Prachtige lamp besteld
Prachtige lamp besteld en was de volgende dag al binnen. Gaat heel mooi staan in mijn nieuwe kast 👌🏻
The Thrill Rewards Program is one of the best in the crypto casino industry and it's what keeps players coming back. Unlike other platforms where you grind endlessly before seeing any real benefits, Thrill delivers rewards from day one. The XP-based system is built fairly — it factors in the house edge of each game, meaning higher risk gameplay earns you more. From level one you get instant rakeback, daily bonuses, weekly and monthly rewards and level-up bonuses every time you climb a tier. Hit the Ignite tier and unlock a dedicated VIP host who provides personalised bonuses, exclusive promotions, private reloads and 24/7 priority support. Faster VIP progression, real cashback and zero fake VIP nonsense.
Hongarije
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Goede service en website is heel duidelijk. Ik kon alles makkelijk vinden. Ook zijn de meubels heel mooi en ziet er uit zoals op de foto's!
Alles Knus voldoet aan alle eisen en alles was als omschreven en als op de foto's!
Levertijd ook nageleefd en voorwaarde in orde.
Leuke website! Ik kon snel vinden wat ik wou hebben en een snelle levering. Erg blij mee.
Een hele leuke site met knusse meubels voor ieders smaak. Wij zijn sinds kort verhuisd en snel op zoek naar leuke (ook wel unieke) meubels. Normaal gaan we al snel naar de Ikea, maar wilde nu toch wat anders dan alle standaard meubels. Vooral de industriele meubels met hout trokken erg in ons smaak.
Dit hebben we nu zowel voor in de woonkamer als op de gang. Ook hebben ze mooie kunst planten als decoratie voor plekken in huis waar minder licht schijnt. Een mooi bloempot erbij en het staat prachtig te shinnen in je hal!
Omdat het een site is waar je de meubels niet in het echt kon zien, heb ik contact opgenomen met Ye. Je kan zowel via de mail of mobiele nummer (bellen of appen) hem contacten wat heel fijn is. Zo kon hij het één en ander vertellen. Al met al een hele fijne ervaring en zeker nog waard om in de toekomst wat te bestellen!
Wat dingen gehaald voor mijn nieuwe tuin. Erg tevreden met de levering en de spullen!
Super blij met mijn buitenvloerkleed, was precies
zoals stond beschreven.
Snelle levering.