maar ook voor zijn eigen personeel.

Ik zou iedereen aanraden om eens een koffietje met Alex te drinken om zelf te ervaren hoe geweldig hij is in wat hij doet. Nogmaals hartelijk dank voor jullie fantastische werk en ik kijk ernaar uit om in de toekomst weer met jullie samen te werken.

25 januari 2024

Onprofessioneel en waardeloos

Zeer onprofessionele en dure aannemer die onkundige onderaannemers aanneemt om de klus te klaren en schade toebrengt aan je huis. Waterleidingen verkeerd aangesloten op de thermostatische kraan, bouwtekeningen worden niet fatsoenlijk gevolgd en gaten en verdere schade aan de muren nog daaraantoe. Waardeloos!

15 maart 2023

Betaal niets vooraf als u niet wilt worden opgelicht.

Alle andere beoordelingen zijn nep (Jack Du Ry is familie van Alexander Du Ry) !!! Hij toont reviews op zijn website alsof ze van Trustpilot komen, maar zulke reviews bestaan niet.

Maakt veel fouten en vraagt extra geld om de fouten te herstellen. Ik weigerde extra te betalen en Alex kwam niet meer op het werk. Betaal daarom niets vooraf als u geen geld wilt verliezen.

Alex du ry is onbekwaam en maakt veel fouten en beloftes. Het lukte niet om warm en koud water correct aan te sluiten (rood op rood en blauw op blauw) en weigerde dit toe te geven! Veroorzaakte veel schade in elke kamer van het huis.

De onderaannemer van Alex werd op camera betrapt toen hij de kamers binnenging waar hij niets te zoeken heeft en vloeren, muren en een gloednieuwe keuken beschadigde. Alex liegt dat ik tegen zijn onderaannemer heb gevloekt en weigert camerabeelden te zien die zijn schuld bewijzen. Toen ik hem vertelde dat hij aansprakelijk is voor alle schade, kwam hij de volgende dag niet opdagen om op de afgesproken tijd te werken. Betaal niets vooraf als u geen geld wilt verliezen.

11 januari 2024
Reviews in alle talen tonen. (15 reviews)