Snel geleverd en goede service
Snel geleverd en mijn vriendin’s voeten weer op temperatuur (gelukkig). Ook snel gereageerd op een vraag die ik voorafgaand aan de bestelling stelde. Wil ze nu ook voor mezelf halen!
Prachtige sokken, zitten lekker en goede kwaliteit. Een aanrader!
Het zijn lekkere dikke sokken. Snel geleverd en kreeg er ook nog een extra cadeautje bij.
Mijn 1ste ontmoeting met dit bedrijf was op een winterbeurs in Rosmalen, op zoek naar sokken, had nog nooit gehoord van Alpacasokken, dus mijn interesse was gewekt, daar gesprek gesprek gehad over de kwaliteit en zere voeten met normale sokken, hun advies probeer een paar sokken van ons, al doende geschiede ,voor mijzelf en mijn vrouw elk 3 paar gekocht, wat een verademing, lekkere warme voeten, geen naden en geen pijnlijke voeten meer, mede doordat ik de winter uitvoering had gekocht , de dikke sokken, ik ben zo tevreden dat ik afgelopen week weer een grote bestelling heb gedaan.
Ik kan jullie dit bedrijf aanbevelen, hebben kwaliteit sokken en ook nog in allerlei leuke kleuren, echt een aanrader, je gaat geen spijt krijgen, anders doe net als ik , probeer eerst de sokken van hun, daarna wil je geen andere meer
Ik heb daar werksokken besteld die vrij snel onder de hiel kapot gingen. Heb toen een mail gestuurd en door omstandigheden hadden ze vrij laat gereageerd met daarin excuses en dat ze een nieuw paar zouden opsturen met daarbij een compensatie. Het bleek een zeer ruime compensatie te zijn en ik was daar zeer verrast door. Ik vind dit service die je niet vaak tegenkomt. Gewoon nieuwe sokken en daarbij ook nog een compensatie is al heel mooi maar dit was extra mooi. Super bedankt team alpaca!
Geweldige sokken de eerste die niet draaien daar had mijn man altijd last van.Hij is er zo blij mee.
De eerste paren op de braderie gekocht in Putte.
Daarna een bestelling gedaan.
We hadden iets niet goed besteld en dit hebben ze zo goed opgelost echt een pluim waard!
5 sterren plus waard!
Heerlijk warme sokken! Zitten heerlijk en kwalitieit is top. Raad ze iedereen aan
Heerlijk warme en zachte sokken. Ik ben een echte koukleum, ben er heel erg blij mee. Voor mij geen koude voeten meer.
Heb de dunne variant gekocht. Had al de dikke sokken, die zijn echt super warm, had ze meegenomen op de wintersport.
Voor mijn vriend 2x 3paar leuke patroon sokken gekocht. Maat 45 eruit weten te vissen en afgerekend op de (helaas laatste dag) op de kerstmarkt in Den Haag, bij een vrouw die aan het verkondigen was hoe fantastisch deze sokken waren. Door onze fout (want het staat op de verpakking) hebben wij gezien dat het niet 100% Alpaca wol is. Stom, hier gingen wij massaal voor. Het is echter 85%wol, 10%katoen en 5% polyester. Alpaca wol??????
MAAR nou was de maat ook niet maat 45 (van 1x 3paar). De enkels te smal waardoor heel de sok niet aan ging. Ik met maat 37 en smalle enkels moest de sok flink aantrekken over met enkels. Met een pasvorm wat lijkt op maar 39/40. Lekker dan voor 3paar sokken voor €15.
Op de website een leuk plaatje van trustpilot met 5sterren.. en onder elke paar sokken dezelfde paar reviews.
Heerlijke warme sokken, snelle levering. Heel blij met het product.
De sokken van deze firma bevatten geen alpaca wol. Hier wordt op de verpakking onterecht mee geadverteerd, want er zou zelfs 85 procent wol in de sokken zitten. De sokken voelen, ruiken en zien er synthetisch uit. Waarschijnlijk bestaan de sokken enkel uit polyester en elestaan. Wat jammer dat dit op zo'n manier in Nederland verkocht kan worden. Let dus op, en koop je sokken elders!
Helaas is dit een onbetrouwbaar bedrijf. Ze maken misbruik van de goede naam van échte alpaca-bedrijven in Nederland. Hun naam lijkt enorm op de onze en wij krijgen enorm veel klachten van klanten, die bij ons (het verkeerde bedrijf dus) reclameren, omdat de producten niet voldoen, niet geleverd worden, of niet compleet zijn. Als we bij hen reclameren zijn ze niet bereikbaar. Op mails reageren ze niet.
Pasvorm is veel te smal. Door de zool heen kun je elke zandkorrel voelen. Naden irriteren behoorlijk. Ik heb ze niet weggegooid om anderen te laten voelen dat ze er geen geld aan moeten besteden.
Ze bestellen dealpacas 3 keer zo duur bij temu bij temu zijn ze 18 euro
De sokken zijn prima , ik heb ze ook snel gekregen. Ik kreeg er ook nog een paar extra warme sokken bij als cadeautje. Heel fijn voor mijn pijnlijke wintertenen.
Dit bedrijf claimt op haar website 5 sterren op Trustpilot
Op een klacht via mail antwoorden zij gewoon niet, ook niet na een tweede klacht. De verkochte kousen zijn van slechte kwaliteit en worden niet vergoed.
Ik vermoed dat dit bedrijf oplichterij is, hoewel ze een mooie website hebben