3,5

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Helt igennem dårlig oplevelse

Virkelig dårlig, kold mad. Helt urimelige priser ifht kvaliteten. Vi betalte for meget og ejeren tilbud ikke at give de for meget betalte penge tilbage, da vi allerede havde betalt det næsten 200 kr for høje beløb. Absolut sidste gang vi kommer der

25 april 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Burger med masser af smag.

Tak for dejlig mad!
Familien var i påsken samlet i Fjellerup, hvor vi fik lyst til lidt andet en hjemmelavet mad og noget andet end påskefrokostbord. Vi blev enige om at købe noget take away og da vi alle kunne se os spise en burger faldt valget på “Alt til Dagen.”
Og sikke et valg!
Vi ringede og bestilte forud, da vi gerne ville hente i normal travl periode. Maden var klar til præcis den aftalte tid. Der var ingen ventetid, og der var masser af overskud fra personalet til både at tale med kunder og samtidig tage kundebestillinger over telefonen.
Da vi kom hjem med maden, blev vi heller ikke skuffede. Burgerne var virkelige gode. Stor bøf med masser af smag, frisk og sprød salat og tilpas med syrelige rødløg til at komplementere både cheddar og den sprøde bacon. Alt sammen samlet i en lækker brioche bolle.
Og til vores sprøde pommes frites var der en lækker dip lavet på mayo med lidt hvidløg og chili. Det gav en fin varme i kinderne uden at være for meget
Alt var virkelig godt afstemt og vi var alle fire enige om at sige mange gange TAK FOR LÆKKER MAD, Dimitris.
Vi kommer helt sikkert igen.

2 april 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nytårsskuffelse

Har lige spist Alt til Dagens nytårsmenu. Forventningerne var store, men hold da op en gedigen skuffelse. Gråt, præfabrikeret uden smag og æstetik. Intet grønt til at pynte og retter, der på ingen måde levede op til det lovede, selv brødet var hvidt og fra supermarkedets plastikpose. Hvis vi selv var gået i Netto og havde købt en gang slatten pålæg og paté, ville det have været bedre.

1 januari 2026

Nytårsmad i weltklasse…🤩

Har lige fået 2x nytårstapas fra Alttil dagen. Er du så færdig….. Dimitris og Co har lavet en fantastisk menu med gode råvarer med masse af god smag. Der var så meget mad at vi allerede glæder os til rester i morgen.
Meget store 5 stjerne herfra 🤩🤩🤩
Find nu et nyt sted i kan være efter August…👍

31 december 2025

Lækker burger.

Man får den bedste burger ved Alt til dagen.
Lækker brød, bøf og tilbehør.
Venlig og hurtig betjening.

11 oktober 2025

Det er godt!

Som hyppigt ferierende i Fjellerup, så gør vi vores for at bruge og støtte de forretningsdrivende i lokalområdet. Derfor skulle aftensmaden for os alle 6 prøves fra det forholdsvis nye Alt til dagen.

Vi bestilte take away i god tid, det var jo uge 30, og ankom til tiden for afhentning. Her var det positivt, at det varme først blev lavet helt til sidst, så alt stadigt var varmt og sprødt, da vi kom tilbage i sommerhuset.

2 røg på tapas, 2 på stjerneskud og 2 på burgere. Alle var positivt overraskede! Min egen BBQ burger havde saftig bøf, masser af smag, sprøde fritter og en god størrelse til en voksen mand.

Absolut meget rimelige priser for et godt måltid, hvor last minute tilberedning af friske råvarer gør en klar forskel!

Vi kommer helt sikkert igen ;-)

24 juli 2024

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.