Allesvoordeliger.nl

Wanbetaler Emil van der Zande. Dit bedrijf laat transport verzorgen, betaalt zijn rekening niet en reageert vervolgens nergens meer op. Niet voor niets zijn de andere beoorde... Toon meer

Bestelde 9 februari een tart voor 41 euro kreeg bericht dat product via post nl zou komen tot nu toe 14 maart niets ontvangen Krijg geen antwoord op mail bericht ook telefonisch contact is niet mo... Toon meer

Deze week een paar ritsen besteld en daarbij initieel een verkeerde kleur ontvangen. Dit is direct gecorrigeerd en de juiste kleur ritsen zijn snel nagestuurd. De verkeerd opgestuurde ritsen hoe... Toon meer

1. Buitensportwinkel
  2. Sanitairwinkel
  3. Kledingwinkel
  4. Elektrische apparatuur groothandel
  5. Messenwinkel
  6. Vijverbenodigdheden

Na jarenlang werkend in de kampeerbranche kreeg ik in 2015 de diagnose MS en werd afgekeurd. Ik kon hier niet mee leven. stilzitten lukte niet en ik gestarte Allesvoordeliger.nl Het begon met kampeerartikelen en zwembaden en is gegroeid. Je vindt nu tenten, kampeerartikelen, zwembaden en aanverwante, sanitair, sieraden en horloges en vele artikelen meer bij ons. Alle winst die wij maken doneren wij aan goede doelen etc. aangezien ik van een uitkering leef en zo helpen we de maatschappij mooier maken. Het assortiment blijft groeien en daarmee ook ons team dat u graag helpt.

Mensen keken ook naar

Wanbetaler Emil van der Zande.

Wanbetaler Emil van der Zande.

Dit bedrijf laat transport verzorgen, betaalt zijn rekening niet en reageert vervolgens nergens meer op. Niet voor niets zijn de andere beoordelingen ook verre van positief en zijn reactie spreekt voor zichzelf.

Hieronder ter info de communicatie. De aanvraag en boeking betrof 1 pallet en gaandeweg werden de "eisen" aangescherpt (onder andere een pallet extra en palletruil waardoor het transport duurder werd)

5 maanden geleden (do. 14 nov 2024 14:27)

Aan: freightwatch.eu

natuurlijk was het akkoord
ik had wel verwacht dat dit gehaald was

mvg

Freightwatch | Weborder schreef op 13.11.2024 15:59:
Goedemiddag,

Deze boeking wijkt af van onze standaard tarieven en/of voorwaarden (i.v.m. palletruil en bellen vooraf). Uiteraard gaan we dit Benelux transport direct voor u verzorgen, maar wel tegen een aangepast tarief. Via deze link [2] kunt u de voorwaarden nog eens rustig nalezen. Freightwatch is expediteur [3] en een bemiddelaar in transport. Tussen de opdrachtgever en Freightwatch bestaat daarom een expeditieovereenkomst.

Uw tarief voor deze zending bedraagt all-in 135 euro en een eventuele second stop belasten we door tegen 100%

Graag ontvangen we een akkoord hierop voordat deze zending wordt geboekt.

Met vriendelijke groeten/With kind regards/Mit freundlichen Grüβen,

13 november 2024

Antwoord van Allesvoordeliger.nl

Deze man biedt een prijs en tijdens het transport wordt de prijs keer op keer duurder. Oplichter

Geen levering besteld en betaald artikel

Krijg geen antwoord op mail bericht ook telefonisch contact is niet mogelijk
Vermoed oplichting helaas

9 februari 2025

Beste Ik verkoop geen Tart, graag een reactie

Waardeloze website! KOOP HIER NIET

Op 24 februari een disselslot gekocht voor 19,50. Ik betaalde €25,85 incl verzending. Het is nu 7 maart en tot op heden niks ontvangen. Er is een melding dat het pakket ‘onderweg’ is, maar ik vermoed dat m’n geld weg is. Jammer dit. Het contact met de eigenaar van de website verloopt stroef. Men wil het verlies niet delen en neemt geen enkele verantwoordelijkheid.
Kijk nu eens hieronder naar alle reviews: de eerste vijf geven exact hetzelfde beeld als wat ik beschreef.
KOOP HIER DUS NIET.

Ook de onderstaande reactie geeft werkelijk geen pas. Ík kies niet voor een verzendlabel, dat doet de verzender! Ik betaal me alleen scheel voor de verzendkosten! En ik ben onbeleefd? Ik ben nog nooit zo onfatsoenlijk en leugenachtig behandeld als nu. Gelukkig gaat het ‘maar’ om ruim €25,-. Ik zeg: veel plezier ermee en tot nooit!!

7 maart 2025

Antwoord van Allesvoordeliger.nl

U heeft een disselslot gekocht via marktplaats en gekozen voor een verzendlabel dat wij normaal niet gebruiken.
Dat de verzendende partij uw pakket kwijt is. dat is jammer te noemen.
dat wij alsnog uw pakket proberen te achterhalen vond u niet snel genoeg gaan en werden wij tot op de zondag meermaals per dag met grote mond behandeld waarna wij u hebben laten weten dat wij niet verder, voor u, de postdiensten een onderzoek laten vervolgen.
Volgens mij heeft u de label aangeschaft en dan dient u ook dit met hen te doen.

Door de grote mond hebben wij besloten uw werk dan ook niet verder te doen.

Mocht u zich wel weer netjes kunnen uiten willen wij alsnog dit verder voor u, samen met u, doen

LET OP

Na meerdere malen contact te hebben gezocht met de belofte u hoort van ons nog steeds geen bestelling binnen en ook geen gehoor na aanleiding van mijn belletjes. Zo jammer dit volgende ronde iets meer betalen aan een bedrijf waar het niet op vrijwilligers draait.

3 maart 2025

Betaald maar geen levering

Bij deze club een lamp besteld voor onze camper. Betaald en een automatische mail gekregen dat we binnenkort informatie krijgen over de levertijd.

Daarna niets meer gehoord van hen. Meerdere mailtjes gestuurd, maar nooit antwoord gekregen. Kortom, geld kwijt en geen lamp.

Wees gewaarschuwd, hier niets kopen.

20 januari 2025

Antwoord van Allesvoordeliger.nl

Beste Hansie. Kunt u mij een keer bellen. Ik heb namelijk van u geen mail en geen bestelling voor zover ik kan zien.
Ik weet niet of u een andere naam heeft dan Hans vandaar dat ik niet verder kan zien.
0653594748 is het nummer

Zeldzaam slecht.....

Op 9 Januari een bestelling gedaan bij dit clubje.
10 Januari keurig bericht ontvangen dat mijn bestelling was verzonden.
Omdat ik echter geen meldingen kreeg in mijn Post NL app heb ik 13 Januari contact gezocht via e-mail.
Geen reactie...
14 Januari heb ik telefonisch contact opgenomen.
Er werd mij toegezegd dat mijn bestelling dezelfde dag nog zou worden ingepakt en verzonden.
Echter, wederom geen melding van Post NL dus heb ik maar een e-mail verstuurd met een verzoek om duidelijkheid.
Geen reactie...
Vandaag een formele ingebrekestelling verstuurd en bezig met de voorbereiding van juridische stappen..

Mijn advies: Beter zoek je een alternatief dan dat je het bij Allesvoordeliger.nl gaat bestellen.
Tenzij je van ergernissen houdt....

15 januari 2025

Beste,

Wat jammer dat u het niet eens was met de iets langere verzendtijd. Dit wil uitschreeuwen, ons bestoken met mail, telefoon en app terwijl u daarmee misschien wel de inpakker zo druk heeft bezig gehouden dat de zending later klaar was.

Zoals aangegeven zijn wij allemaal vrijwilligers in het bedrijf en krijgen niet betaald.
Wij trachten alles zo snel als mogelijk te versturen en dat dan ook nog tegen een lage prijs waardoor u ruim 20 euro minder heeft betaald dan u bij andere had gedaan.
Er is u zelfs gevraagd of het fijn zou zijn wanneer wij gewoon de order zouden annuleren zodat u elders veel sneller geholpen kon worden maar wel tegen 40% hogere prijs.

Dat wilde u echter niet.

Nogmaals wij werken zo snel we kunnen en door factoren van Griep bij enkele medewerkers en alle anderen sowieso 100% arbeidsongeschikt en vrijwillig aan het werk zijn in dit bedrijf, dat overigens ook nog eens alle winst die het maakt schenkt aan goede doelen, waardoor zelfs de eigenaar geld moet bijleggen om dit te kunnen doen en blijven doen.

Zoals u aangaf had u daar geen respect voor en hadden wij gewoon te zorgen dat u voor alle anderen kwam terwijl duidelijk op de website stond. i.v.m. enorme drukte worden de bestellingen momenteel minder snel verwerkt.

Om dan iemand met appjes te bestoken met teksten als Ik geef u hierbij een formele ingebrekestelling.
Dit dient u aangetekend te doen en per post.
Ook kan dit niet na 3 werkdagen omdat het u niet snel genoeg gaat, u een slechte relatie heeft, u zich ergert aan uw werkplek of welke reden dan ook dat u reageert op de manier zoals u doet.

Uw bestelling is idd niet 3 werkdagen na de dag van de bestelling (tot 15.00 daarna geldt de dag later) maar dag later verstuurd dan normaal gedaan zou zijn en de zending is slechts 1 dag onderweg geweest.
Wel is de 14de de bestelling ingepakt zoals beloofd maar dit lukte niet voor de aanlevertijd van PostNL 16.00 uur

Dit is voor miljoenen online kopers helaas niet zo geweest en die hebben dankzij de drukte bij webwinkels en verzendpartners .

Mocht u echter sneller geleverd willen krijgen dan niet op momenten bestellen dat webwinkels overuren draaien.

Ik hoop dat u anderen die arbeid verrichten en trachten zo goed als mogelijke daden te verrichten kunt laten merken dat u menselijk kunt zijn.
De medewerker die u aansprak op de app was zo beduusd. Ik dacht alleen, behandel mensen zoals je zelf ook behandeld wil worden.
Om die reden ben ik netjes tegen u gebleven tot ik hier nogmaals u terugdenk aan u door de manier van schrijven hier.

is het niet verstandig om hulp te zoeken? ik kan u dit wel aanraden en verzoek u dan ook gewoon na dit niet meer bij ons te bestellen maar elders een veel hogere prijs te betalen

Met vriendelijke groet
Harrie

Euromunten gekocht

Euromunten gekocht voor een bedrag van € 697 nooit geleverd. Het geld is teruggevraagd, dan kwam er een reactie ze zijn opgestuurd. Bewijs dat ze zijn opgestuurd na vele berichten, telefonisch contact en aangetekend schrijven nooit ontvangen.

16 augustus 2024

Leuke webshop, slechte communicatie.

Leuke online webshop met spotgoedkope producten. De beste man runt de toko alleen en kan het aantal orders en mailtjes niet aan helaas.
Ik had een mooie kachel besteld, kreeg na 2 dagen een verzendbevestiging, zou er binnen 5 werkdagen zijn. Ik heb 2 weken gewacht en niks in huis, ook de beloofde track & trace code niet ontvangen. Meerdere mails gestuurd en ook via de webshop contact opgenomen, mocht niet baten helaas. Na een belletje om 10 uur sochtens nam de beste man (eigenaar vd webshop) op, benoemd nog te willen slapen? Of ik na 1 uur ff opnieuw wil bellen. Na 1 uur 5 belletjes gepleegt, nam bij de laatste eindelijk weer op. Vreemd verhaal over de leverancier en dat het er precies de dag dat ik bel had moeten zijn. In mijn beleving onzin, hij was de order gewoon vergeten denk ik.
Maar de beste man hield zich aan zijn woord, ik belde op maandag en de order zou op de donderdag geleverd worden bij mij en dat is gelukt.

Je krijgt van mij 3 sterren Emiel. Puur omdat jij je zaken niet op orde hebt en erg moeilijk te bereiken bent. Het is geen service om iemand zonder bericht ruim 3 weken te laten wachten op zijn bestelling. Een mailtje was gepast geweest en dan had ik een stuk meer begrip gehad voor de vertraging. Helaas, volgende keer beter!

16 november 2024

Antwoord van Allesvoordeliger.nl

Beste Siemen, U heeft gelijk dat ik meer op de levering had moeten letten en dat heb ik u ook aangegeven maar zoals vermeld had ik destijds een kleine terugslag gehad en was ik door enorme drukte zo vermoeid geraakt dat ik met geluk 3 uur per dag wakker was.
Dit is echter geen excuus en ik heb dan ook enkele weken de rem erop gezet waardoor ik nu zelf pas de mails lees en reageer, alle dingen weer oppak waarover notities klaar liggen en ga werken om binnen no time weer op niveau kom waarvan alle mensen blij worden.
Wel zal ik de kassa in de webwinkel vaker gaan sluiten om de rust te kunnen nemen om niet weer extreem veel last van MS verschijnselen als vermoeidheid yte krijgen. Daarnaast is verkleining in het assortiment gebracht.

De Extreem lage prijzen blijven wel. de grotere artikelen die veel energie vergen met inpakken, wegbrengen etc die komen niet meer terug.

Ps. ik was u niet vergeten. dit kan ik u aantonen door een pakbon te tonen waarop u dit kunt zien. Ik had u wel beter op de hoogte moeten houden en daarvoor nogmaals excuus

Super goed geholpen

In de eerste instantie een bestelling niet helemaal goed gegaan (buiten de schuld van de verkoper om overigens) maar werd super goed opgepakt! Geweldig alternatief gekregen, super communicatie. Vriendelijk, snel en klant gericht. 100% tevreden. Dankjewel

6 november 2024

Ik heb een pomp besteld en betaald maar…

Ik heb een pomp besteld en betaald maar niets ontvangen contact gezocht via de site , telefoon , mail en SMS maar helemaal geen reactie
Terwijl ik bericht heb gehad dat deze verstuurd is dus helemaal niet tevreden
Kunt u dan wel even het geld terugboeken
Mvg Dick

29 augustus 2024

Beste Dick,

Het is bij u inderdaad fout gegaan aangezien wij de bestelling hebben doorgezet naar de leverancier.
helaas is de pomp voor de thetford toiletten niet verkrijgbaar.

Ik ben verder gewoon vergeten u te bellen. Mails gaan langzaam aangezien ik bijna niet meer kan zien en enorm achter ben gaan lopen na een terugslag in gezondheid.
Ik werk hard om dit bij te trekken en heb ook de winkel te koop staan en alles afgeprijsd.
Ik redt het namelijk lichamelijk niet meer

Maar goed. Het is niet goed te praten.
Uw betaling is ook direct teruggeboekt. Er zit meestal een dag verwerkingstijd van de bank tussen

Ik had een minishaver besteld

Ik had een minishaver besteld. Kreeg geen bevestiging van de aankoop in mijn mail. Derhalve heb ik dit bedrijf gebeld waar mijn shaver bleef. Deze had ik ook al betaald. Kreeg als antwoord, we hadden er nog één maar zat in een verfrummelde verpakking. De rekening was zgn al gecrediteerd, maar ook dat hadden ze niet gedaan en het frappante is dat de shaver nog steeds online te koop staat. Ik vind dit oplichterij, gezien ik mijn geld niet terug heb, geen bevestigings email, geen track and trace. Schandalig. Als dat ding niet meer te koop is, dan haal je dit toch van de site? Ik koop hier nooit meer een artikel. Voor mij is dit een onbetrouwbaar bedrijf!

5 juli 2024

Beste Maria,
Wij hebben u inderdaad gemeld dat de shaver gecrediteerd is en wij hebben de dag van de bestelling ook direct de betaling terug geboekt. Jammer dat deze mails Waarschijnlijk in uw spambox zijn beland. Daarvoor mijn excuses.

Bij ons is het bedrag dat u heeft betaald een kleine 15 euro op de dag van de bestelling 25-06-2024 terug geboekt op uw rekening,

Ook de reden die wij hebben om dit te doen namelijk een productfout waardoor wij het niet veilig vonden deze shaver aan u te leveren aangezien de aanhechtingen versmelten en u dan ook direct gevaar zou kunnen lopen waardoor ook alle andere shavers van dit type nu worden terug geroepen door de fabrikant is totaal anders dan een verfrummelde verpakking.
Dan zouden wij alsnog de shaver hebben retour betaald echter hem toch hebben verstuurd. Altijd met een uitleg erbij zoals u die ook in uw mail heeft ontvangen ten tijde van de terugboeking.

Een track en trace overigens of bevestigingsmail krijgt u altijd na de bestelling of na de verzending.
Wanneer u in uw spambox kijkt kan hij daar in zitten. U zal direct zien dat wij totaal niet zijn wat u zegt maar juist heel goed en concreet hebben gehandeld en uw veiligheid boven de winst van het bedrijf hebben staan.

Op onze site ziet u het artikel ook met de tekst terugroepaktie staan. DIt doen wij niet voor niets

Met vriendelijke groet
Allesvoordeliger.nl

Na eerst wat problemen met een verkeerd geleverd artikel is dat helemaal goed gekomen en er werd zelfs een klein presentje toe gezonden. Goede service. Ook het idee dat de winst naar goede doelen gaat vindt ik uitermate sympatiek. Beste Emil, zorg ervoor dat je snel op reacties van je klanten reageerd en het komt helemaal goed.

16 mei 2024

Beste Donald,

Allereerst nogmaals mijn excuses dat u 1 correct en 1 fout artikel heeft ontvangen. Dit is niet goed te praten
Ik ben wel blij dat u de oplossing waarderen kunt en dat u een goed gevoel aan de koop heeft overgehouden.

Wanneer er een probleem mocht zijn ben ik haast 24 uur bereikbaar en mails beantwoord ik niet snel genoeg helaas door een enorme groei die we doormaken echter hoop ik dat snel met een medewerker extra te kunnen tackelen.

Verder hoop ik u in de toekomst nogmaals te mogen helpen en ook als het vragen zijn die u heeft over producten van mij of van een concollega bedrijf beantwoord ik die graag aan u.

Ik wens u een fijne vakantie en misschien tot een volgende keer.

Met kamperende groet (-;

Top topper

Lees hieronder een paar “slechte” reviews, wat mij verbaasd. Na het eerste contact, vanwege een verkeerde levering, is er heel veel moeite gedaan om het recht te zetten en dat is uiteindelijk ook gelukt. Met excuses en een aardig presentje was het prima opgelost.

22 april 2024

Supertentje gekocht bij…

Supertentje gekocht bij allesvoordeliger, scherpe prijs, snel geleverd wat wil je nog meer, oja, ze doneren wat van het geld aan het goede doel! Daarom deze review.

10 november 2023

Antwoord van Allesvoordeliger.nl

Hoi Kees, dank voor de review. wat aardig van u. Het geld overigens doneren wij niet aan het goede doel. wel alle winst die wij maken. Wel moeten wij natuurlijk weer nieuwe items kunnen kopen en daarom doneren wij enkel de volledige bedrijfswinst aan diverse goede doelen.
Maatschappelijk ondernemen is enorm belangrijk en ik ben je dankbaar dat u dit ook kunt waarderen.

veel plezier van je tentje.
Met kamperende groet

Tent gekocht bleek 2e hands te zijn

Tent gekocht, voor 400 euro en deze was gewoon 2 e hands ! 2 brandgaten in grondzeil, en lekte bij rits sluiting. Na contact te hebben gehad kreeg ik als antwoord : je zult het zelf wel gedaan hebben. Erg teleurgesteld in dit bedrijf, want ze gaan nu zelfs zeggen dat ik geen tent heb gekocht bij ze. Heel erg slecht van dit bedrijf ! ! !

23 augustus 2023

Niet anders dan TOP!

Niet anders dan TOP!! Zeer tevreden over de Service en het Contact met deze bijzondere ondernemer met een prachtige en unieke ondernemers visie.

21 juli 2023

Prima prijzen en prima service

Na lang zoeken een mooi backpack kussen van een top merk kunnen vinden voor een uitstekende prijs, veel goedkoper dan bij Bever enzo. Besteld, en dag erna was het thuis. Prima ervaring.

15 juli 2023

Antwoord van Allesvoordeliger.nl

Beste John, en met uw aankoop steunt u direct goede doelen, stichtingen en verenigingen. Alle bedrijfswinst wordt op die manier terug aan de maatschappij gegeven. Dus dank voor uw hulp

Bijzonder prettige ervaring

De verkeerd opgestuurde ritsen hoefden niet retour gezonden te worden, maar de verkoper Emil suggereerde de ritsen te houden en een donatie naar de voedselbank te overwegen. Dat heb ik dus direct maar even gedaan. Fijne winkel dit! En hoe bijzonder in deze tijd: een webwinkel met interessant assortiment, dat zaken doet zonder eigen belang maar zorgt dat de winst wordt gedeeld met mensen die het goed kunnen gebruiken.

Emil, jij maakt deze wereld een beetje mooier!

Groeten, Allert

1 juli 2023

Hoi Allert,
wat mooi dat u ons doel heeft behartigd en ook de voedselbank heeft meegenomen,

Meer kan ik niet wensen dat we samen als mensen meer en meer doen om honger en dergelijke uit de maatschappij te bannen.

Ik ben u daarvoor enorm dankbaar.

Mvg
Allesvoordeliger.nl

Verschrikkelijke “service” wat een zaak…..

Verschrikkelijk, wat een Clown deze verkoper…Ik bestel een pomp (Maas1000) via hun geautomatiseerde site (foto) en krijg een goedkoper (Maas700) type…Welke niet eens te bestellen was…Heleboel gemekker dat het allemaal aan mij zou liggen, maar geen enkele verklaring hoe dit nou zo fout heeft kunnen gaan! Totaal geen zelfreflectie. En al helemaal geen goede oplossing! bieden..Wat een zielig figuur….Pas op dus mensen!!!
Een gewaarschuwd mens telt voor twee.

Nu een reactie erbij gezet…dat ze ik ze “afgeperst” zou hebben…Haha; ik wilde een compensatie omdat ik een veel goedkoper onderdeel geleverd kreeg dan ik besteld had, en ja hun rekening klopte wel; alleen ik had een andere gekocht op hun site. Daarna geklaagd te hebben, hebben ze snel de foto aangepast! Zo lust ik er ook wel een paar. Losers!

31 augustus 2022

Antwoord van Allesvoordeliger.nl

Jammer dat deze nep review van de klant die korting wilde bedingen met een nep review nog steeds hier zichtbaar is.
Ik heb voor ieder die het wil zien de factuur nog liggen waarop duidelijk Maas 700 staat met dat ean nummer van dat artikel erop vermeld zoals altijd gebeurd.

Zou hem ook graag hier plaatsen zodat deze praktijken stoppen. Reden dat ik nu reageer. Juist weer het zelfde meegemaakt van een "klant" die het nodig vond mij te bellen en te dreigen met slechte review als ik niet € 200 korting zou geven.

WIJ DONEREN ALLE WINST AAN SCHOLEN, VERENIGINGEN EN GOEDE DOELEN.
WIJ HELPEN GRAAG MAAR ZIJN DEZE MANIER VAN KORTING BEDINGEN SPUUG ZAT EN DOEN VANAF NU AANGIFTE BIJ IEDEREEN DIE OP DEZE MANIER OP DE BESTE PLAATS WIL ZITTEN.

Hierbij het antwoord van Dhr Mark rogier op ons verzoek eerlijk te worden en deze review te verwijderen.
Dondersteen op! Je liegt! Ik wilde compensatie omdat ik iets gekregen had wat minder waard was dan dat ik via jullie site zag staan! En toen besteld had.
Beetje lopen janken over "afpersing"....Ik ben degene die gedupeerd is!
Dat je een rekening hebt met het verzonden onderdeel; ja, dank je de koekoek! Die heb ik ook ontvangen!
Maar de foto op jullie site stond een zwaardere pomp dan ik kreeg! En dat jullie na mijn opmerking snel een ander fotootje er op gezet hebben....Dát is fraude, trut!

Stelletje sukkels!

Wij hebben nu heer Rogier laten weten de originele factuur zonder zijn adres en telefoonnummer openbaar te maken.
Dit doen we dan ook vandaag direct

U kunt op de Facebookpagina van allesvoordeliger.nl de originele factuur zien.
Alsmede wat de volgende stap is die genomen gaat worden om deze beste man te tonen dat eerlijk het langst duurt
Oo