Dikke dankjewel van Bo!
Dikke dankjewel van Bo Engelse cocker spanniel bruin. Jullie zijn zo een topteam!
Groetjes van ons allemaal en tot binnenkort!🐶🐾❤️
Groetjes van ons allemaal en tot binnenkort!🐶🐾❤️
Gezien Toby, mijn Engelse cocker spaniel, niet kan praten, ben ik zijn stem. Afgelopen dagen waren moeilijk voor mij omdat Toby ziek was. Ik kon enorm hard rekenen op de dierenartsen en de dierenartsassistenten van Alfavet.
Zo mocht ik Dr. Aline bellen op de meest onmogelijke uren dit weekend toen het slecht ging met Toby, en ze stelde me steeds op een lieve manier gerust. 💖
Dr. Sara heeft maandag Toby grondig onderzocht. 🩺
Dr. Jade wist me met haar meelevende glimlach aan de balie steeds gerust te stellen. Ook toen ik haar telefonisch contacteerde, deed ze al het mogelijke om Toby in te plannen en mij op de hoogte te houden. 😊
En Dr. Kristof, dank je wel dat je enkele maanden geleden Toby als nieuwe patiënt in jouw klantenbestand hebt willen opnemen. Sinds hij bij jou in de praktijk is en door jou verzorgd wordt, gaat zijn gezondheid er aanzienlijk op vooruit. 🐾
Afgelopen dagen waren heel moeilijk voor mij omdat Toby ziek was, maar dankzij al jullie professionele zorgen gaat het nu weer beter met hem. Ongelooflijk hoe jullie te werk gaan! 🌟
Als Toby zelf een dierenartspraktijk kon aanbevelen, zou hij zonder twijfel voor Alfavet kiezen. Maar aangezien hij dat niet kan, doe ik het met alle liefde voor hem. 🐶