Goed advies gekregen en goede materialen. Zeker aan te raden Ik was op zoek naar een automatische lashelm en kwam met 2 dure helmen waar ik over twijfelde en ze adviseerde me zelfs een goedkopere... Toon meer
Helaas goede en slechte ervaring met dit bedrijf. 3 keer iets besteld wat vlot en correct geleverd werd. Helaas 1 product retour en na 3 maanden nog geen geld terug. Op e-mail wordt niet gereageerd,... Toon meer
Verkeerde product bezorgd, contact over gehad, dat verliep soepel. Juiste product zou zsm worden verstuurd, tot op heden nog niet gebeurd. Aanvulling: juiste laskabel ontvangen. Waarvoor dank.
Had 1 artikel niet in winkelwagen gedaan. Na whatsapp bericht met verzoek of dit nog aan bestelling kon worden toegevoegd kreeg ik bericht dat dit zonder enige kosten zou worden toegevoegd. Helemaal... Toon meer
Jouw lasklus begint bij AllesVoorLassen.nl! AllesVoorLassen.nl is het betrouwbare startpunt voor elke lasklus. Met een uitgebreid assortiment en online advies bieden wij kwaliteitsproducten aan met een altijd concurrerende prijs voor de lassende hobbyisten, zzp’ers en bedrijven in Nederland en België. Allesvoorlassen.nl wil de grootste online partner zijn en blijven voor lassende hobbyisten, zzp’ers en bedrijven binnen België en Nederland. Met passie voor de lastechniek streven wij naar de optimale online ervaring voor alle lassers. Dit doen we met een altijd concurrerend geprijsd lasassortiment bestaande uit kwalitatieve merken. LET OP: Sinds 5 juli 2023 is de website allesvoorlassen.nl actief onder een nieuwe eigenaar. Het domein is door ons gekocht uit het faillissement van Pomweld BV.
Pompmolenlaan, 3447 GK, Woerden, Nederland
Vraagt klanten om een review
Heeft 22% van zijn negatieve reviews beantwoord
Lasmachine besteld. Werkt top! Snelle levering

Het lastoestel is TOP!!
Het pakket heel vlot en netjes ingepakt aangekregen, bij eventuele vragen werd er onmiddellijk en vriendelijk gereageerd en goed opgevolgd.
Zeker een aanrader!!!

Antwoord van AllesVoorLassen.nl
In eerste instantie was mijn bestelling tijdens het transport zoekgeraakt. Onderzoek bij de vervoerder leverde niet direct resultaat. Toen werd de bestelling opnieuw (met een andere vervoerder) verzonden waarna ik het vervolgens snel in huis had. Bedankt daarvoor Jeroen (van AllesVoorLassen).

Antwoord van AllesVoorLassen.nl
Super service! Snelle reactie en aardige medewerkers. De service is veel beter onder deze nieuwe eigenaar. Top!

Antwoord van AllesVoorLassen.nl
Fijne communicatie en fijn advies, levering duurde iets langer maar er werd goed over gecommuniceerd.

Antwoord van AllesVoorLassen.nl
Het was snel bezorgd en ook de juiste spullen! Top kwaliteit

Antwoord van AllesVoorLassen.nl
Snelle levering, goede kwaliteit spullen. Eigenlijk alles top

Antwoord van AllesVoorLassen.nl
Aanvulling: juiste laskabel ontvangen. Waarvoor dank.

Antwoord van AllesVoorLassen.nl
Vandaag een reactie gekregen van "zogenaamd" de nieuwe eigenaar, die voor een appel en een ei alles heeft kunnen overnemen van een bedrijf pomweld die de mensen doelbewust bestolen heeft.Wel de lusten maar niet de lasten.
Schandalig dat dit zomaar kan gebeuren en ongestraft blijft.
Waar blijft de verantwoording van een curator????

Antwoord van AllesVoorLassen.nl
Ik krijg mijn pakket niet en krijg geen contact via e-mail.
Ik kreeg op 21 mei 2023 een track&trace van DHL, maar krijg steeds de melding dat het pakket nog niet is aangemeld. En nu lees ik hier dat het bedrijf failliet verklaard is enkel dagen na mijn laatste contact. Het gaat maar om een klein bedrag dus veronderstel ik dat ik mijn centen kwijt ben...

Antwoord van AllesVoorLassen.nl
Op 24-05-2023 is Pomweld Las- En Snijtechniek B.V.
alias "Allesvoorlassen.nl" te Heerhugowaard (Noord-Holland) door de rechtbank in Noord-Holland failliet verklaard. Als curator is aangesteld mr A.C.J. Hanrath. Het insolventienummer van deze zaak is F.15/23/113. De (hoofd)activiteit van Pomweld Las- En Snijtechniek B.V. is groothandel en handelsbemiddeling (niet in auto’s en motorfietsen).

Antwoord van AllesVoorLassen.nl
de eerste twee bestellingen (2020,2021) voor ca 35 en 90 euro verliepen prima.
Een nieuwe Kemppi voor 2209 euro besteld 24/4/2023.
Een enkel -geautomatiseerd?- emailtje ontvangen over het uitlopen van de levering : "zodra binnen versturen we"...daarna geen reactie op email.
Update: er schijnt een nieuwe eigenaar te zijn van het domein Allesvoorlassen.nl
En de eerste stap was bezwaar te maken tegen mijn review.
Veel plezier

Antwoord van AllesVoorLassen.nl
Bestelling betaald en wordt niet verzonden. Op mails en telefoon wordt niet gereageerd.
Dit wordt aangiften doen!
Snap niet dat je zo je bedrijf kapot kan maken

Antwoord van AllesVoorLassen.nl
50dagen geleden bestelling gedaan, niets gekregen.
Op emails wordt niet gereageerd en de tel.neemt men niet op.

Antwoord van AllesVoorLassen.nl
Zending niet compleet, op e mails geen reactie na enkele telefoontjes uiteindelijk alles wel geleverd, maar de communicatie is waardeloos en ik ga er zeker niet meer bestellen.

Antwoord van AllesVoorLassen.nl
Bestelling gedaan, zou binnen 10 dagen binnenkomen, geen bericht, geen antwoord op e-mails. Bestelling geannuleerd. De annulering werd genegeerd en werd toch verstuurd. Na vele e-mails een retournummer gekregen. Alles teruggestuurd. Sindsdien doodstil. Geen reactie, geen terugbetaling. Ik noem dit fraude en misleiding van je klanten.

Antwoord van AllesVoorLassen.nl
Verschrikkelijke service slecht bereikbaar weinig respons op mails product na anderhalve maand nog niet ontvangen geld nog steeds niet terug heel onprofessioneel raad je af hier te bestellen want het is een drama!

Antwoord van AllesVoorLassen.nl
Ik zie hier wat andere ervaringen maar binnen de 5 werkdagen lashelm etc binnen.
Goede prijzen en direct reactie op een vraag via de mail..
De helft van mijn bestelling is nooit aangekomen, ik heb Allesvoorlassen hier nu onderhand het afgelopen jaar 5 e-mails over gestuurd. En tot op heden nog geen antwoord gekregen.