Rigtigt hurtig service, hurtig levering. Desværre lever længden af duften overhovedet ikke op til forventningen - som var det jeg blev fristet af.. Parfumerne har meget kort holdbarhed. Derudover v... Toon meer
Varen blev leveret hurtigt. Min valgte parfume dufter skønt og minder efter min overbevisning meget om originalen. Jeg kommer helt klart til at købe flere parfumer fra Alike, men ville lige starte m... Toon meer
Efter mange år med at have kastet mange penge efter dyre parfumer, som i øvrigt bare blev dyrere og dyrere, måtte jeg prøve Alike-konceptet. Deres inspirations duft af Oud Wood rammer spot on,... Toon meer
Mega lækker parfumer,som holder længe - har købt derfra 2 gange og det er ikke sidste gang jeg skal købe derfra 🥳🤗
Alike tilbyder kvalitetsparfumer inspireret af designerdufte men til en brøkdel af prisen. Vores parfumer er produceret i Frankrig og kombinerer luksus, lang holdbarhed og overkommelighed. Hos Alike får du eksklusive dufte uden at betale for navnet på flasken.
Hygumvej 14, 7300, Jelling, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Er SÅ glad for min parfume. Den dufter så dejligt, og jeg behøver ikke at spare på dråberne.
Hurtig levering og alt bare så fint!

Antwoord van Alike
Super fin service og hurtig levering 😃
Skønneste parfumer 😃 alle 3 😃

Antwoord van Alike
Rigtigt hurtig service, hurtig levering.
Parfumerne har meget kort holdbarhed.
Derudover var den ene parfume også smadret i glasset da jeg modtag den. Øv øv øv

Antwoord van Alike
Hurtig levering, gode og holdbare dufte. Jeg er kæmpe fan.

Antwoord van Alike
Virkelig nogle lækre dufte. Jeg er meget meget glad. Flot og enkelt design.

Fin og imødekommende kundeservice
Overskuelig ordreproces
Hurtig levering
Produkt der lever op til forventningerne

Antwoord van Alike
Har lige modtaget min ordre på 3 parfumer. Jeg havde Glow på i dag og jeg har kunnet dufte den hele dagen. Ikke voldsomt, men lige til. Glæder mig til at prøve Pink i morgen 😉

Antwoord van Alike
Det hele fungerede som det skulle. Ingen problemer

Antwoord van Alike
Det var hurtigt levering. Men jeg syntes den taber hurtigt duften 🥲

Antwoord van Alike
Var egentlig bekymret for det var en dårlig reklamen men de dufter godt og der er hurtig afsendelse og intet hokus pokus i det hele.

Antwoord van Alike
Jeg modtog en parfume med defekt sprayhoved. Jeg fik tilsendt en ny som jeg modtog et par dage senere.

Antwoord van Alike
Hurtig og god service ingen problemer med fragt og ordren kom hurtigt. Dog bryder jeg mig ikke om den parfume jeg fik bestilt og kan slet ikke genkende inspirationen.

Antwoord van Alike
Nemt at bestille og hurtig levering. Kendte ikke til produktet men jeg er overrasket over hvor god den er. Lidt skarp men holder længe.