25 februari 2026 haalde ik mijn, eerder samengestelde, nieuwe fiets op bij Amberium. Deze referentie is met opzet pas nu geschreven om een totale indruk te kunnen geven. En ik kan niet anders zegge... Toon meer

Vanmorgen een fiets gekochtbij dit bedrijf, nav ons telefoongesprek om te kunnen kijken stond deze netjes klaar om proef te rijden,heerlijke koffie gehad,erg vriendelijke eerlijke mannen. Als je a... Toon meer

1. Fietsenwinkel

Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands fiets? Kom langs bij Amberium Fietsen, dé fietsenwinkel in regio Helmond.

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Van schuur naar een prachtig pand

De eerste fiets kochten we bij hem toen hij nog vanuit zijn schuurtje handelde, toen was de service al super. Een paar jaar later kocht onze dochter een fiets bij hem, in een loods op industrieterrein en nu zijn we in zijn zaak in hartje centrum van Helmond. Goede service, meedenken en altijd een kopje koffie...

11 april 2026

Heb net mijn fiets gehaald

Heb net mijn fiets gehaald
Goede uitleg over mijn eerste elektrische gazelle
En zeer zeker een goede service
Ga zo door
Tot gauw voor de eerste controle beurt

4 april 2026

mijn nieuwe fiets

En ik kan niet anders zeggen;
Zowel het advies voorafgaand aan de aankoop alsook de keurige aflevering én goede after-sales service zijn in één woord uitstekend !!

2 april 2026

Heel vriendelijk ontvangen en goede…

Heel vriendelijk ontvangen en goede uitleg. Eigenaar neemt de tijd. Na een 2e hands fiets te hebben gekocht, ging er helaas de volgende dag wat kapot. De fiets is daarna kosteloos gerepareerd. Heel fijn contact gehad hierover.

14 maart 2026

Hier koop je een mooie kwaliteit fiets met aandacht voor de klant!

Superfijn geholpen bij de aankoop van een tweedehands fiets. Zelfs op maandag op afspraak mogen bezoeken. De koffie stond klaar. Er wordt echt tijd voor je genomen en niets wordt opgedrongen. De fiets was gepoetst en helemaal tiptop in orde. Perfecte prijs/kwaliteit. Heerlijk vandaag al op kunnen fietsen. Ik raad deze winkel zeker aan!

9 maart 2026

Zeer fijne zaak

Zeer fijn geholpen door de eigenaar. Rustig de tijd voor me genomen, diverse fietsen mogen proberen en goed advies gekregen

26 februari 2026

Betrouwbaar

Betrouwbaar, goed advies van Kemal en heel blij met mijn e-bike (Hercules Roberta).

Ben hier bij toeval binnen gelopen en de eigenaar neemt echt de tijd voor je, denkt mee en weet waar hij het over heeft. Testritjes gemaakt op verschillende fietsen. Hij heeft een aanbod van merken, nieuw en tweedehands, maar de Hercules steeg er kwalitatief bovenuit. Inmiddels al heel wat fijne ritjes gemaakt op mijn fiets. Doet niet onder voor een Gazelle. Dus kortom een aanrader.

27 december 2025

Toon

Vandaag mijn nieuwe Hercules fiets opgehaald.
Vanaf het begin zijn wij goed behandeld.
De informatie die we kregen klopte.
Ook afspraken werden nagekomen.
Of te wel ; een tevreden klant.

16 januari 2026

Goede service, vriendelijke en behulpzame verkoper

Amberium, krijgt van mij 5 sterren waarom?!
Een winkel vol keuze in elektrische fietsen
Prijs- kwaliteit is netjes en goed
De verkoper/eigenaar is een hele vriendelijke, nette, eerlijke en zeer behulpzame man, wbt het uitzoeken eo verkopen van een fiets. Hij is heel eerlijk en zeer zeker niet opdringerig, ook neemt hij de tijd voor je om evt vragen goed te beantwoorden. Echt een zeer fijne winkel om je fiets hier te kopen :) Ik ben echt super tevreden.
Als ik een cijfer mag geven?! Zeer zeker een dikke 10

9 januari 2026

Duidelijk geïnformeerd.

Erg duidelijk geïnformeerd bij mijn eerste bezoek.
Bij mijn tweede bezoek heb ik een proefrit gemaakt op een Hercules fiets, deze rijd erg fijn. Naar mijn gevoel ben ik hartelijk en eerlijk behandeld.
Ik heb de fiets gekocht en kon hem na een paar uur al ophalen.

10 december 2025

Goede ontvangst

Goede ontvangst. Duidelijke en eerlijke informatie. Nam ruim de tijd, heb 2 fietsen geprobeerd.
Echt een aanrader

29 oktober 2025

Veel vertrouwen in deze winkel ,AANRADER

Ben op advertentie, van een mountainbike naar de winkel gegaan. Mijn eerste indruk gaf al meteen de doorslag , dat ik daar mijn fiets ging kopen . Winkel was erg netjes en zag er verzorgd uit . Vriendelijke verkoper en onder het genot van , n kopje koffie , heb ik de fiets gekocht. Met garantie na , n maand fietsen toch wat makkementjes gekregen, is keurig op gelost . Heb een goed gevoel overgehouden aan deze deze winkel .

27 oktober 2025

Wat een fijne winkel!

Een tijdje terug bij Amberium een prachtige van Moof S3 gekocht. Dit was een occasion. Het kopen van een fiets, nieuw of gebruikt is bij Amberium een feestje! De eigenaar is ongelofelijk vriendelijk en gastvrij met veel tijd en aandacht voor elke klant. Ik heb zelden zo'n prettige ondernemer getroffen.

Amberium Bikes is absoluut een aanrader!

29 mei 2025

Vandaag 2 fietsen gekocht

Vandaag 2 fietsen gekocht, superblij mee.
Hele aardige mensen, goede service,
Zijn erg tevreden over deze winkel.
Per ongeluk langsgekomen, gekeken, en de volgende dag terug om de fietsen te kopen.
Je hoeft niet lang te wachten, kunnen meteen mee.

27 juli 2025

super te vrede

Een maand geleden kocht ik hier mijn Gutereit e-bike.
Ik ben zeer te vrede met mijn e-bike en met de service, vriendelijk en gastvrijheid.
Je kunt er met je vragen terecht terwijl je koffie drinkt.
Dus daarom deze vijf steren verdiend

3 juli 2025

Heb vorig jaar hier een gebruikte Koga…

Heb vorig jaar hier een gebruikte Koga elektrische fiets gekocht..was toen al heel tevreden.vandaag daar weer geweest en een nieuwe Gazelle Paris C7 gekocht en mijn Koga weer ingeruild..en weer zeer tevreden met deze fiets en de eigenaar is een fijne vent en goed kunnen handelen.

26 april 2025

Uitstekende service en klantgerichtheid…

Uitstekende service en klantgerichtheid bij Amberium Fietsen!

Onlangs heb ik mijn Koga e-bike ingeruild bij Amberium Fietsen, waar ik een zeer goed voorstel voor kreeg. Vervolgens kocht ik een Koga Pace, maar al snel ontdekte ik een probleem met de riemaandrijving. Na dit te hebben gemeld, stond de verkoper direct voor me klaar en bleef hij continu met mij in gesprek. De service was uitzonderlijk: ik werd serieus genomen, kreeg meerdere oplossingsvoorstellen en voelde me geen moment alleen in het proces.

Uiteindelijk is het probleem volledig verholpen en ben ik ontzettend tevreden over de manier waarop alles is afgehandeld. Bij Amberium Fietsen staat klanttevredenheid duidelijk voorop! Ik kan deze winkel dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar topservice en een persoonlijke benadering. Een dikke pluim!

20 maart 2025