1,8

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Bluff företag

Har skickat efter fröer från denna sida. Har fortfarande efter en månad inte fått några. Har via deras kontaktsida mailat dom 2 gånger och inget svar från dom. Skrev även messenger och inget svar. Denna sida är bara bluff. Köp inget från dom.

13 maart 2026

Bluffsajt stjäl pengar och växter matchar inte beskrivningen

The site is cheating in describing plants and they steal money. I do not recommend buying from this site. First, I ordered plants according to the description, 35 cm. They sent me 2 cm and I lost a lot of money. Also, the roots of the plants are dead and do not live after planting. The communication service is very bad and the person who answers the phone steals money. There is no consumer protection or follow-up by the Swedish government in following up on fraud and deception. I stole money from this site. I do not recommend anyone to buy.
Webbplatsen fuskar i beskrivningen av växter och de stjäl pengar. Jag rekommenderar inte att köpa från den här webbplatsen. Först beställde jag växter enligt beskrivningen, 35 cm. De skickade mig 2 cm och jag förlorade mycket pengar. Dessutom är växternas rötter döda och lever inte efter plantering. Kommunikationstjänsten är mycket dålig och personen som svarar i telefonen stjäl pengar. Det finns inget konsumentskydd eller uppföljning från den svenska regeringen när det gäller att följa upp bedrägerier och vilseledande. Jag stal pengar från den här sidan. Jag rekommenderar ingen att köpa.

24 april 2025

Skickar växter som inte motsvarar beskrivning

Skickar växter som inte motsvarar beskrivningen. Vid klagomål tycker de att kunden ska betala returen. Vilket seriösa företag inte kräver då företaget gjort fel. Vid kontakt av kund till kundtjänst dåligt bemötande. När vän till kund ringer så är bemötandet ännu sämre. Detta företag har ingen plats i denna bransch. Det ger också andra företag i branschen dåligt rykte. Företaget marknadsför sig också på ett sätt som inte stämmer med verkligheten alls Håll er borta från detta fuskbolag.

25 april 2025

Snabbt och rea????…

Beställde frön och en värmematta,lovade snabb leverans men det tog 9 dagar.
Värmemattan kostade 399:- på ”rea” men såg att Granngården sålde samma lika för 299:- ordinarie pris!
Pelle.

6 februari 2025

Suspect this is a fake company

Suspect this is a fake company. Ordered seeds and fertiliser, received email saying it has been shipped, but no updates even after 3 weeks. Does not reply to emails.

9 november 2024

Mina frön som jag beställde kom

Mina frön som jag beställde kom. Ända problemet var att deras mejl skickade att varorna var på väg en vecka innan deras riktiga utskick och jag trodde på så sätt att allt var försvunnit, så lite fel i deras system, men annars inget o klaga på och fick svar när jag mejlade.

2 april 2024

Inkomplett försändelse.

Inkomplett försändelse.

Beställde två påsar tomatfröer och fick en påse.

Svarade inte på email så ringde in. En trevlig man sa att de skulle skicka den andra påsen med en gång. Har inte fått den.

Gått en månad sen jag la ordern.

12 januari 2024

Inte ens en stjärna

Inte ens en stjärna! Leverar inte varorna, svarar inte på epost, kundtjänsten har konstiga telefontider som de svarar ändå inte.

27 april 2023

Is dit jouw bedrijf?