Alleslægehus Reviews

TrustScore 1.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Alles lægehus Vordingborg. Simpelthen for latterligt at man ligger et lægehus et sted med en meget stejl rampe som man ikke selv kan køre op med kørestol. Derudover har personale mere travlt med... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Alles lægehus Aalborg 0 stjerner! Mega dårlig og ubehagelig oplevelse. Lægen ønskede slet ikke at lytte og var afvisende overfor ønskede hjælp. Lægen siger direkte under besøg at han allerede ved... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

17 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Man ska ik tage helge han aner ik hvad…

Man ska ik tage helge han aner ik hvad han laver han har været tæt på gentagne gange at tage livet af hans patienter så er godt gal vi har skiftet læge på grund af ham han er overhovedet ik i stand til at være læge hold jer langt væk fra ham

19 september 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ville ønske at jeg kunne give 0 stjerne…

Ville ønske at jeg kunne give 0 stjerne eller endda minus. Jeg sad på telefonen i 2,5 timer…. 2 OG EN HALV TIMER for at bestille tid men nope intet svar.
Forfærdeligt sted, kan slet ikke klar alles lægehus længere jeg skifter 100%.

11 september 2026

Alles lægehus Vordingborg

Derudover har personale mere travlt med at kigge på alle mulige tidligere konsultationer, samt de mindste ting skal man fluekneppe.
Det er så desværre det eneste lægehuse med mulighed for tilgang ( hvilket giver mening d a folk flygter væk så snart det er en mulighed)

29 juli 2026

Alles lægehus, Tagensvej 70 Nørrebro

Et ordenligt lægehus, er baseret på tillid, faliglighed, relation, respekt og god kommunikation imellem personale og patient.

Jeg har været igennem flere forskellige læger, så det virker som om, der er stor udskiftning. Fælles for dem, jeg har mødt, er, at de har virket uengagerede og useriøse. Især den mandlige læge, som jokede med det meste og ikke tog mine bekymringer alvorligt. En anden mandlig læge, der skulle henvise mig til enten det offentlige eller det private, som ikke vidste hvad der var hvad, det var totalt weird. Den seneste kvindelige læge, jeg var hos, virkede meget fraværende, havde næsten ingen øjenkontakt, og spørgsmål om medicin og min journal blev mødt med et "øhh ja ja" uden nogen ordentlig forklaring. Der mangler simpelthen den menneskelige kontakt og interesse, som man forventer af sin læge (i dette tilfælde forskellige læger) Eller at man booker en tid, og skriver hvad det drejer sig om, og man så møder ind og hun siger "Nå, hvorfor er du her så i dag"
Den eneste positive oplevelse, jeg har haft i klinikken, har været med sygeplejersken Signe. Hun læser rent faktisk journalen inden konsultationen, husker tidligere forløb og får én til at føle sig set og hørt. Hun er den eneste, jeg har oplevet have en normal og professionel konsultation med. Alle de andre har efter min oplevelse været frustrerende at være hos.
Derudover blev jeg engang sat direkte fra startdosis til 1 mg Wegovy ved en fejl. Det er ikke en lille forglemmelse, men en fejl, som burde være fanget, hvis bare man læste op på min journal.
For nylig skulle jeg have en lægeattest. Jeg fik den udleveret uden nogen information om prisen. Sygeplejersken, jeg skulle betale hos, kunne ikke finde ud af betalingssystemet, så jeg gik hjem. Senere modtog jeg regningen på min lægeapp , og prisen var næsten fordoblet i forhold til den samme attest, jeg fik for få måneder siden. Selvom arbejdsgiver refunderer beløbet, er det almindelig god service at oplyse, hvis prisen er steget markant.
Det værste var dog den efterfølgende oplevelse. Jeg blev ringet op gentagne gange af en medarbejder, som talte i en meget ubehagelig og flabet tone om regningen. Tror nok de ringede over 5 gange. Da jeg nævnte, at prisstigningen selvfølgelig også vedrørte mig, hvilket hun mente ikke gjorde, fordi man som patient lægger pengene ud, blev det bare affejet. Midt i samtalen fik jeg at vide, at jeg kunne få en studierabat, hvis jeg kom forbi med mit studiekort – noget der kunne være oplyst fra starten. Hun var generelt meget ubehagelig og flabet at snakke med fra start til slut, selvom jeg spurgte hende om hvorfor hun er flabet.
Jeg oplevede også en meget mærkelig situation, da jeg bad om en printet fødselsjournal, som jeg skal kunne medbringe til hospitalet. Den medarbejder, jeg talte med, fortalte mig, at det ikke længere var muligt, fordi journalen nu var digital. Efterfølgende skrev jeg til klinikken via beskedsystemet og fik at vide, at den digitale løsning faktisk ikke var klar endnu, og at jeg bare kunne komme forbi og få den printet i mellemtiden. Det var jo præcis det, jeg havde spurgt om under mit besøg. Den slags modstridende information giver ikke ligefrem tillid til klinikken.
Samlet set har Alles Lægehus været en stor skuffelse for mig. Manglende kommunikation, fejl i behandlingen og en service, der flere gange har været under al kritik, gør, at jeg ikke kan anbefale klinikken. Når jeg ser de historier, der har været fremme om Alles Lægehus, kan jeg desværre godt genkende noget af det ud fra mine egne oplevelser.
Jeg har skiftet læge i dag, og det er ærligt talt en kæmpe lettelse. Stedet her kan ikke anbefales, og oplevelserne gives videre til relevante - og der er mange flere oplevelser end disse, men med samme hovede emner.

8 juli 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

En af de mest skuffende lægeoplevelser

En af de mest skuffende lægeoplevelser, jeg nogensinde har haft. Ikke alene oplever man manglende hjælp og engagement fra personalet, men telefonisk kontakt er nærmest umulig. Efter op til 45 minutters ventetid i kø dagligt bliver forbindelsen blot afbrudt efter kl. 10, hvorefter det ikke længere er muligt at kontakte klinikken, da telefontiden er lukket.

Hvis du har mulighed for det, vil jeg klart anbefale at vælge en anden lægepraksis. Man føler sig hverken taget seriøst eller mødt med den professionalisme og omsorg, man med rette bør kunne forvente.
Jeg er ærligt talt villig til at betale de 40 kr. for blot at skifte læge — og det siger i sig selv en hel del.

29 mei 2026

Alles lægehus Aalborg

Alles lægehus Aalborg
0 stjerner!
Mega dårlig og ubehagelig oplevelse.
Lægen ønskede slet ikke at lytte og var afvisende overfor ønskede hjælp. Lægen siger direkte under besøg at han allerede ved ankomst kunne se at han ikke kunne hjælpe (uden overhovedet at have hørt problematikken). Svarede flere gange “hvad skal jeg gøre ved det”. Man bliver ikke taget seriøst eller lyttet på. Vi blev mødt med en racisistisk attitude og absolut ingen hjælp at hente! Vi skiftede læge lige efter besøget.

28 mei 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alles Lægehus Ringsted

Alles Lægehus Ringsted. Sygeplejerske Tina og læge Allan, er 2 dejlige mennesker, de eneste som virkelig giver sig tid til at lytte og finde en løsning/behandling hos Alles Lægehus i Ringsted. 1000 1000 tak til jer begge.

6 mei 2026

Alles lægehus vordingborg svindel

Skulle have udfyldt en funktions attest vedrørende en arbejdsskade. Mødtes op og lægen Christoffer, var så arrogant, og gad ikke høre på hvad jeg sagde, selvom det udtrykkelige står at han skal skrive, hvad den tilskadekomne oplyser. Han har taget det som en læge erklæring og ikke en attest. Påregner at melde ham til politiet pga. Falsk Dokumentation

14 april 2026

Vordingborg klinik

Vordingborg klinik
Skifter læger hele tiden
Desværre får vi en blandet kvalitet her i udkants Danmark men denne klinik og dens medarbejdere er under al kritik..
Arrogance er deres måde at behandle patienter på og har været længe.
Så har skiftet læge nu og kommer ikke der igen

24 maart 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det værste læge hus jeg til dags dato…

Det værste læge hus jeg til dags dato har hørt og været i kontakt med. Dem på Hjertingvej i Esbjerg. Magen til usympatisk sygeplejerske. Som jeg blev mødt af efter at have været indlagt akut og skulle have justeret medicin mv. Der var flere ting i det og dermed blev det tydeligt uoverskuelig for det kvindemenneske jeg talte med. Hun sagde sågar “ at min gamle læge favnede alt for bredt og det skulle han ikke “ måske derfor vi med nølen tog med derud, da han er der to dage endnu indtil han går af. Hun sagde yderligere “du har 15 min og ikke mere” jeg valgte en halv time efter og skifte lægehus. Øv vi kommer til at savne vores gamle læge som har set vores børn blive voksne. Ham som favnede bredt og var så sød og rar. Tid var noget man tog sig og han tænkte ikke kr øre på samme måde som der ude. Skynd jer og løb væk derfra 🫤

17 februari 2026

Alles Lægehus i Esbjerg V er elendigt

Alles Lægehus i Esbjerg er ikke værd at samle på.

Vi har haft en læge i 23 år som vi betragter som den bedste læge i Esbjerg. Han har nu overdraget sin praksis til Alles Lægehus, da han desværre også bliver ældre og ikke fortsætter for evigt. Dog er han selv fulgt med ud til Alles Lægehus for en periode, vist ikke på fuld tid.

Min ægtefælle havde brug for en lægekonsultation og ringede derfor til alles lægehus i Esbjerg V. Her talte hun med en sygeplejerske der lige til nøds ville give hende en konsultation ved den læge vi har haft i mange år, hun blev mødt af en negativt fremtonende sygeplejerske, som understregede at min ægtefælle kunne få 15 minutters konsultation ved lægen ifm. smertebehandling, og KUN det. Resten skulle hun tage sig af, hun forsøgte tydeligt at lyde autoritær og nærmest dominerende. Den adfærd kan vi ikke bruge til noget.

Konsekvensen blev, at både min ægtefælle og jeg skiftede læge med det samme. Hvis andre har dårlige oplevelser med Alles Lægehus, vil jeg opfordre til et lægeskift, det koster kun 40 kr.

Den eneste måde at komme dårlige og ubehøvlede lægeklinikker til livs. Det er at skifte læge så de får så lidt patienter, at klinikken ikke kan løbe rundt.

Så kan de rent ud sagt lære at de lever af patienterne, dem skal de faktisk gøre sig fortjent til at få og beholde.

Hvis vi havde beholdt vores tidligere læge og hans personale, havde vi aldrig skiftet læge. Hos ham har vi altid fået en god behandling og han var imødekommende og lyttende.

17 februari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Uduelige skulle bestille livsvigtige …

Uduelige skulle bestille livsvigtige medicin til min kone som hun fået hele livet store problemer på net bestille kunne gå op til 5 dage . og en Uduelige dame da jeg ringer . for patienter med sygdommen tro de skal meldes til patienter sikkeheds . Måske i skulle tænke lidt på det job i har . Er selv ssa

5 februari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Meget dårlig oplevelse og manglende professionalisme

Jeg havde bestilt tid online til en blodprøve som opfølgning på et tidligere forløb. Da jeg møder op på Alles Lægehus på Tårnby Torv, er der ingen i receptionen. Jeg må gå rundt på gangene og banke på lukkede døre for overhovedet at finde personale.
Da jeg finder en sygeplejerske, får jeg fra start en reprimande for ikke at have mit sygesikringskort med. Det er fair nok. Herefter bliver oplevelsen dog markant værre.
De oplysninger, jeg havde skrevet i forbindelse med tidsbestillingen – om tidligere udfordringer og formålet med blodprøven – bliver fuldstændig ignoreret. I stedet er det sygeplejersken, der ensidigt dikterer, hvad der skal testes for, og ifølge hende skulle blodprøven åbenbart kun handle om kolesterol. Jeg er 51 år og har tidligere helbredsmæssige forhold, som både fremgår af min bestilling og mine journaler, og som enhver læge burde kunne se.
Da jeg stiller spørgsmålstegn ved dette, bliver tonen meget ubehagelig og direkte aggressiv. Beskeden var, at jeg kunne gå igen uden at få taget blodprøven og i stedet bestille en ny tid hos lægen.
Stemningen var generelt meget ubehagelig, og jeg er faktisk lettet over, at jeg ikke skulle have taget blodprøve hos den pågældende person.
Det er desværre ikke første gang, min kone og jeg oplever dårlig service hos Alles Lægehus efter de overtog klinikken fra Felix. Vi har derfor besluttet at skifte læge, da serviceniveauet er under al kritik, og man ikke bør behandle patienter på denne måde.

30 januari 2026
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Kan ikke anbefale alles lægehus.

Alles lægehus i Tårnby Amager.
Det var en god læge praksis under Felix Barkowski.
Da lægepraksis gik over til at være en del af alles lægehus, blev det til en sjusket praksis med fejl og unødvendige prøver. De aflyser eller ændre på aftaler, så man ikke formår at får svar på livsvigtige prøver. Henvisninger glemmes når de bliver afvist, hvilke resultere i et længere sygefraværs forløb. De har absolut ikke styr på aftaler, prøver eller andet. Den eneste grund til at de får 2 stjerner, skyldes at tonen når man er til konsultation er god, men med lidt opfølgning. Der findes da også nogle gode læger og sygeplejersker, men de mangler virkelig struktur. Dette har resulteret i at jeg har fået anden læge efter at have haft den sammen fra 2009 til 2025. Ærgeligt.

8 december 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Allerlægehus Kolding er lukket og har…

Allerlægehus Kolding er lukket og har ikke sendt min patient journal videre. Når man ringer til deres hovedkontor kan de ikke svare på noget som helst men siger bare man skal sende en mail. Dybt useriøst firma!

31 oktober 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Så ringe behandling. Kun envejskommunikation og vil slet ikke høre på hvad jeg forklarede.

31 oktober 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

5 gang hos lægen uden nogen lægeattest.

Nu er det femte gang jeg har vært inde hos dem, fordi jeg skal bruge en lægeattest til bilkørekort.
Nu har jeg fået endnu en tid om 2 måneder og de vil ha mig til at finde en journal som de selv kan slå op i deres system. Hvis jeg kunne efterlade en 0 stjerne havde jeg.

17 oktober 2025