Kjøpte nytt fyll til vår hundeseng str L som vi har hatt i noen år nå. Den begynte å bli noe nedligget etter aktivt bruk av to golden retriever. Så da er det flott at man kan kjøpe nytt fyll til senge... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Nå har vi brukt senga i en måneds tid, og er fortsatt like fornøyd med kvalitet og komfort! Den har overlevd huskyraptus, biting, gnaging, unger som bruker den som trampoline og hunder som herjer. Og... Toon meer
Hundene ser ut til å virkelig kose seg i senga! Veldig bra å få en seng som er litt opp fra gulvet, både for å få hundene nærmere oss i sofaen, men også opp fra et kaldt gulv. Senga kom raskt i posten... Toon meer
Anbelfales! En av de beste tingene med denne saccosekken er at den er utrolig allsidig. Jeg bruker den til å slappe av og se på TV, lese en bok, spille videospill, eller til og med ta en lur. Den er o... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Over Ambient Lounge Norge AS
Geschreven door het bedrijf
Ambient Lounge - Skaperen av komfort og stil for ditt hjem
Velkommen til Ambient Lounge! Vi er dedikert til å tilby deg møbler av høy kvalitet som bringer en følelse av komfort og stil til ditt hjem. Vår visjon er å skape en atmosfære av avslapning og velvære, slik at du kan nyte øyeblikkene med ro og glede.
Vi legger stor vekt på å levere møbler som møter dine behov og ønsker. Våre sakkosekker, hundesenger og modulsofaer er nøye designet for å gi deg den optimale komforten du fortjener. Med materialer av førsteklasses kvalitet og enestående håndverk, tilbyr vi møbler som tilpasser seg kroppen din og gir støtte på de riktige stedene.
Vi er stolte av å være en pålitelig partner som hjelper deg med å skape et hjem du virkelig kan slappe av i. Vårt dedikerte team er alltid her for å gi deg ekspertveiledning og hjelpe deg med å finne de perfekte møblene som passer din personlige stil og preferanser.
Enten du ønsker å skape et koselig lesehjørne, et avslappende uterom eller en innbydende stue, har vi et bredt utvalg av møbler som vil bidra til å realisere din visjon. Vi tar stolthet i å berike ditt hjem med komfortable og stilfulle møbler som gir en varm og innbydende atmosfære.
Velg Ambient Lounge for å bringe komfort og stil inn i ditt hjem. Vi ser frem til å være en del av din reise mot et harmonisk og avslappet hjemmemiljø.
Contactgegevens
Ilaveien 35, 1605, FREDRIKSTAD, Noorwegen
- +47 403 34 453
- hei@ambient-lounge.no
- ambient-lounge.no
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Fantastisk!
Kjempefin hundeseng som hundene og katten har forelsket seg i, att den er fin og se på er absolutt ett pluss. Anbefales virkelig😊
Anbefales på det høyeste
Enkel og praktisk måte å helle innholdet inn i selve sengen med bruk av glidelås ordning, kan også helle tilbake i oppbevaringsposen om man ønsker mindre innhold i selve sengen. Pels trekket var mykt og godt, hunden måtte varme seg opp i å ligge i den i første omgang men ligger nå i den hver dag. Stoffet er robust og tåler mye tråkking og bruk av både hund og folk. Kjøpte str L for å ha litt ekstra plass til meg selv så eg kan snuggle inntil hunden 😁
Himmelsk
Labradoren min absolutt elsker den nye senga si ❤ Fantastisk kvalitet
Overrasket over hvor bra kvaliteten…
Overrasket over hvor bra kvaliteten var. Disse kommer vi til å ha i mange år. Hundene elsker dem😁
Helt fantastisk hundeseng
Helt fantastisk hundeseng. Vi kjøpte Hundeseng Supernova Gray Wolf L og vår Labrador valp på 11 mnd er helt frelst. Hun ligger og snorker og koser seg og vi får endelig sengen vår for oss selv 😊
Verdens beste kundeservice!🥰
Vi kjøpte large hundeseng og er veldig…
Vi kjøpte large hundeseng og er veldig fornøyd med den 😊 Kjøpte etter en stund mer fyll til senga.
Verdens Beste Hundeseng
Verdens Beste Hundeseng. Vi har 3 Stafford Shire Bull Terrier jenter som elsker denne sengen. No er det endelig plass i sofaen til menneskene her i huset 😂😂 Anbefaler denne sengen til alle som har hunder. Du kan velge selv hvor myk du vil ha sengen. Den er slite sterk og tåler røff lek. Veldig lett å vaske. Toppen kan taes av og byttes ut i en annen overdel med ulik farge/stoff. Om du har kjøpt en ekstra overdel. Eneste er at den overdelen med pels på kan røyte litt når hundene tuller seg på den. Men utenom det har sengen vært den beste gaven til hundene og menneskene. Vi skal kjøpe en til om ikke så lenge. 🤩😉😉
Lykkelig hund og eier
Jeg kjøpte seng til hunden hos Ambient Lounge, og jeg er MEGET fornøyd!
Den var absolutt verdt pengene og tiden!
Hunden liker å bruke den til å stå å se ut av vindu, sove i og tygge på bein/leker.
Eier har også slappet av i den, når den har vært ledig :-)
Jeg kjøpte denne til valpen min…
Jeg kjøpte denne til valpen min (staffe), så akkurat nå er den stor men hun elsker å ligge i den! Genialt at man kan ta utav kuler inni for å tilpasse sengen til størrelsen! Hun har herjet og leket med sengen men den har tålt hennes skarpe piraya-tenner, så denne er definitivt en kvalitets hundeseng. 10/10 :-)
Veldig fin seng
Veldig fin seng , ikke bare for katter også mine små hunder digger den! 😅
Veldig fornøyd med hundesengen
Veldig fornøyd med hundesengen, sier Tosia og Maniek 😂😂👍
Flott hundeseng
Rask levering. Flotte, kvalitetsprodukter. Hunden min elsker hundesengen ⭐️💛
Hundeseng i large
Vi er så fornøyde med hundesenga i large! Den er i ordentlig kvalitet og bikkja elsker den. Vi vil så absolutt kjøpe her igjen. :-)
Det virker som hunden liker sengen…
Det virker som hunden liker sengen godt.. Kvaliteten virker bra.
Medium hundeseng…
Ei super seng som hundane likte med en gang. Den e uten tvil av skikkelig robust materiale. Dette er ei seng som tåler røff behandling. Vis hunden kunne snakke, så er eg ikkje i tvil den elska denne senga. Kan trykt anbefales.
Elsker vår stol fra Ambient Lounge
Elsker vår stol fra Ambient Lounge! Ny favoritt til kidsa og vi kan til og med ha den ute når det blir sommer. Anbefales!
Hoodie Pelstopp passer perfekt til Zita!
Denne Hoodie pelstoppen var helt perfekt til hundesengen som jeg kjøpte tidligere. Utrolig lett å ta på hundesengen når det er glidelås helt rundt. Mine lille Zita ligger så lunt, trygt og godt inni der. Er så glad for at jeg meldte meg på nyhetsbrev fra dere, for ellers hadde jeg ikke visst at det var mulig å bare kjøpe denne hoodie pelstoppen. Så tusen takk for utrolig god service og rask levering!
Jeg og hundene er så fornøyd med denne…
Jeg og hundene er så fornøyd med denne senga. Er nok ikke siste gang jeg handler fra dere 😘🐕🐕😘
Ambient-lounge hundeseng er toppen
Ambient-lounge hundeseng ble et veldig bra valg for vår Eurasier. Han storkoser seg, er stas å komme seg opp i høyden, og samtidig ligge passe mykt og godt. Anbefaler denne sengen til andre firbente venner.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.