Amice travel Reviews

4,6

Ik heb inmiddels meerdere keren gereisd met de AMICE Original reiskoffer en ben echt positief verrast. Ik heb van meerdere mensen complimenten gekregen over het design, het ziet er gewoon lu... Toon meer

De beloofde bezorging was een dag te laat waardoor te laat voor een verjaardag. De koffers lijken enorm sterk, echter het cabine koffer was, nadat deze toch onverwacht mee het ruim in moest, gedeukt.... Toon meer

Dag mannen van Amice, ik reis momenteel door Azië en ben superblij met mn cabine koffer. Ik overweeg een ruim koffer ook van aluminium te kopen. Ik hoop dat jullie een goede start maken met jullie bed... Toon meer

de bestelde Aluminium koffer van Amice is van zeer hoge kwaliteit ,vergelijkbaar met Rimowa. Hij is er in verschillende kleuren ,als Hand bagageos voor in het Ruim , dan is de Koffer voor twee wek... Toon meer

1. Koffer- en tassenwinkel

AMICE verkoopt premium aluminium reiskoffers. Sterk, tijdloos en gemaakt om jarenlang mee te reizen. We geloven in een eerlijke prijs, echte kwaliteit en persoonlijke service. Jouw ervaring betekent alles voor ons. Deel gerust hoe jouw reis met AMICE is verlopen, we lezen elke review en leren er iedere keer van.

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

71 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Super mooi

naar altijd rimowa koffer te hebben gebruikt nu over gestapt Amice zien er perfect uit hoop dat ik er veel plezier van zal hebben

7 juli 2025

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Reizen in stijl én vertrouwen met AMICE

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Reizen in stijl én vertrouwen met AMICE

In april heb ik via AmiceTravel.nl mijn eerste handbagagekoffer van AMICE gekocht — en ik was direct fan! Lichtgewicht, sterk, mooi afgewerkt én ontzettend praktisch ingedeeld. Tijdens mijn reis in juni heeft deze koffer zich echt bewezen: soepel rollend en stevig genoeg om elk avontuur aan te kunnen ✈️🧳

Op basis van die ervaring heb ik niet lang getwijfeld en vervolgens ook twee ruimbagagekoffers van AMICE besteld. Zelfde topkwaliteit, en ze zien er ook nog eens prachtig uit. Wat mij betreft: een merk dat precies weet wat moderne reizigers nodig hebben.

Wat het nóg leuker maakt, is het persoonlijke contact. Ik had eerder al contact met Maurice om te sparren over een eventuele samenwerking met Tolzo voor hun klantenservice. Toen waren ze — zoals hij het zelf mooi zei — nog in de “handbagagefase”… maar als je het mij vraagt, zijn ze nu goed op weg richting ruimbagageformaat 😉. En terecht!

Kortom: AMICE is een absolute aanrader. Of je nu een weekendje weg gaat of een grote reis plant — je kunt op hun kwaliteit én service vertrouwen. Ik reis voortaan niet meer zonder 💼✨

16 juni 2025

Vraag ingediend via contact formulier…

Vraag ingediend via contact formulier. Na een week nog steeds geen reactie gehad. Als dat is hoe de communicatie gaat bij dit bedrijf beloofd dat niet veel goeds. Ik ga hier geen koffer kopen. Ik zat verder op internet te zoeken naar aluminium koffers en kwam precies dezelfde tegen die Amice verkoopt alleen dan een stuk goedkoper €150 tegen €259,99. Het lijkt alsof de koffers geïmporteerd worden en dat er een ander logo op geplakt word. Bekijk het zelf op de site van Greenwich Maletas koffer “Miami” (GREENWICH CABINEKOFFER ALUMINIUM MIAMI 55CM)

18 juni 2025
Logo Amice travel

Antwoord van Amice travel

Goedemiddag Marcel,

Bedankt voor je eerlijke review. We zijn geschrokken van je review en vinden het erg vervelend dat je geen reactie hebt ontvangen. We gaan direct onderzoeken waar het is misgegaan dat jouw bericht onbeantwoord is gebleven.

Het is momenteel een drukke periode door de toename in zomerse bestellingen, en het lijkt erop dat jouw e-mail hierdoor over het hoofd is gezien. Dit had uiteraard niet mogen gebeuren en dit is ook absoluut niet hetgeen waar we voor staan.

De klantbeleving is voor ons erg belangrijk dus we nemen vandaag nog per e-mail contact met je op en doen je daarin een passende en mooie aanbieding als tegemoetkoming. We hopen het samen goed op te lossen.

TEAM AMICE

Erg blij mee !

Erg blij mee !

Hele fijne en mooie rolkoffer...
Ook op de vragen die ik nog had werd snel en keurig gereageerd, kortom....TOP !

2 mei 2025

Stoer, stijlvol, mooi en handig

Wat een stoere, stijlvolle en handige reiskoffer zeg! Ik heb al veel reiskoffers gehad maar de Amice is de beste en mooiste! Met handige vakken en ritsen. Echt geweldig!

16 mei 2025

Top koffer

Top koffer, snelle reactie bij vragen, klant is koning gevoel en een prachtig design.

9 mei 2025