Alex regelt het hele proces – van A tot Z
Een aantal jaar geleden heeft Alex bij ons een renovatie uitgevoerd waar we nog steeds zeer tevreden over zijn. Zijn vakkennis en ervaring onderscheiden hem duidelijk van anderen in de markt – dat is zonder twijfel een feit.
Wij waren destijds op zoek naar een partij die betrouwbaar is, afspraken nakomt én werkelijk verstand heeft van bouwen. Dat lijkt misschien vanzelfsprekend in de bouwsector, maar dat is het helaas lang niet altijd. Na enige twijfel over met wie we in zee zouden gaan, hoorden we dat Alex niet alleen bouwprojecten uitvoert, maar ook het hele proces – van A tot Z – regelt. Dat gaf ons vertrouwen.
Wat ons uiteindelijk over de streep trok, was het feit dat we via kennissen hoorden dat hij ook professionals opleidt, zoals aannemers en interieurarchitecten. Dat was voor ons het teken: “Die moeten we hebben.”
Inmiddels is het alweer enkele jaren geleden dat Alex bij ons onder andere de badkamer heeft gerenoveerd – een technisch uitdagend project, omdat wij iets unieks wilden. Het resultaat was precies wat we voor ogen hadden.
We kunnen Alex en zijn team dan ook van harte aanbevelen. Zelfs een kennismakingsgesprek met hem levert al zoveel inzicht op.
Wij zijn ontzettend blij met het werk en bevelen Alexander Paul met volle overtuiging aan!