Snabb tryggt och bra! Enda nackdelen var att paketet skickades med postnord och att man var tvungen att vara hemma och skriva på. Det gick inte att välja dag i deras app utan bara skriva ett meddel... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Det er første gang jeg begiver mig ud i en anmeldelse, det er fordi oplevelsen ved at handle hos Amaroq var Ekstraordinær. Første henvendelse var telefonisk, talte med Henrik fik en rigtig god serv... Toon meer
Vi havde spontant besluttet os for ferie i telt, og var bekymret for om levering kunne nås. Vi skrev til amaroq, og intet problem, vi kunne komme forbi dagen efter og hente teltet. Desuden rigtig go... Toon meer
Vi oplever altid god service når vi handler hos Amaroq. De er hurtige til at hjælpe, gode til at kommunikere, og så har de nogle lækre produkter. Da vores telt blev ramt af en skade i den seneste stor... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Amaroq Glamping fremstiller kvalitets bomuldstelte til dit næste hverdagseventyr
Contactgegevens
Kløftehøj 3, port 13, 8680, Ry, Denemarken
- kontakt@amaroq-glamping.dk
- amaroq-glamping.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Toptilfred
Har netop købt glampingtelt nr. to til et overnatningssted, og endnu en gang oplevede jeg uforlignelig kundeservice, hurtig ekspedition, hurtige svar på chatten og bare god stil.
Produkterne er topkvalitet, og det er tydeligt, at Amaroq sætter en ære i at behandle deres kunder godt!
Fantastisk service og vejledning samt…
Fantastisk service og vejledning samt virkelige lækre, højkvalitetsprodukter (telt, regnslag, knager, ekstra gulv)
En helt igennem god service
En helt igennem god service. Teltet kom uden problemer og blev leveret der hvor vi bad dem sætte den ved levering.
Fantastisk telt
Fantastisk telt, god kvalitet og god service.
Hvis jeg skulle sige noget der mangler, så savnede vi en lidt mere grundig manual. Men ellers - stor anbefaling herfra
Hervorragender Service
Auf Anfrage bekam ich originale Stoffstücke von Amaroq zum flicken kostenfrei, ebenfalls wurde meine verbogene Zeltstange kostenfrei getauscht. Dafür habe ich mich natürlich mit einer üppigen Shoppingtour durch Amaroq dankbar gezeigt !
Jeder Zeit wieder, absolut empfehlenswert. In DE würde man solch einen Service leider nie erleben..
Fremragende service
Efter anmodning fik jeg originale stykker stof fra Amaroq til at reparere gratis, og min bøjede teltstang blev også udskiftet gratis. Jeg viste selvfølgelig min taknemmelighed for dette med en overdådig shoppingtur gennem Amaroq!
Det kan absolut anbefales igen. Desværre ville man aldrig opleve en sådan service i Tyskland.

Fantastisk hurtig levering
Eksemplarisk support
En virksomhed bedømmes bedst ud fra den support man får efter købet er afsluttet.
I mit tilfælde, fik jeg DOA madras. Jeg skrev til Amaroq og allerede næste dag, var der en ny på vej. Hele vejen med et smil og venlighed.
Jeg er ekstremt tilfreds med hele forløbet - fra en god hjemmeside til levering - til fantastisk support efterfølgende.

Antwoord van Amaroq Glamping
Fantastisk service og hurtig svartid
Fantastisk service og hurtig svartid på mail. Det er dejligt at opleve en sådan passion for at give kunden en god oplevelse.
Teltet er selvfølgelig også helt top!

Super godt produkt
Super godt produkt. Ungerne er vilde med den. Hurtig ekspedition og levering 👍😊

Antwoord van Amaroq Glamping
God og hurtig service og så tager de…
God og hurtig service og så tager de deres telefon uden kø 😊
Virkelig god service
Virkelig god service, hurtig levering og ikke mindst et fantastisk telt i super høj kvalitet! Vi glæder os til mange gode overnatninger i vores nye uderum/feriebolig!
Venlig hilsen Jonathan
Venlig og professionel betjening
Professionelle og nærværende!
Utrolig god kundeservice! Man kan mærke at det er nogle menessker som går op i kvalitet i de varer de sælger og vil give den beste service til deres kunder. Man føler sig tryk hele vejen igennem.
Hurtig og effektiv levering.
Hurtig og effektiv levering.
Nemt at bestille fra hjemmesiden
Meget service minded virksomhed.
Super fint telt og hurtig forsendelse
Super fint telt og hurtig forsendelse, en fornøjelse at handle med😊
Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.