Hier niks bestellen, kleding ontvangen wat niet past, wil je het terug sturen krijg je 6x mail met onzin of je te toch niet wil, dan moet je eerst foto's van je kleding maken en dan hoor je niks meer!... Toon meer
Oplichting. Er wordt reclame gemaakt voor duurzame kleding. Vestiging in Amsterdam. Ik heb linnen kleding besteld. Ik kreeg polyester. Slecht genaaid, naden los. Pasvorm was kindermaat ipv volwassene... Toon meer
OPLICHTERIJ! Kwam er na mijn bestelling helaas pas achter dat alles uit China komt. Doen zich voor als Nederlandse website. Kon meer annuleren want het was al verzonden. Toevallig 1 uur later een verz... Toon meer
Zeer lange levertijd en zeer slechte kwaliteit kleding. Om je zending retour te kunnen sturen dien je jezelf ook in allerlei bochten te wringen en er wordt alles aan gedaan om dit proces zo moelilijk... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
PURE OPLICHTERIJ!
PURE OPLICHTERIJ!
Je bestelt kleren die er op de website prachtig uitzien en je krijgt ROMMEL. Terugzenden kan op eigen kosten (lees vanaf 65€) naar CHINA!! en wordt onmogelijk gemaakt door zogenaamde officiële documenten die voor en na moeten worden ingevuld. Oplichters zijn het. Zeer dure les dit. Helaas.
OPGELICHT!!!!!!!!
een jurk en broek besteld. Had ik eerst de reviews maar gelezen. Nu ben ik 70 euro armer. Boevenbende is het als ik de andere reviews ook lees. Het is een dure les geweest en ik hoop dat hen hetzelfde overkomt!
Maand geleden bestelling gedaan
Maand geleden bestelling gedaan. Tot nu toe niets ontvangen. 4 keer een mail gestuurd en geen reactie...
Denk dat ik mijn 50 euro kwint ben...
Ik vind 1 ster nog teveel…
Ik vind 1 ster nog teveel… 100% Nederlands design??? 100% katoen…?? 100% troep van brandbaar synthetische stof is het!! En veel te klein. De riem die bij de jurk zit is van het goedkoopste plastic en past absoluut niet bij een xl jurk. Terugsturen (naar China!) kost kapitalen en dan is het nog maar de vraag of ik de €120,- terug krijg. Diep triest, deze oplichters moeten van instagram verwijderd!
Niet bestellen!!!
Neem deze tip ter harte; bestel niets!! De kwaliteit is echt verschrikkelijk slecht! Had ik nu maar de reviews gelezen want nu zit ik met 3 jurkjes die zo brandgevaarlijk zijn dat ik niet eens langs mijn eigen gasfornuis durf te lopen.
NOOIT BIJ AMAVIA BESTELLEN !!!!
NOOIT BIJ AMAVIA BESTELLEN !!!!
DE GROOTSTE OPLICHTERIJ, HOE DURF JE MENSEN DIT AAN TE DOEN?
DIT BEDRIJF ZOU AF MOETEN VAN ALLE SOCIALE MEDIA.....
Bestelling niet geleverd
Bestelling niet geleverd
Heb gemaild maar kreeg alleen een mail ivm retour zenden,dus ik weer mailen om te zeggen dat ik.het niet aangekregen heb dus ook niet hoef retour te zenden en mijn geld terug wil
Krijg ik een bericht het ligt op een postkantoor binnen 10 dagen ophalen anders gaat retour
Er staat alleen niet bij op welk postkantoor
Bij afleveradres staat gewoon mijn eogrn adres
Ik wil mijn geld terug
Ze verdienen geen enkele ster
Ze verdienen geen enkele ster. Jurkje waar we heel lang op moesten wachten lijkt niks op de foto. Is doorschijnend en niet draagbaar. €34,99 weg gegooid geld!
Koop nooit iets bij Amavia
Koop nooit iets bij Amavia, grote oplichterij! Niets Amavia from Amsterdam maar van China. Weken wachten voordat je iets krijgt en niet leveren wat je besteld hebt. Geen linnen maar gewoon goedkoop polyester. Als je dan wil retourneren mag je terug zenden naar….jawel China!! Met als gevolg hoge retour kosten, afhankelijk van gewicht, je zit al snel op zo’n 50euro.
Kortom koop er nooit iets!!!!
Bestel nooit iets bij Amavia!!!
Ik wil twee jurken retourneren omdat deze er totaal anders uitzien dan op de foto’s. Qua kleur, qua stof…. De maten vallen ook klein. Jurken kosten wel 60 euro per stuk terwijl ze bij bijv. Shein misschien 20 euro gekost zouden hebben. Ik heb zo’n spijt dat ik niet eerst de reviews gelezen heb! Ik zag leuke reclame op Instagram voorbij komen. Een half uurtje nadat ik besteld (en betaald) had wilde ik mijn bestelling annuleren. Dat had moeten kunnen als ik het in hun voorwaarden las. En toen begon de ellende al. Ten eerste kun je ze alleen via de mail bereiken, nou ja bereiken…. Je krijgt steeds snel een antwoord dat je mail ontvangen is en dat ze er z.s.m. op reageren. Maar vrij snel kreeg ik al een mail dat de bestelling onderweg was! En steeds als ik weer mailde kreeg ik weer zo’n zelfde mailtje terug. Uiteindelijk na een paar weken dus wel mijn bestelling ontvangen. Retourneren is echt een ramp. Nog nooit zoiets omslachtigs ervaren met een internetbestelling. Nu heb ik een retouraanvraag gedaan. Dan moet je weer wachten op een retourformulier. Deze moet je naar hun mailen. En wat ik overal lees, je moet het notabene terugsturen naar China. Net bij PostNL geweest. Het kost € 29,00! Na het versturen moet je ook nog de Track en Trace mailen. Ik ben bang dat ik die 120 euro van die jurken niet terugkrijg. Ik heb hier zo’n slecht gevoel bij! Mensen, koop nooit iets bij Amavia!!!
NOOIT BESTELLEN HIER!
NOOIT BESTELLEN HIER!! Na weken wachten eindelijk mijn bestelling binnen. Overhemd is veel te klein en van het bestelde joggingpak werd alleen het jasje geleverd. Op mijn vraag waar de broek blijft krijg ik alleen een mail met de retourprocedure terug. Meerdere malen gemaild, steeds hetzelfde antwoord. Was een dure les, ik bestel nooit meer iets via dit soort malafide aanbieders. Ongelooflijk dat dit soort oplichters gewoon een platform krijgt op Instagram en Facebook!
Nooit hier bestellen!!!
Heel dom dat ik niet eerst de reviews heb gelezen, want dan had ik zeker nooit besteld. Inmiddels is het al 6 weken geleden dat ik een bestelling heb geplaatst. Al meerdere mailtjes gestuurd, maar nog steeds niets binnen. Straks is de zomer voorbij, wat een vreselijk slechte service en wat houden jullie iedereen voor de gek. En gezien de reviews ben ik bang dat de kleding enorm gaat tegenvallen. NOOIT HIER BESTELLEN!!!
Zelfs 1 ster is nog teveel!
Zelfs 1 ster is nog teveel!! Absoluut niet bij dit bedrijf bestellen. Niets meer en niet minder dan oplichters. Geld kwijt aan ordinaire troep. Retourneren is duurder dan het bestelde zelf. Vergeet ik 1 x te checken of een bedrijf betrouwbaar is!! Dure les, eigen schuld.
ik kijk altijd naar de vestiging van…
ik kijk altijd naar de vestiging van een bedrijf. wil niet naar China terug moeten sturen. Bedrijf zijn 3 Nlse meiden, staat er op de site bij 'over ons'. oke, denk je dan. uiteindelijk troep uit China ontvangen. Ze zijn daar goed in het mooi fotograferen van slechte kwaliteit. maar dat ze de suggestie wekken een Nederlands bedrijf te zijn, vind ik echt schandalig.
Waardeloze goedkope kwaliteit en geen…
Waardeloze goedkope kwaliteit en geen Europese maatvoering. Dacht twee leuke zomerjurkjes te hebben gekocht. Maar het zit voor geen meter en is goedkope doorzichtige stof.
Klantenservice niet mee in contact te komen om te retourneren.
Ik wil graag een oplossing en fatsoenlijk contact vanuit amavia!
Mijn bestelling is eindelijk toegekomen…
Mijn bestelling is eindelijk toegekomen na 6 weken. De broek is te kort en het kleedje te klein en een lelijke kleur. Net een chirurgisch pak. :-(
Kan ik terugsturen en krijg ik mijn geld terug? Ik krijg geen antwoord op de verstuurde mails. Mijn mail keert telkenmale terug. Ik had beter eerst naar de reviews gekeken....
Heren maat xxxl shirt is gelijk aan de…
Heren maat xxxl shirt is gelijk aan de maat M
Bestel een linnen jurkje krijg een…
Bestel een linnen jurkje krijg een polyester vod wat er niet op lijkt. Wat een ellende, trap er niet in. Wat wel vreemd is ik zocht reviews maar vond niks slechts van te voren en nu overal. Zouden hun door cookies of zoiets tegen kunnen houden dat je die zoet?
Totale oplichterij!
Totale oplichterij!
Je ziet leuke kleding voor een schappelijke prijs. Het is coronatijd en je kunt niet naar een winkel. Je besteld online een paar zomerjurkjes van Linnen en Hoogwaardige Katoen in een Europese gangbare maat.
Het duurt en duurt echter voordat de bestelling arriveert, ook navraag over levertijd levert niets op. De zgn. klantenservice is onbereikbaar en stuurt nietszeggende verwarrende mails terug vol track en tracemogelijkheden die niet te traceren zijn.
Dan krijg je opeens een vies plastic zakje door je brievenbus(!) geschoven ... met daarin ... jawel .. 2 jurkjes.
Maar NIET van de beloofde linnen en katoen. Helaas, 1 onbestemde effen kleur zak van hard polyester en 1 beschilderd (met een stift?) lapje glibberig acetaat. Dun, doorzichtig en brandbaar. De labels die er in zitten kloppen niet.
De maat? Een kleine chinees zal het wel passen, een Nederlandse vrouw maat xl echter niet.
Het gebodene lijkt niet eens op de foto's die op de site staan. Hier wordt duidelijk fraude gepleegd!
Waar ze de foto's van kleding vandaag hebben gehaald? Waarschijnlijk illegaal gejat.
Terugsturen wordt onmogelijk gemaakt. Je betaald grof en het is niet gegarandeerd dat je je geld terug krijgt.
Ik ben een benadeelde klant. En ergens wordt hier iemand stinkend rijk van.
TRAP ER NIET IN. AMAVIA IS PURE OPLICHTERIJ.
Heel slechte ervaring
Heel slechte ervaring. Ik bestel 2 jurken en krijg 2 andere in de plaats, ze gelijken meer op zakken dan op de 2 jurken die ik besteld heb. Nooit meer! Ik stuur ze niet terug om geen hoge verzendingskosten te moeten betalen. Amavia moet maar zorgen dat mijn bestelling toch nog opgestuurd wordt. Ik heb er tenslotte voor betaald!