1. Onderwijsbenodigdheden winkel

Groot assortiment aan islamitische boeken in het Nederland, Engels en Arabisch. Islamitische speelgoed voor kinderen. Islamitische kleding voor zusters, broeders en kinderen. Arabische parfums en soennah producten.

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

Geweldige service en zeer betrouwbaar

Ik zocht al maanden naar een Mushaf van de qiraat Khalaf ʿan Ḥamzah, maar zonder succes. Via WhatsApp heeft de verkoper mij supervriendelijk geholpen, me op de hoogte gehouden en de Mushaf in no time voor mij geregeld.

Ik bestel al twee jaar regelmatig bij haar. Ze heeft een ruime keuze aan boeken, reageert snel en verzendt altijd vlot. Altijd tevreden geweest — een echte aanrader.

11 november 2025

Antwoord van Amaanah.nl

Dank je wel we zijn tevreden als de klant dat ook is. En helpen graag waar we kunnen omwille van Allah. 🌸

Maa shaa' Allah mooie winkel

Maa shaa' Allah mooie winkel. Het was een aangename ervaring. Mijn Online bestelling was perfect 👌

20 september 2025

Antwoord van Amaanah.nl

Zjazak Allahoe Gairen broeder. Alhamdoulillah dat je ervaring goed was.

Goed winkel zeker aanrader

Allahuma barik hele goeie online winkel, best goeie service ook Voraal via whatsapp. Ik snap niet waarom die slechte reviews heeft, de winkel is zeker veel verbeterd. Heb meerdere keren apart besteld en niet ontevreden geweest. Zeker een aanrader voor mensen die op willen doen naar kennis, Barakallahu feek

16 juli 2025

Antwoord van Amaanah.nl

Barak Allahoe fiek broeder voor je mooie woorden. We doen ons best

Tevreden klant

Ik ben erg tevreden over de aankopen bij amaanah.nl ze zijn klantvriendelijk ze beantwoorden je vragen snel via e-mail of via WhatsApp bestellingen worden snel verzonden en goed verpakt zodat ze niet beschadigd worden. Ik ben ook zeer tevreden met prijs kwaliteit top top shop.

14 juli 2025

Antwoord van Amaanah.nl

Dank je wel voor je lieve woorden. Klant tevredenheid is erg belangrijk voor ons.

Product na 2 weken nog niet binnen

Product na 2 weken nog niet binnen. Hopeloos bedrijf: claimt het al verzonden te hebben, maar ze delen geen track & trace OF bewijs van verzending. Wellicht dat ik het volgend jaar, of ergens na 2030 ontvang.

23 maart 2025

Zeer slechte communicatie en onprofessioneel

Ik heb nooit een bericht ontvangen over de status van mijn pakket, geen verzendbevestiging en geen referentienummer. Mijn mail met de vraag over de bestelling werd volledig genegeerd. Vandaag, na meerdere pogingen op WhatsApp kreeg ik letterlijk dit berichtje: "Ik ben in de moskee, kijk dat later na."

Ik reageerde hierop met: "Nogmaals, het is dringend omdat het voor Eid bedoeld is. Ik verzoek je vriendelijk om na het gebed zo snel mogelijk te reageren met de gevraagde informatie, zodat ik het pakket kan volgen." En alsnog krijg ik geen antwoord hierop.

Als mijn pakket verzonden is, hoort dat toch duidelijk via de mail gecommuniceerd te worden? Dit is echt extreem onprofessioneel en totaal niet klantgericht. Geen aanrader!

28 maart 2025

Toch dropshipping

Toch dropshipping.
Website bekeken en geen aanleiding om te twijfel of de winkel in NL stond. Niet dus
Update:
Winkel in Nederland Magazijn in buitenland .
Versturen meer dan 10 dagen.

7 maart 2025

Antwoord van Amaanah.nl

Als u goed heeft gekeken had u gezien dat we wel degelijk in Nederland zitten. Burgemeester van Houtplein 39 in Vlijmen!

Goede kwaliteit

Een fijne tie back khimaar gekocht die precies goed zit, de kwaliteit is goed en je krijgt waar voor je geld. Veel beter dan die dure merken die een rib uit je lijf kosten en niet van goede kwaliteit zijn. Mocht je nog opzoek zijn naar islamistische boeken dan ben je bij Amaanah zeker op het goede adres!

26 juni 2024

Ik begrijp eerlijk gezegd de negatieve…

Ik begrijp eerlijk gezegd de negatieve reviews niet. Ik was huiverig om te bestellen en heb toch maar de stap genomen na contact met Amaanah.nl via Whatsapp. Zeer klantvriendelijk en meedenkend. Ik had boeken nodig om cadeau te doen en gebedskleding. Alles was netjes geleverd en op de aangegeven datum.

Kortom Super tevreden!

25 juni 2024

Omar pop gekocht als kado voor mijn…

Omar pop gekocht als kado voor mijn kindje op eid dag. Op dezelfde dag gegeven en bleek dat hij het niet deed. Verschillende batterijen geprobeerd. Na contact te hebben gehad, hebben ze gezegd dat ik Duracell batterijen moet kopen. Had dat even gemeld op de website. Niet vriendelijk geholpen. Ik moest maar naar toe rijden voor een nieuwe pop. Vervolgens toch een retourlabel ontvangen. En nu 14 euro gepakt van mij zonder van te voren te overleggen, voor zogenaamd de verzendkosten en retourkosten. Dit was mij van te voren niet duidelijk gemaakt net zoals dat je Duracell batterijen moet aanschaffen wat ik overigens ook gedaan had. Uiteindelijk sturen ze een video van 1 minuut lang met verwijten en dat de pop het doet. Wie zegt dat het die pop van ons is. Waarom zou ik überhaupt de pop terugsturen als ie het gewoon deed? Deze pop wilde ik juist graag hebben voor mijn kind. Ze verwachtten ook nog eens dat je op Eid dag 50 km naar hun toe moet rijden om een nieuwe pop te halen. Echt waar. En dit moet een islamitische winkel voorstellen. Schaam je diep.

10 april 2024

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Je belde op de dag van Eid terwijl we met ons voet net buiten de masjid hebben gezet je was heel aanvallend. Ik heb je Eid moubarak gewenst en gezegd dat we op de dag van Eid niet werken en volgende dag alles zouden regelen. Je wilde komen vanuit omgeving Utrecht. Heb aangegeven dat we dan kunnen kijken of de zuster voor je daar naar toe kom zodat je het kon omruilen. Later gaf je aan dat het te ver was. Ik stuurde je gelijk een retour label. Echter het duurde even voor dat je het had terug gestuurd na dat ik je voor de tweede keer had herinnert. Na dat de pop was ontvangen heeft de medewerkster dit gelijk gecontroleerd het bleek te werken heb je daarvan ook het filmpje van gestuurd. In dit geval is het product niet defect en dus hoor je de retour kosten zelf te betalen en aangezien de te behouden producten onder het gratis bedrag komen dan vervalt gratis verzending. Ik schaam me diep ja voor mijn broeders en zusters wanneer ze onwaarheden verkondigen. Moge Allah ons vergeven en leiden en verenigen in het goede. Wassalaam

Niet doen.

Bestelling nooit ontvangen en ze reageren niet op mijn mails. Belachelijk.

11 april 2024

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Het spijt me dit te moeten lezen graag ontvang ik van je je bestel nummer dan zal dit zeker recht gezet worden.
We handelen alles altijd goed af maar we blijven mensen en kunnen ook fouten maken.

Wassalaam

Reviews in alle talen tonen. (18 reviews)