Personlig betjening og fine sommerhjul til konkurrence dygtige priser. Hentede virkelig fine originale VW dæk og fælge ved firma i Viborg. Trods ALUCENTER er en onlinebutik var ejerne så flexible a... Toon meer
Gode originale vinterhjul til en fair pris. Jeg købte vinterhjul til min Skoda Elroq - betydeligt billigere end hos en autoriseret forhandler. Paletten ankom godt emballeret og alt så ud til at være... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Alucenter.dk er et web-firma med speciale i originale alufælge af anerkendte kvalitetsproducenter som Audi, Mercedes, BMW og VW.
Nissenparken 15, 8870, Langå, Denemarken
- 93 91 07 92
- alucenter.dk@gmail.com
- alucenter.dk
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Det er ved reklamation det gode firma viser sig.
Købte vinterhjul hos Alucenter i efteråret. Hurtig levering og god oplevelse hele vejen igennem. Da centerkapslerne senere viste tegn på misfarvning, blev reklamationen håndteret hurtigt og uden problemer, og jeg fik tilsendt nye kapsler med det samme. Super kundeservice.
Personlig betjening og fine sommerhjul…
Personlig betjening og fine sommerhjul til konkurrence dygtige priser.
Hentede virkelig fine originale VW dæk og fælge ved firma i Viborg.
Trods ALUCENTER er en onlinebutik var ejerne så flexible at jeg kunne afhente hjulene og køre direkte til montering.
Tak for handlen. Er meget glad for mine hjul.
Seriøs og serviceminded leverandør
Meget serviceminded behandling fra først til sidst, specielt fra Karoline - hun har virkelig styr på sine produkter. Gode priser. Hurtig ekspedition. Gode originale produkter.
5 stjerner ubetinget
Meget serviceorienteret behandling fra første henvendelse. Fair priser. God behandling.
Jeg plejer aldrig at skrive en anmeldelse herinde, men Karoline fortjener 5 stjerner.
Hurtig og god hjælp
Hurtig og god hjælp - jeg var sikker på, at jeg fik nogle dæk+fælge der passede til min bil, og leveringstidspunkt blev aftalt og overholdt 100%
God oplevelse
Godt udvalg, fornuftige priser, superfin service og levering hurtigere end forventet.
Gode originale vinterhjul til en fair…
Gode originale vinterhjul til en fair pris.
Jeg købte vinterhjul til min Skoda Elroq - betydeligt billigere end hos en autoriseret forhandler. Paletten ankom godt emballeret og alt så ud til at være i perfekt stand. Levering tog lidt tid, med er forståeligt i vintersæson. Alt i alt er jeg meget tilfreds med både pris og kvalitet.
Gamle vinterdæk
Jeg har lige monteret mine spritnye vinterhjul fra Alucenter men opdagede, at vinterdækkene er produceret for 3½ år siden. Jeg er i tvivl om det har en reel betydning, men det var i hvert fald ikke det, jeg forventede i købssituationen.

Antwoord van Alucenter
Ufattelig dårlig respons ved henvendelse
Fatter ikke der er så gode anmeldelser her. Har skrevet flere gange til dem, dels på deres link til spørgsmål og dels på mail. Men svar kommer der intet af
Mærkeligt firma
Mærkeligt firma, når man kikker på vinterhjul står der man kan stille spørgsmål, men de svare ikke, så nu har jeg købt hos Bigwheels.dk, de svare med det samme, og har et kæmpe udvalg, og der er alt med i tilbehør og fri fragt, hos Alucenter.dk er der ingen af delene, de tager næsten 1000 kr i fragt, har aldrig oplevet noget lignende.
Denne anmeldelse kunne være undgået, hvis man gav kunderne en ordentlig service
Skal lige siges, at både mail og tlf var oplyst
Meget hyggelig service
Meget hyggelig service, gode priser, levering som aftalt.
Tak for en god handel

Antwoord van Alucenter
Alucenter kan varmt anbefales
Alucenter kan varmt anbefales. Har købt 4 originale VW vinterhjul ca. kr. 4.000,- billigere end hos VW, som i øvrigt ikke kan levere dem for tiden. Meget hurtig levering og super kundeservice, hvor intet var overladt til tilfældighederne.
God og hurtig betjening.
God og hurtig betjening.
Varen er som lovet og det samme med prisen som er 5000kr mindre en vw s priser
5 stjerner til Kaoline og Alucenter.
5 stjerner til Kaoline og Alucenter.
Købte 4 vinter hjul til min Mercedes eqa.
Vil i høj grad anbefale Alucenter.
God og hurtig service
Bestilte 4 vinterhjul med dæk. Jeg havde dog fået angivet forkert husnummer. Skrev mail fra hjemmesiden omkring problemet. Fik den følgende dag en opringning fra Karoline. Fejlen blev rettet og jeg havde hjulene få dage senere. Super god service.
En god købsoplevelse, fantastisk kundeservice, de varmeste anbefalinger herfra.
Jeg købte et sæt vinterhjul (dæk og fælg) til ID5. Der var fra start god kundeservice fra Karoline, hurtig svar på alle spørgsmål, samt en rigtig god løbende opfølgning. Trods forventede længere leveringstid grundet snevejr holdte de tiden. Alt spiller, derfor de varmeste anbefalinger herfra.
Jeg kan HELT KLART ANBEFALE…
Jeg kan HELT KLART ANBEFALE Alucenter.dk! Jeg har handlet hos dem 2 gange (sommer/vinterfælge), senest her i december 2023. Begge gange var en meget POSITIV oplevelse. Karoline var effektiv til at hjælpe med at finde passende & flotte fælge til min BMW (den ene gang var det inkl. dæk). Hun svarede meget hurtigt & overskueligt med relevante muligheder inkl. billeder, og endda også med meget rimelige priser. Hun orienterede tydeligt omkring levering, og hun fulgte straks op i forhold til den tyske leverandør, da der pludselig opstod en snestorm (som kunne tænkes at påvirke leveringen) samt holdt mig 100% orienteret via telefon/sms i forløbet. Alt var perfekt, og jeg vil helt sikkert handle der igen :-)
Kompetent, venlig og effektiv kundeservice
Jeg søgte på et sæt vinterhjul, og fandt hvad jeg søgte. Havde et par spørgsmål ang. et aktuelt tilbud og skrev til Karoline. Hun ringede tilbage kort tid efter, og jeg fik god rådgivning og hun sendte links til yderligere info. Enkel og overskuelig bestilling på deres hjemmeside, og levering til døren. Det har været en meget positiv oplevelse.
Fantastisk service
Jeg skulle bruge et nødhjul til VW Touran , fik super rådgivning af Karoline, både på mail og sms.
Kan helt klart anbefales
En helt imponerende oplevelse!😊
En helt imponerende oplevelse!😊
Fra bestilling til slut var jeg i helt trygge hænder hos Karoline😊
Hun har været på hele tiden, og der har været svar på alle spørgsmål, og svarene er kommet indenfor få minutter.
Jeg kan anbefale dette firma til alle andre!
De er helt suveræne!👍😊
Og så er de rigtig BILLIGE!😉😊
Lees meer over geverifieerde reviews.