Ik heb inmiddels meerdere keren gereisd met de AMICE Original reiskoffer en ben echt positief verrast. Ik heb van meerdere mensen complimenten gekregen over het design, het ziet er gewoon lu... Toon meer
De beloofde bezorging was een dag te laat waardoor te laat voor een verjaardag. De koffers lijken enorm sterk, echter het cabine koffer was, nadat deze toch onverwacht mee het ruim in moest, gedeukt.... Toon meer
de bestelde Aluminium koffer van Amice is van zeer hoge kwaliteit ,vergelijkbaar met Rimowa. Hij is er in verschillende kleuren ,als Hand bagageos voor in het Ruim , dan is de Koffer voor twee wek... Toon meer
AMICE verkoopt premium aluminium reiskoffers. Sterk, tijdloos en gemaakt om jarenlang mee te reizen. We geloven in een eerlijke prijs, echte kwaliteit en persoonlijke service. Jouw ervaring betekent alles voor ons. Deel gerust hoe jouw reis met AMICE is verlopen, we lezen elke review en leren er iedere keer van.
Nederland
- amicetravel.nl
Vraagt klanten om een review
Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord
Erg tevreden over de reiskoffers en service
Erg tevreden over de reiskoffers. Goede communicatie en zeer snelle levering.
Mijn 2e is al besteld. Dankjewel amice.
Top kwaliteit!
Top kwaliteit!! Donderdag avond besteld vrijdag al bezorgd goeie service!!
Mooie koffers; uitstekende service
Mooie koffers. Degelijke kwaliteit. Ging even fout maar dat is keurig door AMICE opgelost.
De koffers zijn op zich goed
De koffers zijn op zich goed, maar op een gegeven moment waren de codes van de sloten gewijzigd en kon ik het niet opgelost krijgen waardoor ik een vraag heb gesteld via Instagram op 8 maart. We zijn vandaag 23 maart geen enkel reactie ontvangen. Dat vind ik geen service

Antwoord van Amice travel
Prima communicatie over bestelde…
Prima communicatie over bestelde koffers die vooraleer in back-order hebben gestaan, maar netjes op aangegeven datum zijn geleverd.
Prachtige koffers van een dito kwaliteit.
Weekend tas AMICE
Vorige week een Weekend tas aangeschaft van AMICE, aangenaam verrast over de kwaliteit en Service!
Super product voor als je jouw spullen…
Super product voor als je jouw spullen serieus neemt! Echt kwalitatief top!
Goed bedrijf .
Goed bedrijf .. mooie producten en snelle levering.. was ook goed verpakt …
Zeer tevreden en mooi.
Mijn bestelling was op tijd binnen zoals in de website beloofd is.
De koffer is nog mooier in het echt.
Ik ben heel blij met mijn aankoop en ga zeker aan vrienden adviseren.
Dag mannen van Amice
Dag mannen van Amice, ik reis momenteel door Azië en ben superblij met mn cabine koffer. Ik overweeg een ruim koffer ook van aluminium te kopen. Ik hoop dat jullie een goede start maken met jullie bedrijf in Hattemerbroek en bedankt dat een van jullie mijn koffer kwam brengen met nadat ik hem gekocht had, wat een verassing
Tijdige levering en correcte after…
Tijdige levering en correcte after sales. Heb de koffer pas 1 keer gebruikt en tot nu toe tevreden.
Super tevreden over de service
Super tevreden over de service! Aantal keer contact gehad en snelle en duidelijke reactie. Houden zich aan de afspraken. Inmiddels 4 koffers gekocht. Zien er top uit. Nog niet gebruikt, maar daar komt snel verandering in. Hopelijk is de kwaliteit vergelijkbaar met de service, maar ben ik vooralsnog niet bang voor. Top!
Zeer tevreden over AMICE
Zeer tevreden over AMICE. Ik werd constant op de hoogte gehouden over het verloop van mijn bestelling. Ook tijdens de ietwat vertraging van de levering werd ik zeer netjes op de hoogte gehouden. Levering van beide koffers was op tijd voor de aangegeven datum van de vakantie die gepland stond. Nazorg en betrokkenheid was geweldig. Aanrader dus. Kwaliteit is zeer goed en netjes afgewerkt zoals in de advertentie staat vermeld. Zal dit product zeker aanbevelen bij vrienden en familie. Mvg. Roger
Mooie koffer
Mooie koffer, keurig snel geleverd. Er zitten op beide helften afdekkingen die je met klitteband kunt vastmaken. Dit vindt ik niet handig, want de banden lopen er ook nog onderdoor.
Supersnel een zeer stoer aluminium…
Supersnel een zeer stoer aluminium koffertje geleverd! Zeer gelukkig mee!
Hele fijne ervaring met dit bedrijf
Hele fijne ervaring met dit bedrijf! Snelle reactie, en mee willen denken! Top dus!!
Amice doet wat het zegt
Amice doet wat het zegt, snelle en correcte levering van een mooi product!!!
Bij een andere leverancier heb ik dat wel eens anders meegemaakt.
Ik geef dan ook een positief advies voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatief goed en mooi aluminium koffer Amice te bezoeken.