Pure oplichterij !!! Dit zijn oplichters. Waarschijnlijk een dropshipper. Mijn zoon heeft er begin februari een trui besteld en gelijk betaald ad. € 39,95. Tot op heden (bijna 8 weken later) nog stee... Toon meer
medio februari besteld en betaald. Niets ontvangen: behalve T&T ergens in China waar je niet wijzer van wordt. Ook meerdere malen gemaild. Onbestelbaar retour. Reinste oplichting. H. Vullinghs
Oplichters van de bovenste plank. Voor €50 een jas besteld. Had natuurlijk veel beter moeten kijken. Contact gegevens zijn er niet. Puur misleid door “amsterdam” denkend dat het een Nederlands... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Mensen keken ook naar
Nooit iets ontvangen
2 jassen besteld en nooit iets…
2 jassen besteld en nooit iets ontvangen als dit jullie manier van werken is ? regelrechte schande oplichters
Totaal andere kleding ontvangen
Totaal andere kleding ontvangen, ander merk, andere kwaliteit. Dramatisch
Oplichters
Oplichters. Jas besteld en nooit aangekomen. E-mailadres geeft constant foutmeldingen.
2 truien besteld van Tommy Hilfinger ze…
2 truien besteld van Tommy Hilfinger ze zijn wel geleverd!! Maar niet zoals op de afbeelding €65,- voor betaald.
Nu mail gestuurd doormiddel van antwoorden op een mail van hun maar dit email adres bestaat al niet meer!!
Dus weg gegooid geld! BESTEL ER NIET!!!
Na een bestelling heb ik een mail…
Na een bestelling heb ik een mail ontvangen met bla bla.
Verder geen contact mogelijk.
Oplichters...
Pure oplichterij !!!
Pure oplichterij !!!
Dit zijn oplichters. Waarschijnlijk een dropshipper. Mijn zoon heeft er begin februari een trui besteld en gelijk betaald ad. € 39,95. Tot op heden (bijna 8 weken later) nog steeds niets ontvangen. Een paar keer een mail gestuurd naar Amareen, maar er wordt niet op gereageerd. Gezien voorgaande reviews zegt dit genoeg: BESTEL HIER A.U.B. niets!!!
medio februari besteld en betaald
H. Vullinghs
Het krapuul heeft zijn sporen gewist
Het krapuul heeft zijn sporen gewist: website, en e-mail adres en euro’s weg! Je reinste diefstal. Toch maar eens (digitale) aangifte doen omdat er waarschijnlijk alweer tig nieuwe websites in de lucht zijn. Vooral bij Facebook is het schering en inslag 😖
Oplichters heb jas besteld en betaald…
Oplichters heb jas besteld en betaald Krijg niks meer te horen van e-mails Trackcode bestaat niet
Oplichters
Oplichters, ik heb 2 jassen besteld. 138eu totaal en niks ontvangen. Ik had ook nog een jas nodig voor januari, vanwege de kou. Niks ontvangen, geen antwoord, geen telefoonnummer. Amareen, stop jullie lanker bestolen geld in je kont. Ik hoop dat je van de trap afvalt en je neus breekt. Niks kopen bij Amareen de zebb.
Oplichters
Oplichters van de bovenste plank.
Voor €50 een jas besteld.
Had natuurlijk veel beter moeten kijken. Contact gegevens zijn er niet.
Puur misleid door “amsterdam” denkend dat het een Nederlands bedrijf is. En misleid door het Klarna logotje.
Stelletje klootzakken
Oplichters oplichters oplichters
Het zijn oplichters pas bestelling gedaan en betaald niks gekregen geen enkele reactie lieve mensen hier niks bestellen.
Worden niet aangepakt niet te geloven
Begin februari bestelling gedaan.
Begin februari bestelling gedaan.
En tot op heden nog steeds niks ontvangen.
En ook na meermaals mails gestuurd te hebben waar mijn bestelling blijft nog steeds geen antwoord en nog niks ontvangen. Wel een track and trace code vanuit China maar daar kom je ook niet verder mee.
Zeer slecht
Zeer slecht! Vorige week bestelling geplaatst, niks ontvangen. Meerdere mails gestuurd, geen antwoord!
Oplichterij
Oplichterij. Besteld en betaald via ideal. Niks ontvangen, geen reactie op mails. Ze worden slapend rijk met geld stelen. Waarom wordt deze site niet geblokkeerd / opgeheven?
Oplichters
Oplichters, ik wacht al maanden op mijn bestelling. Ze reageren niet op mailtjes. NIETS KOPEN HIER!!!
Bestelling gedaan
Bestelling gedaan. Maar nog steeds niks ontvangen. En ook na meermaals mails sturen waar mijn bestelling blijft,nog steeds geen antwoord en nog niks ontvangen. Wel een track and trace code vanuit China .