Alles verliep van A t/m. Z snel, duidelijk en fantastisch. Een enorm groots magazijn- en opslagunit van Alvero vol met kantoormeubilair om heel Kantoor-Nederland te kunnen voorzien, waarvoor mijn com... Toon meer
Ik heb een in hoogte verstelbaar bureau en een bureaustoel gehuurd i.v.m. het 'opeens' verplicht thuis moeten werken sinds afgelopen maart '20 n.a.v. Corona. Ik had dus snel iets nodig! Alvero heeft... Toon meer
De offerte aanvraag verliep moeizaam, na een aantal reminders kwam er uiteindelijk toch een reactie met prijsopgave. Transporteur zou 1 uur voor aflevering bellen, kreeg alleen een SMS dat hij over 15... Toon meer
Prima meedenkend, samen zijn we er vrij gemakkelijk uitgekomen. Levering op tijd. Enig klein minpuntje was 1 sleuteltje per locker ( voor scholieren.....) maar dat hebben we zelf al opgelost.
Alvero is al 35 jaar dè specialist in het tijdelijk verhuren van kantoormeubilair.
Mechanisatieweg 8, 4906 AE, Oosterhout, Nederland
- +31 162 447 337
- info@alvero.nl
- alvero.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zeer aan te raden
Erg prettige communicatie, snel, duidelijk en komen afspraken heel goed na!
Prima contact
Prima contact, op tijd geleverd en opgehaald. Meubilair was precies zoals verwacht.
Fijne contacten met uw medewerkers!
Er is goed met onze wens en vraag omgegaan. Snelle reacties gehad met aanbiedingen!
Ik huur al jaren zakelijk meubilair bij…
Ik huur al jaren zakelijk meubilair bij Alvero. Ook de afgelopen keer toen ik verhuisd ben met ons kantoor zijn we enorm goed geholpen en zijn we erg tevreden over de menselijke communicatie, antwoordtijd, bereikbaarheid en service.
Prima service en leuk contact met…
Prima service en leuk contact met Wil-Jan Tielemans. Keurig op tijd geleverd op locatie en allemaal nieuw meubilair. Onze klant is zeer tevreden.
alles snel en goed geregeld
alles snel geregeld, duidelijke communicatie, gewoon heel tevreden!
Betrouwbaar en fantastisch bedrijf
Betrouwbaar en fantastisch bedrijf. Huur al jaren spullen van ze voor de grote filmfestivals van Nederland en ze leveren altijd op tijd en zijn flexibel!
Uitstekende service
Uitstekende service, behulpzame en vriendelijke medewerkers en prima kwaliteit meubels!
Heel fijn
Heel fijn, goed contact, afspraken zijn netjes nagekomen.
Nakomen van de afspraken en keurig…
Nakomen van de afspraken en keurig nette medewerkers die zorgvuldig met de nieuwe meubels omgaan
Fijne mooie producten
Fijne mooie producten, betrouwbaar en flexibel bedrijf ! Fijne partner om me samen te werken.
Facturatie is niet op orde bij Alvero
Facturatie is niet op orde bij Alvero. Ik vraag al geruime tijd om 1 verzamelfactuur voor alle produkten die wij maandelijks huren van jullie. Bij de extra bestelling voor Kaatsheuvel Theresiaschool (ook een opvanglocatie) heb ik doorgegeven dat de factuur hiervan naar mij op het Galgeneind 6 in De Moer kan met omschrijving huur 2 kasten Theresiaschool Kaatsheuvel. Nu kreeg ik afgelopen week 8 pagina's verdeeld over factuur 12506783 is al een verzamelfactuur, factuur 12507069 voor de Gasthuisstraat 9 in Kaatsheuvel en factuur 12507925 ook weer een verzamelfactuur die mij niets zegt???? Corne is het aan het uitzoeken bij jullie
Eenvoudig bestelproces
Eenvoudig bestelproces, vriendelijke en behulpzame chauffeur/monteur
Leuk en vlot contact bij de boeking en de levering.
Leuk en vlot contact bij de boeking. Prima service met super vriendelijk personeel bij de levering. Proper materiaal.
Ik werk al jaren samen met Alvero en ze…
Ik werk al jaren samen met Alvero en ze zijn snel, betrouwbaar en flexibel!
Fijne partner
Alvero is een zeer interessant en fijn bedrijf als het gaat om meubelverhuur. Het team staat altijd voor je klaar waar nodig.
Ga zo door jullie!
Spullen moesten geannuleerd worden…
Spullen moesten geannuleerd worden krijg je geen bericht over maar wel tijdstip van bezorging, ga je bellen is het ohw ja is wel geannuleerd maar tja ik weet van niks is chauffeurs rooster. Dan denk ik waar blijft de communicatie in dit soort bedrijven? Had heel ochtend zitten wachten! Best onprofessioneel! Degene die ik aan de lijn had was ook zeker niet klantvriendelijk

Antwoord van Alvero Kantoormeubelverhuur bv
Belachelijke service, asociaal
Belachelijke service. Zeer onvriendelijke chaffeur, zonder dat dit vooraf wordt aangegeven verwacht hij dat je zelf de spullen komt optillen en gooit de spullen gewoon neer op de grond. Uiterst teleurgesteld over de service en bijzonder brutaal, verder zijn de spullen goed.
Aanvraag huurmeubilair
Aanvraag huurmeubilair, binnen 24 uur ontvangen wij een reactie en is het ook geregeld.